تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1441 از 1783 اولاول ... 441941134113911431143714381439144014411442144314441445145114911541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,401 به 14,410 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

این اقدام شون اگر واقعا هم بقصد "دفاع از حقوق کاربران" بوده باشه مصداق این ضرب المثله :
    دوستی خاله خرسه !
    یا
    اومدی ابروشو درست کنی زدی کورش کردی!
    یا
    مارا به خیر تو امید نیست , شر مرسان !
    یا
    ما نخواییم اینجوری حمایت مون کنی کیو باید ببینیم !
    یا
    (بقیه شو شما بگین) ..

تهران خراب شده . نه , من شبانه رایگان نیازمه . شما چه پیشنهادی دارید؟
    ماهی 67 تومان برات گرون در میاد؟.چون با این هزینه در آسیاتک میتونی 10 مگابیتشو بگیری با 20 گیگ حجم روزانه و شبانه هم همیشه سرعتت ثابت روی 2 مگابیت هست و شبی به راحتی 5 تا 6 گیگ میتونی دانلود کنی.فقط خیلی از دوستان هزینشو نپسندیدن.
    Last edited by david-ebi; 28-09-2014 at 01:58.

2. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دیدید دوستان اون کارشناس 195 به من گفته بود طبق قانون جدید مصرف منصفانه از نظر ما یعنی تا 2 برابر حالا خود شرکتها میتونند بیشتر از این هم بدن.یعنی در کل منظورش همچین چیزی بود.الان صبانت ضریبش رو کرد 3 شاید شرکتی بیاد با ضریب 4 مثلا.ولی طبق مصوبه دجدید تا 2 برابر حجم روزانه رو شرکت موظف هست ارائه بده.حالا باز خود شرکتها احتمالا میان به قول خودشون سیاست تشویقی میزارن و این ضریب 2 رو بیشتر میکنن.اما قانون اومده به حساب برای اینکه در حق کسی اجحاف نشهکف مصرف منصفانه رو تعیین کرده که همون 2 برابر حجم روزانه است.استنباط من از این مصوبه جدید مصرف منصفانه شبانه که تنظیم مقررات جدیدا تصویبش کرده اینه.
    با عرض پوزش از دوستان من اینجا به نفع صبانت لعنتی اشتباه کردم.کی گفته صبانت ضریبشو کرده 3 (خودم گفتم)نه آقا من حواسم نبود که در پیشنهاد ویژه صبانت از حجم روزانه شما به اندازه یک سوم حجم شبانه کم میشه.معذرت.بازم همون گندی که بود باقی مونده.فرق آنچنانی نکرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نمیشه گفت تو اوضاع فعلی 67 تومن خیلیه , اما من یکساله صبا داشتم 2 مگ 180 تومن هنوز 5 ماهش هم مونده
    حالا بگم بد عادت شدیم و دیگه منبعد همینه , یا بگم صبا دزدتر تز بقیه شده . نمیدونم.
    در هرحال از ماهی 20 تومن و کمتر یکدفعه رفتن روی 70 , 80 تومن کمی تا قسمتی زور داره . مثل کرایه تاکسی که
    یکوقت ممکنه 200 , 300 تومن بخواد بیشتر بگیره . پولی نیست ولی حساسیت برانگیزه .

5. این کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

تهران خراب شده . نه , من شبانه رایگان نیازمه . شما چه پیشنهادی دارید؟
    منظورم اینه که جاهای دیگه هم هس به تاپیکهاشون سر بزنید
    خدا رو شکر امکانات تو تهران از همه جا بیشتره
    گزینه های بیشتری داری
    همین هایی که گفتم تحقیق کن ببین چطوریاس شبانش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بعضی از دوستان از صحبتهاشون کاملا مشخصه موضوع رو پذیرفتن ! یا شایدم از عوامل صبانت هستند دارند موضوع جا میندازن به هر شکل هر کی خر مغزش رو گاز گرفته باشه این شرایط صبانت رو قبول میکنه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اگه گاز نزده بود که تخلیه کردم بودم
    همیشه همی بوده...فقط زمان میبره......

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منظورم اینه که جاهای دیگه هم هس به تاپیکهاشون سر بزنید خدا رو شکر امکانات تو تهران از همه جا بیشترهگزینه های بیشتری داریهمین هایی که گفتم تحقیق کن ببین چطوریاس شبانش
    بله خوب تحقیق کردیم و اجماع شد که بین پارس و مخابرات یکی رو انتخاب کنم که امروز رفتم و بسیار هم مشعوف شدیم از جوابشان !فن اوا و اسیاتک گزینه های بعدی هستن . که تو تاپیک مربوطه دوستان نگران افزایش قیمتاشون هستن . من نگران اینکه پورت خالی دارن یا نه .

10. این کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بله خوب تحقیق کردیم و اجماع شد که بین پارس و مخابرات یکی رو انتخاب کنم که امروز رفتم و بسیار هم مشعوف شدیم از جوابشان !فن اوا و اسیاتک گزینه های بعدی هستن . که تو تاپیک مربوطه دوستان نگران افزایش قیمتاشون هستن . من نگران اینکه پورت خالی دارن یا نه .
    آسیاتک نگیر که واقعا عذابه یک اینترنت بی کیفیتی داره که نگو باهاش کار کردم با دانلود منیجر سرعت تا 1100کیلوبایت میرفت اونوقت با اسپید تست از سرور اصفهان میزد 3.5مگ بعدش از ساعت 1که نیم بها هم بود سرعتش میشد 60کیلوبایت با موبایل هم بعضی از صفحاتو باز نمیکرد من از مخابرات دارم شب و روز سرعت اسمی فیکس میده(تک کانکشن و چند کانکشن فرقی نمیکنه حتی بدون دانلود منیجر) به این میگن اینترنت با کیفیت
    Last edited by farshad0123; 28-09-2014 at 03:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بعضی از دوستان از صحبتهاشون کاملا مشخصه موضوع رو پذیرفتن ! یا شایدم از عوامل صبانت هستند دارند موضوع جا میندازن به هر شکل هر کی خر مغزش رو گاز گرفته باشه این شرایط صبانت رو قبول میکنه !
    اگر با منی که باید بگم فرم جمع آوری رو همین امشب پر کردم...... همین مقدار دانلود برای من کافیه ولی با کارایی که صبانت انجام میده داره به مصرف کننده توهین می کنه

برای کسانی توضیح دادم که هنوز می خوان صبانت بمونن

شما هم اگر ناراحتی تخلیه کن

داریم منطقی صحبت می کنیم یکی میاد تهمت می زنه

شاید خود شما از عوامل جای دیگه هستی که تازه عضو شدی
    Last edited by shylord; 28-09-2014 at 03:32.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

آسیاتک نگیر که واقعا عذابه یک اینترنت بی کیفیتی داره که نگو باهاش کار کردم با دانلود منیجر سرعت تا 1100کیلوبایت میرفت اونوقت با اسپید تست از سرور اصفهان میزد 3.5مگ بعدش از ساعت 1که نیم بها هم بود سرعتش میشد 60کیلوبایت با موبایل هم بعضی از صفحاتو باز نمیکرد من از مخابرات دارم شب و روز سرعت اسمی فیکس میده(تک کانکشن و چند کانکشن فرقی نمیکنه حتی بدون دانلود منیجر) به این میگن اینترنت با کیفیت
    بله کاملا درسته.اسپیدتست پهنای باند رو 3.5 نشون میده اما با سرعت 1150 کیلوبایت دانلود میکنم در آسیاتک.البته من از ساعت 1 تمام رایگان هستم و همیشه هم در 7 ماه گذشته سرعت شبانم ثابت 250 کیلوبایت بوده.نه بیشتر و نه کمتر.البته در ماه رمضون یک کمی کم شده بود.سرویسهای گرون قیمت تره آسیاتک شبانشون خوبه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •