تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1440 از 1746 اولاول ... 440940134013901430143614371438143914401441144214431444145014901540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,391 به 14,400 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ما که بخیل نیستیم. خوشحال هم میشیم چلنجر ایرانی داشته باشیم. افتخار هم می کنیم. البته انشالا خودشون رو .... نکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

سلام و تشکر از خوش آمد گوی شما... خوشحالم از آشنایی با شما..آیدی من legend quickon پلات هم هستم ۲۴ سالمه دانشجو کارشناسی ارشد ...در جواب برخی‌ از دوستان هم باید بگم که ایران هم دایموند زیاد داره هم تیم زیاد داره...تورنمنت‌های زیادی از طرف لول برگزار می‌شه که البته برخی‌ از دوستان زحمت برقراری ارتباط با ریوت رو می‌کنن و حتا جوایزی هم داده می‌شه تو همین ۲ ماه اخیر ۲ تورنمنت برگزار شد که جوایز خوبی‌ هم داشت..که تیم ما سوم شد..بازیکن چلنجر هم کم نداریم یه گیم نت داخل تهران هست که نزدیک به ۱۰ دایموند و ۲ چلنجر ۲۴ ساعت دارن داخل اون بازی می‌کنن ..((اسم گیم نت و نگفتم که تبلیغ نشه))
    بهرحال یه مشکلی‌ برام پیش اومده بود تو گوگل سرچ زدم و اینجا رو پیدا کردم می‌خواستم بدونم دوستان در چه سطحی هستن و خوشحالم از آشنایی با اینجا....
    حالا که ما مزاحم شدیم و شما از تیم ساپورت هستین این مشکلو من به شما انتقال میدم امیدوارم حل بشه. البته این فقط مشکله من نیست خیلی‌ از دوستان دیدم این مشکلو داشتن..
    مشکل از اینجا شروع می‌شه که اگه تو تیم حریف یا تیم خودم یه بازیکن mf پیک کنه و اسکین cow girl هم استفاده کنه بازی برای من و خیلی‌‌ها کرش می‌کنه و دونت سند میده و به هیچ وجه امکان برگشت به بازی نیست تا زمانی‌ که بازی تموم شه..هرچی‌ ریکانکت کنید دوباره ارور قبلیو میده...و مضمون ارور هم اینه که جایی‌ که بازی و نصب کردید فایل اسکین mf موجود نیست و بازی نمیتونه اونو پیدا کنه و لود کنه....
    ببخشید که سرتون رو درد اوردم
    دوست عزیز این مشکل را فقط در اکانت های ایران داریم به خاطر اینکه isp شما کلمه cow girl را فیلتر کرده و شما موقع آپدیت این فایل را از دست دادید
    پیشنهاد من به شما اینه که چیلتر شکنتون را فعال کنید و بازی را ریپر کنید و بگذارید آپدیت بشه اینطوری فایل های که ندارید برمیگردند
    اگر باز هم نتونستید بعد این کار به یک همچین بازی ریکانکت بشید بهتره موقعی که به یک همچین بازی برخوردید کلاینت را ببندید و با چیلتر شکن ریکانتکت کنید و بعد از وارد شدن به بازی چیلتتر شکن را خاموش کنید

3. این کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

ما که بخیل نیستیم. خوشحال هم میشیم چلنجر ایرانی داشته باشیم. افتخار هم می کنیم. البته انشالا خودشون رو .... نکنن
    متاسفانه اکثرا خودشون رو ... میکنن و دلیل هم داره چون الان جوری شده با دیدن رنک طرف رو بازیش قضاوت میشه بارها شده من با اکانت Daemonize خودم که دایموند هست فیدر شدم اما چون رنکه اکانتم بالا هست کسی چیزی نگفته و بر عکس با اکانت Worst Rengar IR اومدم بازی رو تکی carry کردم و بهم گفتن چطور ممکنه یه نوب با اکانت سیلور بتونه همچین کاری کنه . پس باید به اونایی که high elo هستن حق داد الان همه چیر رو رو رنک میبینن اما من یه دوست ایرانی دارم برنز 4 هست ولی حاظزم شرت ببندم از 100 تا مستر هم قشنگتر بازی میکنه. دلیل خود چس کردنم اینه که واقعا بغضی ها فک میکنن رنک آپ کردن کاره سختیه در صورتی که فقط یکم وقت با پشت کار میخواد و شانس که رولی که دوس داری بهت برسه
    Last edited by GL & HF; 07-11-2014 at 14:54.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ممنون از پاسخ کاملتون...فقط یه سوال دیگه من یکی‌ از دوستانم چت بن هست یعنی‌ ۵تا چت تو هر گیم داره..و ۵۰تا بازی بن هست...می‌خواد بدون که سیزن تموم شه ریوارد بهش میدن ؟؟ و اگه نمیدن اون قاب تو لودینگ هم بهش نمیدن ؟! الان پلات شده یعنی‌ برای سیزن بعد قاب لودینگ پلات می‌شه؟ یا بخاطر چت بن این هم بهش تعلق نمیگیره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

متاسفانه اکثرا خودشون رو ... میکنن و دلیل هم داره چون الان جوری شده با دیدن رنک طرف رو بازیش قضاوت میشه بارها شده من با اکانت Daemonize خودم که دایموند هست فیدر شدم اما چون رنکه اکانتم بالا هست کسی چیزی نگفته و بر عکس با اکانت Worst Rengar IR اومدم بازی رو تکی carry کردم و بهم گفتن چطور ممکنه یه نوب با اکانت سیلور بتونه همچین کاری کنه . پس باید به اونایی که high elo هستن حق داد الان همه چیر رو رو رنک میبینن اما من یه دوست ایرانی دارم برنز 4 هست ولی حاظزم شرت ببندم از 100 تا مستر هم قشنگتر بازی میکنه. دلیل خود چس کردنم اینه که واقعا بغضی ها فک میکنن رنک آپ کردن کاره سختیه در صورتی که فقط یکم وقت با پشت کار میخواد و شانس که رولی که دوس داری بهت برسه
    فقط شانس می خواد. خدایی من روی اکانت امریکام بازی رو یک موقعه کری می کردم 1 در برار 9
    5 دشمن باهوش + 4 احمق فید تو تیم خودم و دموت شدم و الان سیلور 5 هستم روی آمریکا. چون همیشه خدا فیدرها تو تیم من هستند و هرچی باهوش تو دنیا تو تیم دشمن. یک احمق هم توی تیم دشمن پیدا نمیشه هیچ وقت. الان همین اتفاق تو اروپا هم داره میفته. دشمن همه باهوش. این طرف بجه افک ترول فید این چیزا. من وقتی مثلا گلد های اروپا رو چک می کنم و اسکورشون یا سی اسشون رو میبینم میبنم یا کسی کری کرده یا مثلا شانسی اومدن بالا

صبانت مچکرم صبانت مچکرم. پینگ تو اروپا بالای 300

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون از پاسخ کاملتون...فقط یه سوال دیگه من یکی‌ از دوستانم چت بن هست یعنی‌ ۵تا چت تو هر گیم داره..و ۵۰تا بازی بن هست...می‌خواد بدون که سیزن تموم شه ریوارد بهش میدن ؟؟ و اگه نمیدن اون قاب تو لودینگ هم بهش نمیدن ؟! الان پلات شده یعنی‌ برای سیزن بعد قاب لودینگ پلات می‌شه؟ یا بخاطر چت بن این هم بهش تعلق نمیگیره ؟
    اگر جریمه شده نمیدن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به اضافه لگ مشتی یکدفعه بازی استوپ میشه بعد میبینی کسی رو کشتی یا مردی صبا مچکریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

دوست عزیز چون قاب هم جزوه ریوارد ها هستش و قوانین میگند اگه چت بن هستی بهت ریواردی تعلق نمیگیره پس قاب هم نمیگیرند
    تنها کاری که باس بکنه اینه که co op بزنه تا دوره مجازات چت بنش تموم بشه اون موقع همه ریوارد ها را میگیره

اگه نباشه جاش خالی می مونه R.I.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

فروم لول با kamron_devil

فروم لول بدون kamron_devil

...
    Last edited by R.I.P; 07-11-2014 at 22:50.

11. 8 کاربر از R.I.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

فروم لول با kamron_devil

فروم لول بدون kamron_devil

...
    بابا خدا پدرت رو بیامرزه. من که کلا 1 ماه نیست اینجا فعالیت دارم. تازه بد فروم صفحه هاش زیاد بشه کلاس داشته باشه ؟
    اون عکس ترول تو امضات واقعا درسته جاش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •