تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1440 از 4105 اولاول ... 44094013401390143014361437143814391440144114421443144414501490154019402440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,391 به 14,400 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

نه داداش دو نیمه میکنن تو ارتش از این خبرا نیست
    منم شنیدم تو دوران عید ، نیمه ی اول یه عده میرن مرخصی ، نیمه ی دوم یه عده ی دیگه ، ولی این دفعه حرفی در این رابطه نزدن ، حالا رفتم پادگان میپرسم .
    دمت گرم .

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب امروز علیرغم اینکه می دونستم پادگان تعطیله رفتم به پادگان برای معرفی خودم و مثلا تشکیل پرونده اما با چیزی که مواجه شد م در های بسته پادگان و سوت و کوری اون بود . رفتم دژبانی و انصافا هم به خاطر درجه ها کلی تحویل گرفتن و گفتن مهندس امروز تو پادگان کسی نیست که اومدی گفت برو شنبه بیا بعد گفتم نه نمیرم ربطی به من نداره باید پذیرش کنید کمی باهاشون گفتیم خندیدیم داشتم برمی گشتم افسر کادری دزبانی گفت مهندس یه پیشنهاد دارم برات با توجه به اینکه بچه همین شهری و بومی هستی .

گفت تو امریه ات زده اداری پرسنلی : امور اداری و با توجه به این 99 درصد میافتی ستاد تو رکن 2 و کار اداری و نامه نگاری و کار با کامپیوتر و در کل عشق و حال اما تو بیا اگه می خوای و دوست داری بیا افسر دژبانی شو و همین جا با ما باش این 7 تا سرابز هم زیر دستت و فقط بشین و نظارت داشته باش رو کارا و البته یه مزیت بزرگ هم که داره اینکه 24 ساعت میای سر خدمتت تو دژبانی و روز بعدش بعد ساعت 2 میری خونه و 48 ساعت بعد میای سر خدمت و دوباره همین چرخه تکرار میشه برات و این جوری 1 روز می مونی پادگان و دو و نیم روز میری خونه و حالش رو می بری . گفت برو فکرات رو بکن و تصمیم گرفتی بیا بگو ببینم چی شد .

حالا بعدش من اومدم خونه با پدرم ( که نظامی هستش ) و برادرم و دوستم ( که تو همون پادگان داره خدمت می کنه ) و یکی دو تا از دوستان مشورت کردم ببینم چی بهترهستش و به صلاحه !

پدر گفت که شما برو طبق روالی که داره خودت رو معرفی کن و ببین خودشون کجا پذیرش می کنند و برو اونجا بعدا اگه خواستی با توجه به درجه بالا می تونی اگه دژبانی رو هم خواستی جات رو تغییر بدی به اونجا !

برادرم که کاملا مخالفت کرد و گفت نمی خواد و همون امور دفتری بهتره و اصلا و ابدا نرو دژبانی !

اون دوستم که تو ستاد تو رکن 2 هستش گفت 50 - 50 با خودت هر دو تاش خوبه . گفت بیای اینجا من هستم و سایر دوستان بخوای بری دژبانی هم اونجا هم همه اشنان و از طرفی خودت میشی افسر سر و ...

بقیه دوستان هم 60 -40 به امور اداری ترغیب کردن و گفتند دژبانی مسئولیت داره و علاوه بر اون باید یه 24 ساعت اونجا بمونی و ...

حالا گفتم بذار از دوستان با تجربه هم بپرسم ببینم صلاح کار چی هستش و کوم بهتره ؟

شرایط هم به طور خلاصه اینجوری هستش

خودم بومی هستم و پادگان از خونه 5 دقیقه فاصله داره و می تونم هر روز 7 صبح برم و 2 برگردم خونه بدون دردسر

به واسطه اون دوستم اشنا ماشنا هم داریم در قسمت های مختلف

از طرفی دژبانی 24 ساعت کامل باید بمونی تو پادگان و در عوض 2.5 روز می مونی خونه و در واقع در هفته 2 یا نهایتا 3 روز میری پادگان .

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

حیفم اومد این مورد رو نگم بلیط گرفتن برای مرخصی که چیزی نیست . اخر دوره بود به همه گفتن 29 بعد تحلیف امریه ها رو میدیم و حتما 29 بلیط بگیرین تا بتونید راحت برید بعد تحلیف که رسید گفتن وسایل رو جمع کنید و به خط بشید بیرون تا امریه ها رو بدیم برید تا همه کل وسایلشون رو جمع کردن و اومدن بیرون و به خط شدن ( همه با لباس شخصی و ساک و کیسه اماده و البته بلیط های گرفته شده ) گفتند اقا امروز نمیدیم و دوباره برین تو و تخت ها رو انکارد کنید و وسایلتون رو دربیارید و وضعیت کامل کنید یعنی رسما ---- شد به اعصاب همه و همه مثل جنازه شدن بلیط همه بچه ها پرید و فرداش ظهر ساعت 2 امریه ها رو دادن و گفتن بفرمایید بیرون

همون روز هم گفتن به این میگن جنگ اعصاب پس اصلا از الان روش حساب نکنید تا اخر سر خدا ی نکرده اگه ندادن کنف نشین .

اوه ، عجب حرکتی ، چه قدر بی رحم هستن ، وضعیت این دفعه فرق میکنه ها ، دیگه دم عیده ، اگه بچه ها بلیط بگیرن و مرخصی ندن بهشون ، دیگه عمرا بتونن بلیط گیر بیارن .

راستی میشه 1) پروتئین ، مثل کراتین 2) از این قرص ها ی امگا 3 و ... 3 ) قرص های ویتامین ث و یا جوشان و ... بُرد ؟

ممنونم .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اوه ، عجب حرکتی ، چه قدر بی رحم هستن ، وضعیت این دفعه فرق میکنه ها ، دیگه دم عیده ، اگه بچه ها بلیط بگیرن و مرخصی ندن بهشون ، دیگه عمرا بتونن بلیط گیر بیارن .

راستی میشه 1) پروتئین ، مثل کراتین 2) از این قرص ها ی امگا 3 و ... 3 ) قرص های ویتامین ث و یا جوشان و ... بُرد ؟

ممنونم .
    با توجه به تجربایتی که تو 01 داشتم فقط می تونم بگم امیدوارم !!!

پروتیئین و و قرص امگا رو می تونی ببری به شرطی که پلمبش رو همونجا پیش دژبان باز کنی ! واینکه هر چیز کوچیکی از جمله موبایل و پلیر و .. رو اگه توان بردن به داخل رو داری حتما ببر به درد می خوره تو یگان ما فقط یه لب تاپ و یه خط وایرلس مونده بود که نتوسته بودیم ببریم وگرنه همه چی بچه ها اورده بودن همه چی یادش بخیر روزای اخر رسما همین مونده بود که با موبایل بریمتو اتاق فرماندهی یادش بخیر دوران خوبی بود و کلی دوستای با حال پیدا کردیم .

به نصیحت فقط سعی کن از کسی نترسی و تا جای ممکن بپیچونی همه چی رو و اگر امریه و شرایط خاص داری پس اصلا به فکر نمره و امتحان نباش چون همشون کشکه

5. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام...
    منم امروز رفتم 02 برای دوره کد پذیرش بشم....خیلی خیلی بد گذشت..گروهان یکم افتادم که فرمانده و افسراش همه عقده ای هستن...اسایشگاه صد نفری هستش و اصلا حال نمیده....خیلی دلم گرفت امروز و با اینکه بچه شهرستانم..نتونستم تحمل کنم و واسه یک شب امدم خونه تا فردا شب دوباره برم....خیلی حالم گرفته..کار عقیدتیمم درست نشد....از شنبه هم هر روز فقط رژه داریم..تا اونجایی که شنیدم..این دوره تا ساعت 2 نگهمون نمیدارن و باید تا ساعت 4 بمونیم و رژه کار کنیم بخاطر روز ارتش...
    خیلی حالم خرابه....خدمت چی بود خدااااااااااا.
    فقط یه نصیحت.....قدر خودتونو بدونید و تا جایی که میتونید پارتی و اشنا پیدا کنید که تو شهر خودتون بیوفتید و حداقل شبها خونه باید..وگرنه داغون میشد داغون...
    با اینکه دوماه اموزشیم گذشت..ولی امروز انگار اولین روزی بود که میرفتم سربازی...حتی از اولین روزه اموزشی هم بد گذشت بخاطر محیط و برخوردهااااا و .....
    دوستان تا میتونید تو شهر خودتون بیوفتید.............
    وحید رضا جان ناراحت نشیااااااا ولی بهت حسرت میخورم بخاطر شرایطی که داری....باور کن داری حال میکنی..
    ما اینجا داره دهنمون...................................
    خوشبحال اونایی که با خوشحالی خدمتشون میگذره......من اصلا روحیاتم با این دوره و سربازی سازگار نیست..نمیدونم چیکار کنم..
    کسی نصیحت و راهنمایی نداره تا یکم از غمهام کم بشه؟؟؟؟

7. 2 کاربر از milad444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

با توجه به تجربایتی که تو 01 داشتم فقط می تونم بگم امیدوارم !!!

پروتیئین و و قرص امگا رو می تونی ببری به شرطی که پلمبش رو همونجا پیش دژبان باز کنی ! واینکه هر چیز کوچیکی از جمله موبایل و پلیر و .. رو اگه توان بردن به داخل رو داری حتما ببر به درد می خوره تو یگان ما فقط یه لب تاپ و یه خط وایرلس مونده بود که نتوسته بودیم ببریم وگرنه همه چی بچه ها اورده بودن همه چی یادش بخیر روزای اخر رسما همین مونده بود که با موبایل بریمتو اتاق فرماندهی یادش بخیر دوران خوبی بود و کلی دوستای با حال پیدا کردیم .

به نصیحت فقط سعی کن از کسی نترسی و تا جای ممکن بپیچونی همه چی رو و اگر امریه و شرایط خاص داری پس اصلا به فکر نمره و امتحان نباش چون همشون کشکه
    تو این هفته که فقط داشتن تو مخ ما میخوندن ، گوشی نیارید و ....

در مورد نمره هم گفتن ، باید بالای 75 بشید ، حتی اگه امریه هم داشته باشید ، زیر این نمره بشید ، تجدید دوره میشید و امریتون لغو میشه ، ما میگفتیم خالی میبندید ، میگفتن امتحانش مجانیه .

راستی من شنیده بودم که تو آموزشی اضاف نداریم ، ولی اینجا افسر میگفت اضافه داریم و من هم روز های اول فکر میکردم نداریم ، ولی الان خودم تو اضافه خدمت آموزشی هستم .
    Last edited by Mr.Mazmamfi; 28-02-2013 at 21:42.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من 19 اسفند اعزامم ! اونم نیروی زمینی ارتش عجب شیر !! آقا وضع اونجا الان چطور هست؟ باز سخت میگیرن؟ بدبخت شدیم یعنی؟

بعدشم چرا به این ماه میگن دوره طلایی؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام...
    منم امروز رفتم 02 برای دوره کد پذیرش بشم....خیلی خیلی بد گذشت..گروهان یکم افتادم که فرمانده و افسراش همه عقده ای هستن...اسایشگاه صد نفری هستش و اصلا حال نمیده....خیلی دلم گرفت امروز و با اینکه بچه شهرستانم..نتونستم تحمل کنم و واسه یک شب امدم خونه تا فردا شب دوباره برم....خیلی حالم گرفته..کار عقیدتیمم درست نشد....از شنبه هم هر روز فقط رژه داریم..تا اونجایی که شنیدم..این دوره تا ساعت 2 نگهمون نمیدارن و باید تا ساعت 4 بمونیم و رژه کار کنیم بخاطر روز ارتش...
    خیلی حالم خرابه....خدمت چی بود خدااااااااااا.
    فقط یه نصیحت.....قدر خودتونو بدونید و تا جایی که میتونید پارتی و اشنا پیدا کنید که تو شهر خودتون بیوفتید و حداقل شبها خونه باید..وگرنه داغون میشد داغون...
    با اینکه دوماه اموزشیم گذشت..ولی امروز انگار اولین روزی بود که میرفتم سربازی...حتی از اولین روزه اموزشی هم بد گذشت بخاطر محیط و برخوردهااااا و .....
    دوستان تا میتونید تو شهر خودتون بیوفتید.............
    وحید رضا جان ناراحت نشیااااااا ولی بهت حسرت میخورم بخاطر شرایطی که داری....باور کن داری حال میکنی..
    ما اینجا داره دهنمون...................................
    خوشبحال اونایی که با خوشحالی خدمتشون میگذره......من اصلا روحیاتم با این دوره و سربازی سازگار نیست..نمیدونم چیکار کنم..
    کسی نصیحت و راهنمایی نداره تا یکم از غمهام کم بشه؟؟؟؟
    میلاد عزیز ابتدا سلام

دوم داداش دورادور در جریان اون قسمت عقیدتی که می خواستی جور کنی و امروز فهمیدم نشده هستم و واقعا ناراحت شدم ولی دوست خوبم اصلا خودت رو ناراحت نکن . باور کن این دو ماه هم به سرعت برق و باد و حتی سریع تر از اموزشی میگذره و تموم میشه و اینبار با 5 ماه خدمت وارد یگان میشی و ایشالا صدر در صد به امید خدا شهر خودت میافتی اصلا شک نکن .

اسایشگاه 100 نفره !! خیلی زیاد هستش ! تو 01 اسایشگاه ما 45یا 55 نفری بود دقیق یادم نیست . یه توصیه ای که دارم برات این هستش که سعی همون اول کار چند نفر از بچه های درست و خوب رو نشون کنی و باهاشون رفاقت کنی کسانی که با روحیات و خلقیاتت نزدیک باشن و بتونی اوقاتت رو با اونا بگذرونی ! اینجوری اصلا متوجه گذر زمان نمیشی !

در مورد اینکه شهر خودمون افتادم اول اینکه لطف خدا و دوم به خاطر شرایط پدر نظامی بود البته اینم بگم من بچه شهرستانم و شهر ما رو در مواقع عادی به کسی پیشنهاد بدی قبول نمیکنه بیاد خدمت کنه ولی بالاخره چون شهر خودمون بود و ... همین جا رو زدم .

فقط سعی کن فکر های منفی و اذیت کننده رو از خودت دور کنی و به موارد مثبتش فکر کنی ( هر چند که هیچ نکته مثبتی نداره متاسفانه )

و اینکه یه توصیه دیگه هم اینکه اصلا خدمت رو به صورت روز شمار برای خودت در نیار حتی ماه شمار و سال شمار هم همین طور ! نگو او کو تا 18 ماه یا 17 ماه و .. ( من خودم دوره فوق لیسانسم 2-3 سال طول کشید اونم تو شهر غریب و تک و تنها ولی اصلا متوجه گذر زمان نشدم کی اومد و رفت ) پس سعی کن اصلا بهش فکر نکنی

پ.ن : بچه ها کسی توصیه و راهنمایی در مورد اون درخواست همفکری پست 14392 بنده که دو تا پست بالاتر هستش نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بالاخره کدوم رو انتخاب کنم شنبه رفتنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من 19 اسفند اعزامم ! اونم نیروی زمینی ارتش عجب شیر !! آقا وضع اونجا الان چطور هست؟ باز سخت میگیرن؟ بدبخت شدیم یعنی؟

اول شما بفرما ببینم اعزام مجددی هستی ؟

مدرکتون اگر بالای لیسانس باشه تو عجب شیر زیاد سخت نمیگذره بهتون ولی لیسانس و یا پایین تر باشید کمی سخت میگذره متاسفانه و هنوز کمی اون حالت سختی رو داره ولی خیلی خیلی کمتر شده نسبت به سال های پیش ! علت دوره طلایی بودن به خاطر اینکه بیشتر می خوره به دوره تعطیلات و عید و ... اصلا نمی دونی کی میگذره اموزشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یاسر من سال 87 با فوق دیپلم تو عجب شیر بودم فقط تو یک کلام بهت بگم جهنمه واقعا افتضاح واقعا افتضاح الان افتادم 01 دوباره باید برم آموزشی اما 01 برام روز اول که رفتیم مثل روز اول ثبت نام تو دانشگاه بود حالا بری عجب شیر متوجه میشی.
    فقط تنها چیزی که میگم بهت اینه که صبر و حوصلت رو به شدت ببر بالا چون روزای سختی در انتطارته.
    امکانات رو اصلا حرفش رو نزن.
    مدرک هم که نداری بگم مراعات مدرک داشتنت رو بکنن گرچه اگم هم داشتی توفیقی نمیکرد ولی فقط اینکه تحملت رو ببر بالا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •