وحید من اعزام مجددی هستم خودم و 13 اسفند باید برم 01 و تا آخر آموزشی باید بمونم 01.
منم شرایطم پدر نظامی هست ولی با توجه به رشتم(عمران) احتمال زیاد کد بخورم.
در اینکه بیوفتم شهر خودم احتمالش چقدر هست؟
وحید من اعزام مجددی هستم خودم و 13 اسفند باید برم 01 و تا آخر آموزشی باید بمونم 01.
منم شرایطم پدر نظامی هست ولی با توجه به رشتم(عمران) احتمال زیاد کد بخورم.
در اینکه بیوفتم شهر خودم احتمالش چقدر هست؟
نه من دیپلمم.ولی خوب تنها مزیتم اینه که ترکم. شاید آشنا و فرمانده ترک زیاد باشه اونجا. به هرحال آموزشیه دیگه. 2 ماه باید بسازیم و بسوزیم.
بعدشم تو خدمت بین دیپلم و زیر دیپلم فرقی هست ؟ یا کلا همه باید پست بدن؟![]()
متاسفانه فرقی نیست شاید آسایشگاهها به تفکیک دیپلم و زیر دیپلم جدا بشه اما تو نحوه برخورد فرقی نیست.
و سوال دیگه اینکه من الان (2سال هست) سرپرست خانواده هستم. ولی به خاطر غیبتم نتونستم معافیتمو بگیرم.
موقع اتمام آموزشی چجوری میشه کاری کرد تا به شهر خودت بیفتی؟ استشهاد نامه لازمه یا مدارک خاص خودشو داره؟ و باید به کی بدیم این مدارکو ؟
ایشالا اگر کد نخوری و شهر خودتون ارتش داشته باشه ایشالا بالای 99 درصد افتادی شهر خودت![]()
دوره دانشگاه به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست با سربازی ، نه سختی هاش نه خوشی هاش ، جنس غربت تو سربازی فرق داره با دانشجوییو اینکه یه توصیه دیگه هم اینکه اصلا خدمت رو به صورت روز شمار برای خودت در نیار حتی ماه شمار و سال شمار هم همین طور ! نگو او کو تا 18 ماه یا 17 ماه و .. ( من خودم دوره فوق لیسانسم 2-3 سال طول کشید اونم تو شهر غریب و تک و تنها ولی اصلا متوجه گذر زمان نشدم کی اومد و رفت ) پس سعی کن اصلا بهش فکر نکنی
باز این دوستمون دوره کده و افتاده تهران ، برعکس این قضیه تحملش خیلی سخته![]()
سلام وحید رضا جان....ممنون بابت همدردیت...
اره 100 نفر...البته تو اموزشی دوتا 50 تایی بودیم ولی دوره کد همه 100 نفر یک جا هستیم که اصلا جاش خوب نیست...
راستش نمیشه به چیزای منفیش فکر نکرد..چون واقعاااااعصاب خوردکنیه خدمت.....باید بسازم دیگه..چاره ای ندارم...
من زیاد تو مشورت دادن تبحر ندارم ولی بنظرم اگه بری دژبانی..اگه مثلا فرداروزی تعطیلات رسمی بود و تو اون روز افسر دژبانا باشی...مجبوری که بری...ولی اگه تو بخش اداری باشی تو تعطیلات هم تعطیلی......به نظر من همون اداری بهتره..چون میدونی قانونش چیه و میدونی 2 به بعد خونه ای..ولی دژبانی معلوم نیست که چطور باشه هاااااا..حواست باشه...
به نظر من دژبانی برای سربازها خوب نیست ، بیچاره ها رو بدجور اذیت میکنن ، ولی برای شما که افسر هستی همینطوره که بهت گفته
میشینی داخل اطاق ساعت کاری کار اداری مربوط به دژبانی و تردد ها رو انجام میدی ، اون روزی هم که میمونی دژبانی میخوابی !
به نظر من به ریسکش می ارزه بری ، کار اداری تو ستاد اگه بیفتی آجودانی اونجا اشکت در میاد !!
و صد البته دژبان بودن مزیت های خیلی خوبی هم داره : دی
سلام پامی عزیز...
صد در صد با شما موافقم....
دوران دانشجویی به هیچ وجه قابل قیاس با سربازی نیست....
تو دوران دانشجویی خودت اقای خودتی و هر کار دوست داری انجام میدی و همینکه تلفن دستت و به عشقت یه اس ام اس میدی و تو دانشگاه میبینیش..کلی روحیه میده به ادمممممم....ولی تو سربازی هیچی نداری و فقط داری توسری میخوریو منت میشنوی..حتی اگه کارت درست باشه.....
به نظرم اگر بعضی ها عقده ای نبودن..خدمت راحت میگذشت.........امیدوارم منظورمو گرفته باشید..
اگه اینجوریه و همون ساعت اداریه پس خوبه...به حرف پامی جان گوش بده..
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)