خودم رو به قول معروف جر دادم کسی با من هم صدا نشد
تا دارید به مشکل بر می خورید
واقعا حال به هم زنی هستند دیگه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خودم رو به قول معروف جر دادم کسی با من هم صدا نشد
تا دارید به مشکل بر می خورید
واقعا حال به هم زنی هستند دیگه
. همچنين شماره تلفن 88510403-021جهت دريافت شکايات مشترکين عزيز فراهم مي باشد.
سازمان تنظیم مقررات
جمعه شب اومدم یه فیلم از رپیدشیر پرمیوم بگیرم سرعتش پایین بود ولی همون فیلم رو از سایت mihanmovie.com تونستم با سرعت 150 تا بگیرم .
ولی از پریشب این سایته هم سرعتش اومده پایین در حد 20
یعنی شاتل از فن اوا که سرعتش 30 تاست عقب مونده تره![]()
من اکانت دارم وضعم مثل شماهاس
ir هم داره هااونم امتحان کن
![]()
دیشب نمیدونم چرا دانلود اینقدر کم بود!!!!!!!! خیلی وقت اینجوری نشده بود!!!!!!
منم فقط 500 مگ دانلود کردم دیشب با eco-512
این مقدار دانلود بی سابقه بودهمیشه بالای 1200 میگرفتم
![]()
بچه ها!!!مشترکین فعلی كه از شركت شاتل مودم ZyXEL خريداري كردهاند، 3 گیگابایت ترافیک رایگان در روز 19 دي به ایشان اضافه می شود و تاپایان دوره جاري * سرویس ایشان قابل استفاده است. (*: منظور از دوره جاري دورهايست كه شروع آن قبل از تاريخ 1388/10/19و پايان آن پس از تاريخ 1388/10/19 باشد.)
باید ازشون خرید یا اگه هم قبلا خریده باشی بهت میدن؟؟
میشه راهنمایی کنید؟
حدود 9 که خیلی اعصاب خورد کنه 7 ماه داشتم خداییش خسته کننده هست ولی الان با اکو دارممی کنم
دوست عزیز من تازه با این قسمت آشنا شدم . شما کاری کردین ؟ شکایت کردین یا نه ؟
من اگر امروز امور استانها جواب نده فردا دارم میرم تنظیم مقررات . انقدرم قدرت دارم که هیچکس نتونه تو کارم خرابکاری کنه . فقط شما به من راهکار نشون بدین من اینارو حداقل تو شیراز سرویس میکنم
Last edited by farzad_sh_2020; 13-01-2010 at 14:18.
فرزاد جان به این راحتیا هم که میگی نیستا
باید ثابت کنی که مشکل از مرکز مخابراتی ها نیست و شاتل به دلیل گرفتن یوزر زیاد قادر به پاسخگویی بهشون نیست
و این هم محتاج کنترل و پیگیریه قانونی و احتیاج به شاکی داره(ازین شاکی معمولیها نه هاااا!!! ازونا که پاشون به دادگاه کشیده میشه)چون فکر نمیکنم با یه شکایت ساده دست به پیگیری زده شه
بعدش اونجا رفتی صروصدا نکناگر آشنا داری اگه میتونی اینم ثابت کن که شاتل رپیدشیر رو محدود میکنه(100 درصد کار مخابرات نیست چون سرویسهای آرت همچین مشکلی ندارند)
اگرم آرت هستی که بگو سرویسهای اکو 512 آپ میشند کمش کنن هم تو دلت خنک شه هم من(من که حسابی سر این موضوع حرسم درآمده
)
هم اکنون 92 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 92 مهمان)