بابا حسین جان نکن این کارا رو ما که مثه شما مایه دار نیستیم آخه پرایده رو داری اندازه یه بنز روش سیستم میبندی نکن عزیز من نکن خب من دلم خواس اینا رو
شوخی کردم عزیز خیرشون رو ببینی و لذتشون رو ببری![]()
بابا حسین جان نکن این کارا رو ما که مثه شما مایه دار نیستیم آخه پرایده رو داری اندازه یه بنز روش سیستم میبندی نکن عزیز من نکن خب من دلم خواس اینا رو
شوخی کردم عزیز خیرشون رو ببینی و لذتشون رو ببری![]()
کسی که عشقِ سیستم و صدای با کیفیت باشه,و به آهنگی که گوش میده ارزش بده,روی هر ماشینی سعی میکنه در توانش سیستمِ خوبی ببنده داداشِ گُلم.
واقعا مبارکش باشه![]()
سلام
حمید خان پیشنهاد خودتون دیگه، MTX T6C693 با آمپ Pioneer 3602 دو کانال میخوام.
ضبطمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قدیمی پایونیره.
اگه اعلام موجودی و قیمت بفرمایید که خیلی ممنون میشم.
آقا امروز به مدت 30 ثانیه با ولوم 33 یه آهنگ بیس دار گوشی کردم صندوق رو که زدم بالا بو داغ شدن کویل ها میومد
ساعت الان حدودا 2 و نیم هست از اعصاب خوردی نخوابیدم یه موقع نیم سوز نشده باشه![]()
سلام محمد جان
نگران نباشید
ساب ووفر منم اینطوری بود
فکر کنم بوی چسباشه
فقط چون امپ مونوتون یه امپ درجه 1 و 600 واتو مثل ماست میده به ساب گین رو کاملا ببندید و به هیچ عنوان باس بوست و ساب ووفر لول رو زیاد نکنید!
ساب سونیک رو که تو تماس گفتم اکی کردید؟ بذارید بین 25 تا 30
در غیر این صورت مشکلی نیست
تازه پیشنهاد اهل فن اینه که تا 2 ماه اول با 70 درصد صدا کنار بیاید
با پخش کنوود حدودا میشه ولوم 24 *23
بیشتر نکنید صدارو تا 2 ماه (مثلا هر هفته 1 ولوم بیاریدش بالا)
بازم میگم باس بوست و سابووفر لول رو زیاد نکنید.....
ساب دوست عزیزمون mohammadkiller سر همین قضیه پاره شد....
همین مدل هم بود البته free air .
Last edited by hoseinsps; 12-03-2014 at 03:22.
سلام
مدل امپ درسته؟
اگه 3300 که روشه مثل 3300 پایونر باشه که برای 1073 یه قلقلک.....
1073 حد اقل 100 وات رو 4 اهم میخواد تا خوب درایو شه
150 هم شد چه بهتر!
سلام حسين جان. خيلي مبارك باشه.انشاءالله بعد از تنظيماتي كه عرض كردم و بعد دوره برك اين يه ريويو كامل با جزعيات از SQX بنويس.
سلام دوست عزيزم به فروم خودتون خوش اميديد.
اسپيكر 1073 جزو قويترين اسپيكرها هست. موتور بسيار قويي داره ولذا بايد حدود 150 وات RMS بهش ورودي بديد. به هيچ عنوان با اين آمپليفاير درايو نميشه.
به اسپيكر قيمتش 290 و آمپ 3602 هم 168 تومن.
تلفني صحبت كردم.
سلام,دوستان میخواستم ی جفت باند بخرم برای ماشین خودم که بدون آمپ باشه و بیس خوب و کیفیت خوبی داشته باشه تا 300 تومن چی معرفی میکنید؟البته یکی از آشنا ها ک تو کار بانده بهم power sound رو پیشنهاد دادونظر شما چیه؟؟؟
سلام
من صداي اين برند رو نشنيدم. ولي ميتونيد جي وي سي HX7158 بگيريد.حدود 210 هست.
bah bah mobarake dash hosein...
qarar bud bade eyd begiri fek konam az arzun shodan na omid shodi dige gerefti are?
ishala nasb kardi hamahang konim sedaye in system toopet ro beshnavim
foolad sarvare
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)