بچه ها من برم دنبال برگ سبز المثنی یا وایسم خودش بیاد درِ خونه ؟ الان یه هفته از ثبت درخواست میگذره .
بچه ها من برم دنبال برگ سبز المثنی یا وایسم خودش بیاد درِ خونه ؟ الان یه هفته از ثبت درخواست میگذره .
اگر میخوایی امریه بگیری ، و یا جایی پذیرش بشی ، 100% زودتر برو بگیر تا کارهای اداریش رو انجام بدی .
ممکنه برگه سبزت ، 10 روز دیگه بیاد ، به نظره من برو پلیس +10 بگیر ، 250 تومن میدی ، پرینتشو بهت میدن .
موفق باشید.
ممنون پامی جان . والا هنوز دو به شک هستم . با این اوصافی هم که شما گفتی بیشتر هم شداز طرفی دژبانی از جهتی کارش می تونه راحت باشه برام و برام 2 روز مرخصی در پی داشته باشه ! ولی از طرفی مسئولیت داره و اگه اتفاقی پیش بیاد ممکنه یقیه دژبان رو بگیرن
![]()
از اون طرف امور اداری هر روز مثل کارمندا صبح 7 میری و ظهر 2 بر میگردی خونه ! این شهرستان ما فکر نکنم کار اداری زیادی داشته باشه پس احتمال داره همینجور الکی فقط وقت گذرانی داشته باشیم و با بچه ها بگیم و بخندیم . و ممکنه که بخش نامه بیاد و برای همیشه 5 شنبه ها رو تعطیل کنند و اینجوری 5 روز کلش میریم پادگان و از طرفی کار اداری گیر بازار نداره و میری تو اتاق و ...
سلام
کسی اطلاعاتی نداشت از اینجا ؟
سلام مهندس جان!![]()
یه نکته بگم که اولا تو تقسیمی که معمولا جانشین پادگان انجام می ده دست شما نیست که کجا بیفتی! مگه اینکه پارتی و ... چیزی باشه که با جانشین بحرفه و بندازنت اونجا که تو می خوای...
دوما یه آماری از طریق دوستات می گرفتی که فرمانده یگان قرارگاه(که بچه هاش معمولا برا ستاد کار می کنند) و دژبانی رو چطور آدمیه؟
تو ارتش هیچی مشخص نیست.ببین ت. رکن ها معمولا تا ساعت چند پادگانن کادراشون؟ معمولا رکن 2 که اصوصل حفاظتیه کارش تا 3 هست تو پادگان! رکن 3 که خدا نکنه بیفتی وگرنه تا 4 همیشه حد اقل هستی؟رکن 1 هم زیر نطر فرماندست زیاد واسه همینه ممکنه تا 3 باشن.... رکن 4 یکم خوبه!(البته این قضایا ممکنه براتون تو پادگان شما فرق کنه!)
دژبان هم نمی شه حرف یه نفر کادر رو زد تو حساب ... از کجا معلوم که همونا فردا نیان و تورو به جاشون بزارن رزو تا کشیک بدی... وظیفه هم هستی و ف دژبان برات مثل اونا سبزی خورد نمی کنه مطمعنا
در کل یه برآورد کن ببین کدومش به نفعته!
یه نصیحت می کنم .ببین اگه می تونی (پادگان یه پارتی توپ داری که ف قرارگاهو می شناسه ) مامور از طرف قرارگاه بیفتی تو خدمات بیرون پادگان (مثل اداره بیمه خدمات در مانی یا ایثارگران یا ... جاهایی که کلا تو پادگان نیست) بدون خیلی به نفعته و اصلا دیگه آمار نداری و جیمی بیرون پادگان البته اگه رئیست خوب باشه...
ایشالله جا خوبی بیفتی عزیز![]()
دوست عزيز سلام
من با درجه ستوانسومي در مرزباني ناجا ، دژبان ارشد يكي از گروهان هاي مرزي هستم
در كل خيلي خوبه ، راحت و تقريبا بي دردسر ، دردسري هم باشه اول متوجه افسر نگهبان هست بعد دژبان. معمولا فرمانده ها فقط
افسر نگهبان رو مي شناسن و كاري با دژبان ندارن چون ميگن افسرنگهبان كادريه و دژبان سرباز !!!
فقط كافيه يه خورده اهل داد و هوار و قاطعانه رفتار كردن باشيو صد البته كاملا حواس جمع كه يه موقع چيزي از دستت در نره
من از بين مخابرات ، كارگزيني و دژباني ، بخاطر يه سري مزيتها و راحتي كار ، دژباني رو انتخاب كردم
سلام دوست عزیزم
اقا تا امروز کجا بودیمرید نحوه پاسخ گویی شما شدم به خدا
کامل و بی کم و کاست . والا خودم بعد مدتی که فکر کردم نظرم از دژبانی برگشته
و می خوام همون امور اداری رو بچسبم چون هم اینکه خونه تا پادگان 5 دقیقه راه هستش برام و اینکه اینجوری واسه من بهتره ساعت 7 با سرویس پادگان میرم و 2 برمی گردم خونه !
و دیگه دردسر سوال جواب از دژبانی رو در صورت وقوع مشکل رو ندارم و فکر کنم با درجه ستوان دومی تو قسمت اداری هم ارشد 2-3 تا ستوان سوم باشم و همونجا با هم دور هم حالش رو ببریم
![]()
یه چند تا سوال :
1- ممنون میشم رکن ها رو به ترتیب با اسم و وظیفه هر کدوم یه معرفی مختصر داشته باشی برامون
2- به جز رکن ها هم اگر بازم جایی با این اسامی مختصر اگر هست تو پادگان ممنون میشم یه کوچولو معرفیشون کنی با وظیفه شون
3- من در طول خدمت با کدوم قسمت ها بیشتر در ارتباط خواهم بود ؟
4- الان شما تو قسمت اداری و بین رکن ها کدوم رو توصیه می کنی اگه شد بپریم توش ؟( کمترین کار - کمترین گیر و واگیر - بیشتر کار های اداری مثل کار با کامپیوتر و تایپ و ... باشه ) : ؟ ( بر حسب اولویت چند تا قسمت رو بگین تا
من فردا ببینم هر کدوم بود بچسبونم بره![]()
بازم اگه راهنمایی خاصی بود ممنون میشم بگید![]()
به نظر من بستگی به جاش داره که کجا افتاده باشی و شاید هر بخش یا گردانی شرایط خاص خودشو داشته باشه... به نظر من رکن 4 از
بقیه بهتره... رکن 4 تامین هست و با اقلام و اجناسی که به گردان یا گروهانتون می رسه سر و کله می زنه... مثلا استحقاق سربازها و ...
رکن سوم آموزش هست و کار نسبتا زیادی داره... معمولا تو تیپ یا لشگرها هم کلاس آموزش بعد از ظهر واسه سربازها وجود داره که
ممکنه شما رو هم واسه این که یه آماری از کلاس بعد از ظهرها بگیری بعضی مواقع نگه دارن... رکن دوم مربوط به حفاظت و اطلاعات
گردانتون هست... مثلا لوحه های نگهبانی هر روز و مسائل اطلاعاتی به اون برمیگرده که جای ما اصلا کاری نداره و ضمنا به شکل سازمانی
افسر وظیفه نمی گیره و کاراش با یکی دوتا سرباز راه می یفته... رکن یکم وحشتناک کار زیاد داره و کلا باید با مرخصی وظیفه و کادر و انواع و
اقسام نامه نگاری ها سر و دست بشکونی... جوریه که اصلا نمی فهمی زمان چه جوری می گذره... شما هر جا بیفتی و هر قسمتی کار
اداری انجام می دی... یعنی افسر وظیفه ای که تو تیپ ما بخش دژبانی افتاده بازم کار اداری انجام می ده و روزای تعطیل، تعطیل هست و
خوبی دیگه ش هم اینه که اصلا نگهبانی نمی ده (افسر نگهبان نمی شه، البته مراکز آموزشی کمی فرق دارن) شما اگه داخل تیپ افتادی
در کل زیاد فرقی واست نداره چون افسر وظیفه ای اما از من می شنوی دور یگان های رزمی رو خط بکشی بهتره مثلا یگان های تکاوری،
توپخانه، پیاده، پدافند و ... . یگان های پشتیبانی و قرارگاه و بهداری و امثالهم حالت رزمی بودن کم تری دارن... و پیشنهاد من اینه که بری تو
ستاد تیپ یه جایی واسه خودت دست و پا کنی... مثلا تو ارکان تیپ... این جا معمولا کسی رو لازم داره که تایپیست خوبی باشه و از اون
جایی که فرمانده هات هم از کت و کلفت های تیپ هستن (سرهنگی چیزی...) وقتی که کارت جایی گیر کنه واقعا به دادت می رسن...
ضمنا بهترین جاها هم بخش های عقیدتی سیاسی، بازرسی و حفاظت هستن که البته این آخری احتمالا افسر وطیفه نگیره ولی هم
تو این قسمتا همه چی رو از قبیل ورزش و رژه و نگهبانی و ... رو پیچوندی و هم قسمتایی هم هستن که کاملا مستقل عمل می کنن
و در مجموع خوبن... حالا چند ماهی بری متوجه منظورم می شی...
Last edited by aminjigar; 01-03-2013 at 18:51.
دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی خوبت
والا اینجایی که من هستم یه تیپ پیاده مکانیزه داره و شهرستان هستش . طبق چیزی که یکی از دوستام که خودش الان همون جا داره خدمت می کنه گفته احتمال میافتم ستاد تیپ !
در مورد دژبانی هم بله همین طوره ولی همونطور که گفتم باید از ساعت 7 صبح مثلا شنبه که رفتی پادگان تا ساعت 2 ظهر یکشنبه پادگان باشی و از ساعت 2 یک شنبه که از پادگان خارج شدی میری مرخصی تا ساعت 7 صبح چهار شنبه و به همین روال ادامه پیدا می کنه ! و در واقع در هفته 2 بار نگهبان میشی ! ( واسه همینه نگهبانی ندارن )
حالا با این توضیحات شما کجا رو میگی من فردا اگر تونستم اقدام کنم براش ؟ ( به ترتیب اولویت تیتر وار ممنون میشم بگی ) ( با در نظر گرفتن پیدا شدن یه پارتی برای تعیین جا )
خب آره دیگه گفتم هر جایی فرق داره، دژبانی اینجا تا ساعت یک و نیم کار اداری داره و نگهبانی هم نداره! البته تیپ هم مرزیه)
والا در حالت کلی دست خودت نیست کجا بیفتی ولی روز اولی که ما رفتیم از همون ستاد تیپ می یومدن می گفتن هر کی تایپ و کامپیوتر می دونه بیاد که هیچ کدوم نرفتیم چون نمی دونستیم چه جور جاییه... اگه پارتی هم داشته باشی که چه بهتر... تو ستاد زیاد فرقی نمی کنه کجا باشی دیگه باید فرماندهی که خوش اخلاق تره رو پیدا کنی ) ولی باز بر فرضی که همش مساوی باشه من اینجوری انتخاب می کنم:
بازرسی - عقیدتی (که البته دوره کد داره و هر کسی نمی تونه بره اونجا اما اگه نیرو نداشته باشن دوستانی که محاسن دارن و موجه ترن از نظر چهره رو می یان انخاب می کنن) - ارکان تیپ که دیگه زیاد فرق نداره کجا بیوفتی ، البته آجودانی هم کار اداری داره که پیشنهاد نمی کنم بری
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)