با سلام الان ارزونترین مودم چیه ؟ با گارانتی ؟
راستی من مودم 2520u گرفتم و مشکلی که هست قبلا بصورت کانکشنی به اینترنت وصل میشدم ( مثل دیال آپ بود ) اما الان خودش خود به خود به اینترنت وصل میشه راه حل پیشنهادی هست که بشه مثل سابق به اینترنت وصل بشم ؟
با سلام الان ارزونترین مودم چیه ؟ با گارانتی ؟
راستی من مودم 2520u گرفتم و مشکلی که هست قبلا بصورت کانکشنی به اینترنت وصل میشدم ( مثل دیال آپ بود ) اما الان خودش خود به خود به اینترنت وصل میشه راه حل پیشنهادی هست که بشه مثل سابق به اینترنت وصل بشم ؟
Last edited by رعد; 03-02-2013 at 22:51.
الان تو تنظیمات مودمت مود routing انتخاب شده اونو به bridge تغییر بده. یه کانکشن هم تو ویندوز از نوع broadband و PPPoE بساز با اون وصل شو.
سلام
من یه وایرلس دی لینک خریدم.
میشه بگید چجوری میشه وایرلسش رو فعال کنم ؟ با کابل تونستم وصلش کنم ولی با وایرلس هنوز نه.
ممنون.
Last edited by omid-p30; 04-02-2013 at 22:22.
سلام دوستان من مودم d-link دارم دیروز هم از اسیاتک 1 مگ نامحدود گرفتم.چطوری میتونم از هزینه نصب فرار کنم.ایا کسی بلده تنظیماتشو بگه من انجام بدم تا پول نصب رو ندم.![]()
نصب و راه اندازی مودم زیاد سخت نیست. کافیه از دفترچه راهنمای خود مودم استفاده کنید.
نوع و مدل مودمتون رو بیان کنید.
شاد باشید![]()
مدل و نوع مودم رو بیان کنید.
در صورتی که از ویزارد مودم برای تنظیم کردنش استفاده کرده باشی قسمت وایرلس هم برات نشون داده میشه و در اونجا بایستی تنظیمات رو به درستی انجام بدی.
شاد باشید![]()
رنج قیمت اکثر مودمها یکی.
مودمهای معمولی بین 60 تا 65 تومن و مودمهای وایرلس هم از 90 تا 130 تومن برای کار شما هست.
مودمتون هم در حالت PPPOE کانفیگ شده. مودمتون رو به حالت Bridge دربیارید و اونوقت در سیستمتون از کانکشن برای ارتباط استفاده کنید.
شاد باشید![]()
وقتی شما از اینترنت استفاده ای نمی کنید چراغها ثابت هستند.
زمانی که چراغها سریع چشمک می زنند یعنی داره اطلاعات رد و بدل میشه.
شاد باشید![]()
شما زمانی که مودم رو به صورت Bridge تنظیم کردید آیا تونستید با کانشکن ارتباط برقرار کنید؟
آیا اخطاری دریافت کردید یا اینکه کانکت شدید و اینترنت نداشتید؟
شاد باشید![]()
فکر کنم با همون درایور XP هم بتونی نصبش کنی.
ولی با این حال می تونی از لینک زیر دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید![]()
Last edited by mjzaret; 05-02-2013 at 00:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)