ولی دمت گرم کلی خندیدم![]()
ولی دمت گرم کلی خندیدم![]()
دوستان برای شکایت از شرکت اینترنتی تون به این آدرس برید از هیچی بهتره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا امواتت رو بیامرزه. از این صبای دزد شکایت رو کردم که حالشون جا بیاد. کلی پول میدم آشغال دستم میدن. دیروز یا پریروز پینگم تو اروپا بالای 800 رفت لولدوستان برای شکایت از شرکت اینترنتی تون به این آدرس برید از هیچی بهتره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
یه سوال صبا نت مجبورت کرده ازش سرویس بگیری ؟
اقا من شکایت کردم بعد از طرف اینها زنگ زدن بد از کلی صحبت گفتن پینگ 300 خیلی خوبه. گفتم بابا همه دارن این بازی رو با پینگ 100 بازی می کنن. این حرف ها. بعد گفتم قطعی داره ماشالا. بعد گفتم این قضیه شبانش رو که الکی ک شر گفت که اره شرکت های دیگه هم شبانه رایگان ندارن یا دارن فلان شرایط . خلاصه گفت پیگیری می کنیم ولی گ میخوره.دوستان برای شکایت از شرکت اینترنتی تون به این آدرس برید از هیچی بهتره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما جوش نکنیه سوال صبا نت مجبورت کرده ازش سرویس بگیری ؟![]()
من نتم مخابرات بود . زنگ زدن گفتن نت شما سالمه ایرادی نداره . گفتم بالای 15 درصد پینگ تایم اوت داره از ساعت 2 ظهر تا 2 شب . بعد گفتن طبیعیه ! به خاطر ترافیک خطوطه . خب کثافتا مجبورین بیش از ظرفیت به مردم اینترنت بفروشین بعد بگین ترافیک بالا رفته؟ تازه هر ماه قبض تلفن میاد پشتش تبلیغ کرده اینترنت پرسرعت مخابرات با مودم رایگان . حروم خوری تو روز روشن
پینگ 100؟
من وقتی پینگم میشه 190 کلاهمو میندازم هوا،
بیشتر اوقات با 300 بازی میکنم![]()
والا من تو امریکا 280 300 350 بازی می کردم ولی همیشه تو اروپا 100 اینها بود. الان که تو اروپا بازی می کنم پینگ بین 200 تا 300 هستش + قطعی + لگ + 2 ثانیه دیلیپینگ 100؟
من وقتی پینگم میشه 190 کلاهمو میندازم هوا،
بیشتر اوقات با 300 بازی میکنم![]()
الان یک بازی به خاطر پینگ 300 ولی با 2 ثانیه تاخیر رو باختم. البته بماند که تیم دشمن همه باهوش بودن و تیم ما همه فید
شما ای اس پیت چیه صبا؟ یا ؟![]()
دوستانی که اینجا چلنجر هستن بگن که runes هایی که من دیدم اکثر چلنجر ها برا ADC میبندن 16 درصد attack speed هست که 4 تای اون از glyph هست
جه سری توی 16 درصد هست و ایا فایده بیشتری به damage خالص داره؟
اقا دو روز دیگه سیسن جدید شروع میشه
یک چیزی میگم خیلی از دوستان ممکنه ندونن
وقتی سیسن جدید شروع شد تا 1 ماه رنک بازی نکنید . جالا چرا؟
چون مثلا اگر شما سیلور پنج باشید و 6 تا بازی ببرید خوب قاعدتا باید مثلا سیلور 5 یا برونز 1 بشید. ولی ریوت به شما برونز 5 میده تا آدم شید و به حرف من گوش کنید
پس 1 ماه صبر کنید حداقل. بعد بازی کنید که با کمترین وین دیویژون بالاتر بگیرید.
![]()
هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)