بسیار عالی
بین N10 و AC51 تفاوتی هم مشاهده کردین تو نویز و سرعت و پینگ ؟
بسیار عالی
بین N10 و AC51 تفاوتی هم مشاهده کردین تو نویز و سرعت و پینگ ؟
درصد خیلی کم اما از نظر پینگ از دید من گیمر پایدار تر بوده
![]()
خب وضعش خرابه تو یک دقیقه هم 14 تا crc داده که نشان از نویز بالای خط شماست. اگر مودم معمولی ADSL2+ با چیپ برادکام بخوای که ارزون هم باشه تندا d8XR هست که برادکام هستند همشون مدل 6338
من میگم ، پروفایل گیمش رو غیر فعال کنه تا درصد SNR بالا بره و کیفیت خطش بهتر بشه! بعدش روی چهار مگ یا سه مگ قفلش کنه...
خب نمیشه میگه استفاده گیم دارم پروفایل گیم روی SNR تاثیری ندارد فقط دیگه تو این حالت ارورها فیکس نمیشن نسبت به پروفایل نویز و به همین دلیل مقدار CRC ERROR بیشتره.مودم ایسوس stability adjustment داره از اونجا میتونه SNR رو 1-2 دسی بل ببره بالاتر تا پایداری خط بیشتر بشه.
دارم یه مدل برادکام W9970 V2
سیم باکیفیت مدل خاصی مدنظرتون هست ؟
خب هر دو مودمت رو تست کن در شرایط کاملا یکسان و مساوی ببین کدومش کمتر crc میده و پایدارتره همون مودم رو بذار ...سیم با کیفیت هم کابلهای outdoor مشکی رنگ خوبند . کابلهای طوسی رنگ خوب نیستند اصلا
این مدل کابل چطوره ؟
کابل تلفن دو زوج 06 شیلددار سیمیا
نه این همون کابلهایی هست که بدرد جرز دیوار نمیخورن. منظورم این نمونه کابلهاست کابل چهار زوج 06 کرمان مشکی outdoor .که البته گران قیمت و نایاب هستند شما دو زوجش هم بخری کافیه و نیازی به چهار زوج نیست اصلا. این جور کابلا رو مخابرات هم داره
![]()
سخت پیدا میشه این مدل کابل
بعد طریقه اتصالش به چه صورت هست
چون داخل کافو فقط دو رشته سیم هست
الان هم سیم هر زوج رو گره زدم و به یکی از سیم های کافو وصل کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)