تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1441 از 1849 اولاول ... 441941134113911431143714381439144014411442144314441445145114911541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,401 به 14,410 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

داداچ داری اشتباه میزنی ، اینجا محل حل و فصل موضوعات و اشکالات مربوط به های وب هست نه جای تیکه اندازی و خوشمزگی
    قصد جسارت ندارم دوست عزیزم پشتیبانی های وب اپلود بالاتر از 1 مگ نمیبنده ولی نمایندگی های شهر دستشون در این مورد بازه و براتون انجام میدن موفق باشی

2. این کاربر از rahman0158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

فعلا که با بسته سفید اومدم های وب نت دیگه دارم روی خط دیگم شاتل جشنواره 144 گیگ که فقط بدیش سرور خارجی محدود شده رو 4 مگ های وبم ماله خونه هستش زیاد استفاده ندارم بعضی مواقع ویدیو انلاین میزنم که سرعت سرور خارجی های وب بازه سره یه سال بسته به درد نخور نیاورد تخلیه میزنم های وب رو
    ویدیو آنلاین از سرور خارجی ؟! ۵ صبح شاید اما ۹ تا ۱ شب اصلا !

4. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ویدیو آنلاین از سرور خارجی ؟! ۵ صبح شاید اما ۹ تا ۱ شب اصلا !
    مرکز به مرکز شهر به شهر به نظرم متفاوته همین الان ساعت 9.48

6. این کاربر از rahman0158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این فشفشه واقعیه یعنی میشه در طول روز 4 گیگ دانلود کرد؟
    سرعتش چه قدره؟

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

سرعتش چه قدره؟
    سلام اگه منظورت فشفشه زیره تو 1 ساعت یا کمتر میتونی 4 گیگ رو دانلودش کنی سرعتش 16 مگ هست خودشون میگن سرعت بستگی به کیفیت خط تلفن داره ولی نوسان داره
      محتوای مخفی: 4گیگ 

بعدش از خدا شونه که همینطور بخری و دانلود کنی قیمتش با مالیات حدود 2500 تومان میشه ...
    Last edited by EhsanCPU; 20-11-2016 at 03:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

سرعتش چه قدره؟
    دوست عزیز من تا حالا اینو بررسی نکرده بودم فشفشه های زیادی هدیه و خریدنی داشتم ولی همین 1 ماه پیش اومدم فشفشه ها رو یکی یکی فعال کردم که همه هدیه بود و بازی pes2016 رو از سایت سافت 98 دانلود کردم اما برام جالب بود که من فشفشه 7 گیگ رو فعال کردم 6 گیگ دانلود کرد و فشفشه 2 گیگ فعال کردم 1.5 بود دانلود یعنی دقیق همونو دانلود نمیکرد واقعا نمیدونم ماجرا چی بود کلا تو 10 گیگ و 130 مگ حجم منو 12.5 تقریبا کسر کرد.
    الان هم بسته طوفان ماهی 30 گیگ دارم از این بسته هم خیلی کسر میشه به طوری که من درایور انویدیا رو با فیلتر شکن باید دان کنیم دان کردم من با هات اسپات دان کردم و دانلود منیجر 372 مگ رو 498 مگ کم کرده بود البته نرم افزارهای دیومتر درست میزنه اما سایت های وب بیشتر میزنه و دقیقا همونو هم کم میکنه .
    من یک ماه پیش مستندات خود پشتیبانی اومد از روی سیستم گرفت و تایید کرد داره حجم کم میشه امام بعد یک هفته جواب دادن نه مشکلی نیست و ... الان هم میخوام خودم دوباره آخر روزهای این ماه که حجمم آخرش میشه دوباره با نرم افزار و سایت های وب بزارم دان کنم و فیلم بگیرم و برای 195 و بازرسی بفرستم ،یعنی دوباره مستندات با همون سایتی که نرم افزار نشون میده و فایل دانلودی هست و سایت های وب نشون میده .
    حالا شما هم بگیرید یکبار فشفشه رو چک کنید ببینید واقعا 2 گیگ دان میکنه؟
    حتی سرویس اصلی رو هم چک کنید واقعا کارهایی میکنید با چیزی کم میشه درسته؟

10. 4 کاربر از King Tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

حذف شود لطفا
    Last edited by bivafa.va.man; 22-11-2016 at 12:01.

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پست های صفحه های قبل رو داشتم میدیدم بعضی از دوستان خیلی خوشحال هستن از این که های وب دارن و پینگ پایین باید عرض کنیم خدمت شما پینگ بنده هم به سرور های اروپا 100 میلی ثانیه که باید گفت عالیه پس دیگه هیچ مشکلی نیست تو بازی انلاین ولی اینجاست که پکت لاست 20 درصد تمام ارزو های شما رو بر باد میده وقتی هم زنگ میزندی اول میگه خط شما نویز داره و بعد از این که چند بار برسی کنه همه چیز رو با شما میگه لینک ما در مرکز مخابراتی شما مشکل داره بعد که ازش میپرسی کی درست میشه میگه مشخص نیست و زمانی به ما اعلام نکردن.این هم بهانه جدید شرکت های وب چرا میگم بهانه چون وقتی بنده صبح ساعت 6 تا 10 از همین اینترنت استفاده میکنم پکت لاست من 0 هست ولی هر چی از ساعت 10 رد میشه پکت لاست من هم بیشتر میشه دقیقا به علت کمبود پهنای باند و ضریب اشتراک نادرست های وب با طرح فشفشه و قیمت ارزان یک اینترنت بدون کیفیت رو ارائه میده که اصلا ارزش هزینه که برای میکنید رو نداره من یک سوال از شما دوستان عزیز دارم ایا ملاک یه اینترنت خوب فقط سرعت و ارزان بودن هست؟؟ درسته که سرعت و ارزان بودن خیلی مهمه ولی ایا ارزش این رو داره که با سرعت تو یه جاده پر دست انداز حرکت کنی و بعد هم نتونی ازش لذت ببری؟؟؟؟ های وب = بای وب.

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

پست های صفحه های قبل رو داشتم میدیدم بعضی از دوستان خیلی خوشحال هستن از این که های وب دارن و پینگ پایین باید عرض کنیم خدمت شما پینگ بنده هم به سرور های اروپا 100 میلی ثانیه که باید گفت عالیه پس دیگه هیچ مشکلی نیست تو بازی انلاین ولی اینجاست که پکت لاست 20 درصد تمام ارزو های شما رو بر باد میده وقتی هم زنگ میزندی اول میگه خط شما نویز داره و بعد از این که چند بار برسی کنه همه چیز رو با شما میگه لینک ما در مرکز مخابراتی شما مشکل داره بعد که ازش میپرسی کی درست میشه میگه مشخص نیست و زمانی به ما اعلام نکردن.این هم بهانه جدید شرکت های وب چرا میگم بهانه چون وقتی بنده صبح ساعت 6 تا 10 از همین اینترنت استفاده میکنم پکت لاست من 0 هست ولی هر چی از ساعت 10 رد میشه پکت لاست من هم بیشتر میشه دقیقا به علت کمبود پهنای باند و ضریب اشتراک نادرست های وب با طرح فشفشه و قیمت ارزان یک اینترنت بدون کیفیت رو ارائه میده که اصلا ارزش هزینه که برای میکنید رو نداره من یک سوال از شما دوستان عزیز دارم ایا ملاک یه اینترنت خوب فقط سرعت و ارزان بودن هست؟؟ درسته که سرعت و ارزان بودن خیلی مهمه ولی ایا ارزش این رو داره که با سرعت تو یه جاده پر دست انداز حرکت کنی و بعد هم نتونی ازش لذت ببری؟؟؟؟ های وب = بای وب.
    دوست عزیز شما چند بار بر ارزان بودن اینترنت های وب اشاره کردی در صورتی که اصلا اینطور نیست
    ببینید چون های وب سرویسهای حجمی 2 گیگ را حذف کرده در حال حاضر ارزانترین سرویس حجمی های وب سرویس 7 گیگ 1 ماهه با قیمت 26000 هست
    حالا اگه شما دانلود هم داشته باشی باید یه فشفشه 50 گیگ 30 روزه با مبلغ 33000 تومان بخری
    بعد برای استفاده از اون باید نیتروی 5 روزه با مبلغ 6000 تومان بخری
    که جمعا برای 1 ماه باید مبلغ 65000 تومان بپردازی کجای این ارزانه ؟؟؟
    قبلا سرویس 2 مگ با دانلود شبانه رایگان ماهیانه 15000 تومان بود

14. 4 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

از های وب آشغال تخلیه کردم راحت شدم, زنگ زدن بهم گفتن نمیخوای تمدید کنی منم گفتم با این سرویس دهی آشغالتون تمدید نمیکنم ماهی چهل تومن میدادم دیگه اصلا ADSL نمیخرم بسته یک ماهه ایرانسل خریدم سه گیگ سیزده تومن سرعت دانلود پنجاه مگابیت پینگ زیر هشتاد پکت لاست صفر,کوچکترین مشکلی با بازی آنلاین مثل کلش رویال نداره های وب رسما منو سرویس کرد برا بازی کلش رویال
    اگه دانلود حجیم هم داشتم بسته نامحدود یک ساعته ایرانسل میخرم تو یک ساعت بیست گیگ میتونی دانلود کنی از این بهتر چی میخوایید بیست گیگ فشفشه از های وب بیست هزار تومن میشه تازه با این سرعت افتضاح های وب تا بخوای دانلود کنی چند ساعت طول میکشه
    بازم لعنت به های وب تو این سه سال که مشترکشون بودم یه بارم نشد زنگ بزنم و یگن مشکل نت مزخرفشون از خودشونه همش میگفتن از مرکز مخابراتی و نویز خططتونه

16. 5 کاربر از bivafa.va.man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •