سلام ... بچه ها برای گردگیری کنسول حتما باید اونو باز کنم؟ ... از این دستگاه ها که هوا رو با فشار بیرون میده(اسمشو نمیدونم) استفاده کنم ضرر داره یا نه؟
سلام ... بچه ها برای گردگیری کنسول حتما باید اونو باز کنم؟ ... از این دستگاه ها که هوا رو با فشار بیرون میده(اسمشو نمیدونم) استفاده کنم ضرر داره یا نه؟
بله کنسول حتما باید درش باز بشه و با دستگاه دمنده هوا که اسمش Blower هست گردگیری را انجام بدید.
البته من خودم بعد 1 سال که درشو باز کردم با وجود طوفان های شن و ... گرد و خاکی به اون صورت توش نبود و اصلا احتیاجی به گردگیری نداشت!
به هیچ وجه جارو برقی برای گردگیری کنسول توصیه نمیشه!
راستی شما همون روح الله خودمون نیستی!!!؟
Last edited by shab_2008; 21-05-2010 at 12:09.
بچه سلام کسی الان قیمت های جهانی رو میدونه تمام مدل ها رو میخوام
با این که اینجا جاش نیست و تاپیک جدا داره ولی
Arcade با این بازی ها :
Viva Piñata
Banjo-Kazooie:
Nuts & Bolts
199.99
Elite
299.99
باندل
Splinter cell : conviction
2 دسته هارد 250 گیگ
399.99
سلام بچه ها میخواستم بدونم قیمت دسته 360 الان چنده ؟
میخوام برا یکی از بچه ها 360 بگیرم پشت شهرداری قیمتش بهتره یا توپ خونه؟ Arcade بین 215 تومان تا 230-40 تومان هست دیگه؟
الان برا اپدیت درایو 360 چقدر میگیرن و کجا بدم دستگاه خودمو اپدیت کنن؟
دوستان لطف کنید سوالات این چنینی رو تو تاپیک خودش مطرح کنید
راهنمایی برای خرید کنسول ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام لطفا آموزش آپدیت Firmware درایوهای Lite-On بـــه iXtreme Lite 1.1 را بذارید ممنون
بچه ها من فایل با فرمت mp4 میریزم رو فلش اما دستگاه پخش نمیکنهدر صورتی که wmv رو به راحتی پخش کرد!!
حالا باید چه کار کنم حوصله تبدیل رو هم ندارم نمیشه یه کاری کرد که mp4 رو هم پخش کنه!!
کسی این بازی رو انجام داده تو سایت که خفنه عکساش gamespot x360
بزن بزنUFC 2010 Undisputed (X360)
نمره اش هم شده تا حلا 9.3 در مجموعه سایت ها .....
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
با همین wma کا رکنید بهتره از هر نظر .....
mp4 هم اصلا معلوم نیست چی هست ..... چر توپرته ... تو xbox360 !!!
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)