\\
به جاي كلمه غلط لطفا از كلمه اشتباه استفاده كنيم محترمانه تره ! نميدونم چرا هر كي فكر ميكنه بيشتر از بقيه بلده فكر ميكنه همه دارن غلط ميكنن !
\\
به جاي كلمه غلط لطفا از كلمه اشتباه استفاده كنيم محترمانه تره ! نميدونم چرا هر كي فكر ميكنه بيشتر از بقيه بلده فكر ميكنه همه دارن غلط ميكنن !
سلام من برای یکی از آشناهامون میحوام یه دوربین عکاسی بگیرم .
400 تومان پول داره .
کیفیت دوربین خوب باشه ولی چون آماتور هستند پس دستی زیاد نمیتونند عکی بگیرند .
دوربینی باشه که در حالت auto عکس خوب بگیره .
البته اگه میدونید بگید کمتر هزینه کنه . چون همونطور که گفتم کیفیت عکسش خوب باشه ولی تنظیمات دستی بلد نیستند .
Last edited by SHAHAB-P30; 30-03-2013 at 12:01.
اگر قيمت كارت حافظه و كيف دوربين رو از 400 تومن كم كنيم دوربين 350 تومني ميشه خريد كه تو اين رنج اين 2 دوربين به ترتيب بهترينن:
Canon PowerShot A2400 IS
Sony Cyber-Shot DSC-W630
سلام
بهترین دوربین عکس برداری تا هزینه 2 میلیون را معرفی کنید با این مبلغ چی می تونم بخرم؟
برای مصرف خانگی و بیشتر مصرف برای نوزاد می باشد.
فیلمبرداری با اون هم برا مهمه و می خواهم کیفیت آن عالی باشد
برند آن مهم نیست.
سلام دوستان
می خواستم بدونم اگه دو تا دوربین "کاملا با ویژگی های مشابه" داشته باشیم و فقط یکی از اونها صفحه نمایش لمسی داشته باشه کدوم یکیش رو انتخاب می کنید؟
دقیقا منظورم بینSony Cyber-Shot DSC-WX50 و Sony Cyber-Shot DSC-WX70
هست.
البته این گزینه هم مدنظرم هست و موندم چیکار کنم:(Canon IXUS 125 HS (ELPH 110 HS
دوستان اگه گزینه ی بهتری تو همین رنج قیمت سراغ دارید پیشنهاد بدید.
مهم برای من کیفیت عکس اتوماتیک هستش و البته گاهی اوقات فیلم هم مورد نیازمه.
كانن اي يو اس 1100دی / canon EOS 1100D
قيمتش حدود 1600
دوربين حرفه اي هست
عزيزه جان از اين كه حرف منو تصحيح كرديد تشكر ميكنم. اميدوارم لحن اشتباه من شما رو ناراحت نكرده باشه و جناب محسن جان رو هم ناراحت نكرده باشه.خدارو هم شكر ميكنم كه در ادبيات پارسي فرق غلط با اشتباه رو بلاخره فهميدم.
من هرگز فكر نكردم از فرد ديگري كار بلد ترم يا اطلاعات بيشتري دارم،هرگز. من اصلا هيچي نيستم. من فقط طبق تجربه و اطلاعات خودم به سوال يه كاربر جواب دادم و كاري به اطلاعات شخص ديگري ندارم. در ضمن بنده همچين فكري نكردم كه كسي داره غلط ميكنه و احتمالا اين طرز فكر شماه.
موفق باشيد
مرسی عزیز ولی من تا به حال با دوربین DSLR کار نکردم و کارایی شو بلد نیستم
من عکاس حرفه ای نیستم و مصرف خانگی می خواهم
به غیر از دوربین DSLR چه چیزی را پیشنهاد میدید که فوکوس آن هم اتوماتیک باشد.
کیفیت عکس و مخصوصا فیلمبرداری برام مهمه
لرزش دست
لطفا نظرتان را اعلام کنید باتشکر
Last edited by karbar200; 30-03-2013 at 16:48.
دوست عزیز اگه می خوای فیلم برداریش HDباشه همون کنون بهتره تودوربینهای کامپکت کنون بهتره از همه هست شک نکن ایکسوزه500یا230عالی برای شما
دوست عزيز اين دو كلمه يك معني دارن حق با شماست ولي ياد بگيريم از هر كلمه در جاي درست استفاده كنيم اميدوارم شما هم از بنده ناراحت نشده باشي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)