تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1441 از 4105 اولاول ... 44194113411391143114371438143914401441144214431444144514511491154119412441 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,401 به 14,410 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

میلاد عزیز ابتدا سلام

دوم داداش دورادور در جریان اون قسمت عقیدتی که می خواستی جور کنی و امروز فهمیدم نشده هستم و واقعا ناراحت شدم ولی دوست خوبم اصلا خودت رو ناراحت نکن . باور کن این دو ماه هم به سرعت برق و باد و حتی سریع تر از اموزشی میگذره و تموم میشه و اینبار با 5 ماه خدمت وارد یگان میشی و ایشالا صدر در صد به امید خدا شهر خودت میافتی اصلا شک نکن .

اسایشگاه 100 نفره !! خیلی زیاد هستش ! تو 01 اسایشگاه ما 45یا 55 نفری بود دقیق یادم نیست . یه توصیه ای که دارم برات این هستش که سعی همون اول کار چند نفر از بچه های درست و خوب رو نشون کنی و باهاشون رفاقت کنی کسانی که با روحیات و خلقیاتت نزدیک باشن و بتونی اوقاتت رو با اونا بگذرونی ! اینجوری اصلا متوجه گذر زمان نمیشی !

در مورد اینکه شهر خودمون افتادم اول اینکه لطف خدا و دوم به خاطر شرایط پدر نظامی بود البته اینم بگم من بچه شهرستانم و شهر ما رو در مواقع عادی به کسی پیشنهاد بدی قبول نمیکنه بیاد خدمت کنه ولی بالاخره چون شهر خودمون بود و ... همین جا رو زدم .

فقط سعی کن فکر های منفی و اذیت کننده رو از خودت دور کنی و به موارد مثبتش فکر کنی ( هر چند که هیچ نکته مثبتی نداره متاسفانه )

و اینکه یه توصیه دیگه هم اینکه اصلا خدمت رو به صورت روز شمار برای خودت در نیار حتی ماه شمار و سال شمار هم همین طور ! نگو او کو تا 18 ماه یا 17 ماه و .. ( من خودم دوره فوق لیسانسم 2-3 سال طول کشید اونم تو شهر غریب و تک و تنها ولی اصلا متوجه گذر زمان نشدم کی اومد و رفت ) پس سعی کن اصلا بهش فکر نکنی

پ.ن : بچه ها کسی توصیه و راهنمایی در مورد اون درخواست همفکری پست 14392 بنده که دو تا پست بالاتر هستش نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بالاخره کدوم رو انتخاب کنم شنبه رفتنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    وحید من اعزام مجددی هستم خودم و 13 اسفند باید برم 01 و تا آخر آموزشی باید بمونم 01.
    منم شرایطم پدر نظامی هست ولی با توجه به رشتم(عمران) احتمال زیاد کد بخورم.
    در اینکه بیوفتم شهر خودم احتمالش چقدر هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اول شما بفرما ببینم اعزام مجددی هستی ؟

مدرکتون اگر بالای لیسانس باشه تو عجب شیر زیاد سخت نمیگذره بهتون ولی لیسانس و یا پایین تر باشید کمی سخت میگذره متاسفانه و هنوز کمی اون حالت سختی رو داره ولی خیلی خیلی کمتر شده نسبت به سال های پیش ! علت دوره طلایی بودن به خاطر اینکه بیشتر می خوره به دوره تعطیلات و عید و ... اصلا نمی دونی کی میگذره اموزشی
    یاسر من سال 87 با فوق دیپلم تو عجب شیر بودم فقط تو یک کلام بهت بگم جهنمه واقعا افتضاح واقعا افتضاح الان افتادم 01 دوباره باید برم آموزشی اما 01 برام روز اول که رفتیم مثل روز اول ثبت نام تو دانشگاه بود حالا بری عجب شیر متوجه میشی.
    فقط تنها چیزی که میگم بهت اینه که صبر و حوصلت رو به شدت ببر بالا چون روزای سختی در انتطارته.
    امکانات رو اصلا حرفش رو نزن.
    مدرک هم که نداری بگم مراعات مدرک داشتنت رو بکنن گرچه اگم هم داشتی توفیقی نمیکرد ولی فقط اینکه تحملت رو ببر بالا.

نه من دیپلمم.ولی خوب تنها مزیتم اینه که ترکم. شاید آشنا و فرمانده ترک زیاد باشه اونجا. به هرحال آموزشیه دیگه. 2 ماه باید بسازیم و بسوزیم.
    بعدشم تو خدمت بین دیپلم و زیر دیپلم فرقی هست ؟ یا کلا همه باید پست بدن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

نه من دیپلمم.ولی خوب تنها مزیتم اینه که ترکم. شاید آشنا و فرمانده ترک زیاد باشه اونجا. به هرحال آموزشیه دیگه. 2 ماه باید بسازیم و بسوزیم.
    بعدشم تو خدمت بین دیپلم و زیر دیپلم فرقی هست ؟ یا کلا همه باید پست بدن؟
    متاسفانه فرقی نیست شاید آسایشگاهها به تفکیک دیپلم و زیر دیپلم جدا بشه اما تو نحوه برخورد فرقی نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

و سوال دیگه اینکه من الان (2سال هست) سرپرست خانواده هستم. ولی به خاطر غیبتم نتونستم معافیتمو بگیرم.
    موقع اتمام آموزشی چجوری میشه کاری کرد تا به شهر خودت بیفتی؟ استشهاد نامه لازمه یا مدارک خاص خودشو داره؟ و باید به کی بدیم این مدارکو ؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وحید من اعزام مجددی هستم خودم و 13 اسفند باید برم 01 و تا آخر آموزشی باید بمونم 01.
    منم شرایطم پدر نظامی هست ولی با توجه به رشتم(عمران) احتمال زیاد کد بخورم.
    در اینکه بیوفتم شهر خودم احتمالش چقدر هست؟
    ایشالا اگر کد نخوری و شهر خودتون ارتش داشته باشه ایشالا بالای 99 درصد افتادی شهر خودت

6. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

و اینکه یه توصیه دیگه هم اینکه اصلا خدمت رو به صورت روز شمار برای خودت در نیار حتی ماه شمار و سال شمار هم همین طور ! نگو او کو تا 18 ماه یا 17 ماه و .. ( من خودم دوره فوق لیسانسم 2-3 سال طول کشید اونم تو شهر غریب و تک و تنها ولی اصلا متوجه گذر زمان نشدم کی اومد و رفت ) پس سعی کن اصلا بهش فکر نکنی
    دوره دانشگاه به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست با سربازی ، نه سختی هاش نه خوشی هاش ، جنس غربت تو سربازی فرق داره با دانشجویی
    باز این دوستمون دوره کده و افتاده تهران ، برعکس این قضیه تحملش خیلی سخته

8. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

میلاد عزیز ابتدا سلام

دوم داداش دورادور در جریان اون قسمت عقیدتی که می خواستی جور کنی و امروز فهمیدم نشده هستم و واقعا ناراحت شدم ولی دوست خوبم اصلا خودت رو ناراحت نکن . باور کن این دو ماه هم به سرعت برق و باد و حتی سریع تر از اموزشی میگذره و تموم میشه و اینبار با 5 ماه خدمت وارد یگان میشی و ایشالا صدر در صد به امید خدا شهر خودت میافتی اصلا شک نکن .

اسایشگاه 100 نفره !! خیلی زیاد هستش ! تو 01 اسایشگاه ما 45یا 55 نفری بود دقیق یادم نیست . یه توصیه ای که دارم برات این هستش که سعی همون اول کار چند نفر از بچه های درست و خوب رو نشون کنی و باهاشون رفاقت کنی کسانی که با روحیات و خلقیاتت نزدیک باشن و بتونی اوقاتت رو با اونا بگذرونی ! اینجوری اصلا متوجه گذر زمان نمیشی !

در مورد اینکه شهر خودمون افتادم اول اینکه لطف خدا و دوم به خاطر شرایط پدر نظامی بود البته اینم بگم من بچه شهرستانم و شهر ما رو در مواقع عادی به کسی پیشنهاد بدی قبول نمیکنه بیاد خدمت کنه ولی بالاخره چون شهر خودمون بود و ... همین جا رو زدم .

فقط سعی کن فکر های منفی و اذیت کننده رو از خودت دور کنی و به موارد مثبتش فکر کنی ( هر چند که هیچ نکته مثبتی نداره متاسفانه )

پ.ن : بچه ها کسی توصیه و راهنمایی در مورد اون درخواست همفکری پست 14392 بنده که دو تا پست بالاتر هستش نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بالاخره کدوم رو انتخاب کنم شنبه رفتنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام وحید رضا جان....ممنون بابت همدردیت...
    اره 100 نفر...البته تو اموزشی دوتا 50 تایی بودیم ولی دوره کد همه 100 نفر یک جا هستیم که اصلا جاش خوب نیست...
    راستش نمیشه به چیزای منفیش فکر نکرد..چون واقعاااااعصاب خوردکنیه خدمت.....باید بسازم دیگه..چاره ای ندارم...

من زیاد تو مشورت دادن تبحر ندارم ولی بنظرم اگه بری دژبانی..اگه مثلا فرداروزی تعطیلات رسمی بود و تو اون روز افسر دژبانا باشی...مجبوری که بری...ولی اگه تو بخش اداری باشی تو تعطیلات هم تعطیلی......به نظر من همون اداری بهتره..چون میدونی قانونش چیه و میدونی 2 به بعد خونه ای..ولی دژبانی معلوم نیست که چطور باشه هاااااا..حواست باشه...

10. 2 کاربر از milad444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب امروز علیرغم اینکه می دونستم پادگان تعطیله رفتم به پادگان برای معرفی خودم و مثلا تشکیل پرونده اما با چیزی که مواجه شد م در های بسته پادگان و سوت و کوری اون بود . رفتم دژبانی و انصافا هم به خاطر درجه ها کلی تحویل گرفتن و گفتن مهندس امروز تو پادگان کسی نیست که اومدی گفت برو شنبه بیا بعد گفتم نه نمیرم ربطی به من نداره باید پذیرش کنید کمی باهاشون گفتیم خندیدیم داشتم برمی گشتم افسر کادری دزبانی گفت مهندس یه پیشنهاد دارم برات با توجه به اینکه بچه همین شهری و بومی هستی .

گفت تو امریه ات زده اداری پرسنلی : امور اداری و با توجه به این 99 درصد میافتی ستاد تو رکن 2 و کار اداری و نامه نگاری و کار با کامپیوتر و در کل عشق و حال اما تو بیا اگه می خوای و دوست داری بیا افسر دژبانی شو و همین جا با ما باش این 7 تا سرابز هم زیر دستت و فقط بشین و نظارت داشته باش رو کارا و البته یه مزیت بزرگ هم که داره اینکه 24 ساعت میای سر خدمتت تو دژبانی و روز بعدش بعد ساعت 2 میری خونه و 48 ساعت بعد میای سر خدمت و دوباره همین چرخه تکرار میشه برات و این جوری 1 روز می مونی پادگان و دو و نیم روز میری خونه و حالش رو می بری . گفت برو فکرات رو بکن و تصمیم گرفتی بیا بگو ببینم چی شد .

حالا بعدش من اومدم خونه با پدرم ( که نظامی هستش ) و برادرم و دوستم ( که تو همون پادگان داره خدمت می کنه ) و یکی دو تا از دوستان مشورت کردم ببینم چی بهترهستش و به صلاحه !

پدر گفت که شما برو طبق روالی که داره خودت رو معرفی کن و ببین خودشون کجا پذیرش می کنند و برو اونجا بعدا اگه خواستی با توجه به درجه بالا می تونی اگه دژبانی رو هم خواستی جات رو تغییر بدی به اونجا !

برادرم که کاملا مخالفت کرد و گفت نمی خواد و همون امور دفتری بهتره و اصلا و ابدا نرو دژبانی !

اون دوستم که تو ستاد تو رکن 2 هستش گفت 50 - 50 با خودت هر دو تاش خوبه . گفت بیای اینجا من هستم و سایر دوستان بخوای بری دژبانی هم اونجا هم همه اشنان و از طرفی خودت میشی افسر سر و ...

بقیه دوستان هم 60 -40 به امور اداری ترغیب کردن و گفتند دژبانی مسئولیت داره و علاوه بر اون باید یه 24 ساعت اونجا بمونی و ...

حالا گفتم بذار از دوستان با تجربه هم بپرسم ببینم صلاح کار چی هستش و کوم بهتره ؟

شرایط هم به طور خلاصه اینجوری هستش

خودم بومی هستم و پادگان از خونه 5 دقیقه فاصله داره و می تونم هر روز 7 صبح برم و 2 برگردم خونه بدون دردسر

به واسطه اون دوستم اشنا ماشنا هم داریم در قسمت های مختلف

از طرفی دژبانی 24 ساعت کامل باید بمونی تو پادگان و در عوض 2.5 روز می مونی خونه و در واقع در هفته 2 یا نهایتا 3 روز میری پادگان .
    به نظر من دژبانی برای سربازها خوب نیست ، بیچاره ها رو بدجور اذیت میکنن ، ولی برای شما که افسر هستی همینطوره که بهت گفته
    میشینی داخل اطاق ساعت کاری کار اداری مربوط به دژبانی و تردد ها رو انجام میدی ، اون روزی هم که میمونی دژبانی میخوابی !
    به نظر من به ریسکش می ارزه بری ، کار اداری تو ستاد اگه بیفتی آجودانی اونجا اشکت در میاد !!
    و صد البته دژبان بودن مزیت های خیلی خوبی هم داره : دی

12. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوره دانشگاه به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست با سربازی ، نه سختی هاش نه خوشی هاش ، جنس غربت تو سربازی فرق داره با دانشجویی
    باز این دوستمون دوره کده و افتاده تهران ، برعکس این قضیه تحملش خیلی سخته

سلام پامی عزیز...
    صد در صد با شما موافقم....
    دوران دانشجویی به هیچ وجه قابل قیاس با سربازی نیست....
    تو دوران دانشجویی خودت اقای خودتی و هر کار دوست داری انجام میدی و همینکه تلفن دستت و به عشقت یه اس ام اس میدی و تو دانشگاه میبینیش..کلی روحیه میده به ادمممممم....ولی تو سربازی هیچی نداری و فقط داری توسری میخوریو منت میشنوی..حتی اگه کارت درست باشه.....
    به نظرم اگر بعضی ها عقده ای نبودن..خدمت راحت میگذشت.........امیدوارم منظورمو گرفته باشید..

14. 2 کاربر از milad444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

به نظر من دژبانی برای سربازها خوب نیست ، بیچاره ها رو بدجور اذیت میکنن ، ولی برای شما که افسر هستی همینطوره که بهت گفته
    میشینی داخل اطاق ساعت کاری کار اداری مربوط به دژبانی و تردد ها رو انجام میدی ، اون روزی هم که میمونی دژبانی میخوابی !
    به نظر من به ریسکش می ارزه بری ، کار اداری تو ستاد اگه بیفتی آجودانی اونجا اشکت در میاد !!
    و صد البته دژبان بودن مزیت های خیلی خوبی هم داره : دی

اگه اینجوریه و همون ساعت اداریه پس خوبه...به حرف پامی جان گوش بده..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •