از بيين اينا؟mtx t6c693 , sony 6930l , 6975, jbl sangi
از بيين اينا؟mtx t6c693 , sony 6930l , 6975, jbl sangi
Last edited by aldaji; 12-03-2014 at 17:44.
سلام به همگي خصوصا حميد عزيز.
فرصتي شد كه بشه يه پست بذارم
پخش 8019 كاركرده اما در حد خريداري و نصب شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي از دلايلي كه باعث شد كمتر از لطف و راهنمايي دوستان استفاده كنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چشم حتما
بازی رو رفتم استادیوم
![]()
سلام بر اساتید
من چندتا سوال کلی دارم :
1 - امپ فقط کارش اینه که برق اسپیکر رو تامین کنه؟اگر میشه ساده بفرمایین امپ دقیقا چه کاری انجام میده؟
2 - این وات و اهم توی امپ یعنی چی؟یعنی وات چیکار میکنه و اهم چیکار میکنه؟
3 - چجوری باید بفهمیم یه امپ به یه جفت اسپیکر میخوره یا نه؟لطفا دقیق بفرمایین که الان اگر به من گفتم ایا اسپیکر فلان به امپ فلا میخوره چجوری باید جواب بدم؟
4 - فرض کنین یه جفت اسپیکر بدون ساب داریم.بیس دقیقا از کجای اسپیکر در میاد؟
5 - این درایو شدن یعنی چی؟چرا بعضی موقع ها فروشنده ها امپ و باندی رو پیشنهاد میدند که با عقل درایو شدنشون جور در نمیاد و امپ نمیتونه اسپیکر رو تامین کنه؟
6 - در بریک شدن سیستم از لحاظ علمی دقیقا چه پروسه ای صورت میپذیره؟
7 - گین چیه؟
مرسی
Last edited by muiacir; 13-03-2014 at 01:34.
پس چرا اینقدر پخش های الپاین گرون هستند؟یه بلوتوث دارش از 600 شروع میشه و یه مدل معمولیش از 350 تومن
من الان برام سواله پخش مگه اسمش پخش نیست؟چجوری که پایونییر گوپ گوپ میکنه و کنوود حد وسطه و الپاین صداش سرده؟
جی وی سی و بقیه چجوریند؟یه اماری بدین بدونیم
مرسی
سلام
یه راهنمایی میخواستم کنید
یه باند واسه ۲۰۶ میخوام معرفی کنید که با پخش فابریکش باشه چی معرفی میکنید
واگه بخوام پخش و باند بگیرم چی معرفی میکنید
ممنون قیمت هم بگین
سلام دوستان ، ممنون می شم منو راهنمایی کنید
من یه ضبط آلپاین مدل IDA-X305S(اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )داشتم که حدود 1 سال و نیم پیش آقای دزد زحمت کشید و کفیش رو دزدیدو من الان پنلش رو دارم هنوز و چون دیگه حس موسیقس نداشتم سیستم نخریدم تا اینکه امروز دوباره به سرم زده !
الان من نیاز به کفی اون ظبط دارممی خوام ببینم اصلا جایی هست که داشته باشه ؟ ( مثلا عباسیی جایی) و اگر دارند به نظرتون حدود قیمتش چنده و اگر چند بخرم خوب گرفتم و پول اضافی ندادم
با تشکر.![]()
سلام
بودجه؟
اگر در اینده امپلی میخواید باید پخش و باند امپلی خور بگیرید از الان که در اینده دوباره هزینه نکنید....
کواک یا کامپ؟
سلام آقا حمید گل.من واسه این سیستم:
پایونیر 7150
پایونیر 6975 اصل
سـاب ووفر کنوود 3010 روی طاقچه
داشتم دنبال آمپ خوب میگشتم.خاطرت که هست،بودجم کم شد و ....دو تا گزینه پیدا کردم.یکی 6604 پایونیر و یکی ام 846 کنوود.اولی رو 370-80 قیمت دادن بهم و دومی رو 320.میخواستم ببینم اول اینکه کدوم بهتره و اینکه قیمتشاشون درسته؟خوبه؟و دیگه اینکه مورد بهتری هم هست؟تا همین حدود قیمتها
ممنون میشم زودتر به من جواب بدین.من باید حتما امروز ببندم.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)