با سلام بچه ها من بازی همسایه های جهنمی 3 و 4 رو از نت گرفتم ولی مثل اینکه احتیاج به کرک داره.
اگه دوستان کرک دارن جوابم رو بدند.
ممنون
با سلام بچه ها من بازی همسایه های جهنمی 3 و 4 رو از نت گرفتم ولی مثل اینکه احتیاج به کرک داره.
اگه دوستان کرک دارن جوابم رو بدند.
ممنون
بله تو تنظیمات بازی هم رفتم چند بار براش تعریف کردم اما فرقی نکرد در ضمن کلید های صفحه کلید کار می کنه فقط جهت ها کار نمی کنه در ضمن نه گیم پد هم وضل نیست . ممکنه از patch یا کرک باشه
لطفا اگه ممکنه لینک کرکش رو بزارید و پچ Retail Version (1.81.1)
البته بعید هم نیست از کرک باشه از اینجا یه تستی بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نمیتونه کمک کنهدوستان من بازی CLIFFS of Dover رو گرفتم وقتی که میخوام توی منو ها هستم مشکلی نیست و مرحله رو انتخاب می کنم و لودینگ کامل تموم میشه ولی وقتی میخواد بره توی بازی فقط صدا داره و تصویر نداره ...
با تشکر
سلام ،
آقا من company of heroes tales of valor رو گرفتم ... وقتی میرم تو بازی وسط بازی بعد 5-6 دقیقه یه دفعه بازی کرش میکنه
ارور Don't send خود بازی رو میده ... اشکال از چیه ؟! گرافیکم هم ati4650 hd هست ...
با سلام
بازی just cause 2 این دو تا خطا رو میده
این که برای اجرای بازی
Fatal DirectX error!
Code: 2
Result: 0x0: S_OK
The game will now exit. Try starting the game with /failsafe if the problem persist.
اینم موقعی که ویندوز بالا میاد
Steam.exe (main exception): Unable to load library Steam.dll
وین 7
ویرایش:
بازم ایول به خودم
کارت گرافیک رو نصب نکرده بودم فک کنم واسه همین بود. اون خطای steam هم فایلش خراب بوده چون یکی دیگه نصب کردم درست شد.
Last edited by Ghaioom; 29-04-2011 at 08:41.
بله این کرکی که شما گزاشته اید مربوط به نسخه 1 هست مال من Retail Version 1.81.1پچ
شما اگه خودت بازی رو پچ کردی برو توی قسمت install [program ویندوز اگه گزینه ای برای حذفش بود که هیچ رو بردار وگرنه باید بازی رو کلا از نو پاک و نصب کنی بعد کرک کن ببین درست میشه...
سلام دوستان من بازی کشتی کج 2011 برای ps3 گرفتم البته -- شدش رو گرفتم ولی صدا نداره میخواستم بدونم چیکار باید بکنم برای حل مشکلم؟
اقا من بازی dirt2 رو گرفتم برا نصب اول باید فایلهاش exteract بشن بعد نصب اصلی شروع میشه
موقع dvd اول فایلهاش exteract میشه dvd 2 چهار تا فایل داره که یکی exteract میشن بقیه exteract نمیشن فینیش هم نمیده میخوام بدونم میشه اون 4 تا فایل رو خودم exteract کنم و پیش بقیه ی فایلها بریزم با vinrar نتونستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)