ما که بخیل نیستیم. خوشحال هم میشیم چلنجر ایرانی داشته باشیم. افتخار هم می کنیم. البته انشالا خودشون رو .... نکنن![]()
ما که بخیل نیستیم. خوشحال هم میشیم چلنجر ایرانی داشته باشیم. افتخار هم می کنیم. البته انشالا خودشون رو .... نکنن![]()
دوست عزیز این مشکل را فقط در اکانت های ایران داریم به خاطر اینکه isp شما کلمه cow girl را فیلتر کرده و شما موقع آپدیت این فایل را از دست دادید
پیشنهاد من به شما اینه که چیلتر شکنتون را فعال کنید و بازی را ریپر کنید و بگذارید آپدیت بشه اینطوری فایل های که ندارید برمیگردند
اگر باز هم نتونستید بعد این کار به یک همچین بازی ریکانکت بشید بهتره موقعی که به یک همچین بازی برخوردید کلاینت را ببندید و با چیلتر شکن ریکانتکت کنید و بعد از وارد شدن به بازی چیلتتر شکن را خاموش کنید
متاسفانه اکثرا خودشون رو ... میکنن و دلیل هم داره چون الان جوری شده با دیدن رنک طرف رو بازیش قضاوت میشه بارها شده من با اکانت Daemonize خودم که دایموند هست فیدر شدم اما چون رنکه اکانتم بالا هست کسی چیزی نگفته و بر عکس با اکانت Worst Rengar IR اومدم بازی رو تکی carry کردم و بهم گفتن چطور ممکنه یه نوب با اکانت سیلور بتونه همچین کاری کنه . پس باید به اونایی که high elo هستن حق داد الان همه چیر رو رو رنک میبینن اما من یه دوست ایرانی دارم برنز 4 هست ولی حاظزم شرت ببندم از 100 تا مستر هم قشنگتر بازی میکنه. دلیل خود چس کردنم اینه که واقعا بغضی ها فک میکنن رنک آپ کردن کاره سختیه در صورتی که فقط یکم وقت با پشت کار میخواد و شانس که رولی که دوس داری بهت برسه
Last edited by GL & HF; 07-11-2014 at 14:54.
ممنون از پاسخ کاملتون...فقط یه سوال دیگه من یکی از دوستانم چت بن هست یعنی ۵تا چت تو هر گیم داره..و ۵۰تا بازی بن هست...میخواد بدون که سیزن تموم شه ریوارد بهش میدن ؟؟ و اگه نمیدن اون قاب تو لودینگ هم بهش نمیدن ؟! الان پلات شده یعنی برای سیزن بعد قاب لودینگ پلات میشه؟ یا بخاطر چت بن این هم بهش تعلق نمیگیره ؟
فقط شانس می خواد. خدایی من روی اکانت امریکام بازی رو یک موقعه کری می کردم 1 در برار 9متاسفانه اکثرا خودشون رو ... میکنن و دلیل هم داره چون الان جوری شده با دیدن رنک طرف رو بازیش قضاوت میشه بارها شده من با اکانت Daemonize خودم که دایموند هست فیدر شدم اما چون رنکه اکانتم بالا هست کسی چیزی نگفته و بر عکس با اکانت Worst Rengar IR اومدم بازی رو تکی carry کردم و بهم گفتن چطور ممکنه یه نوب با اکانت سیلور بتونه همچین کاری کنه . پس باید به اونایی که high elo هستن حق داد الان همه چیر رو رو رنک میبینن اما من یه دوست ایرانی دارم برنز 4 هست ولی حاظزم شرت ببندم از 100 تا مستر هم قشنگتر بازی میکنه. دلیل خود چس کردنم اینه که واقعا بغضی ها فک میکنن رنک آپ کردن کاره سختیه در صورتی که فقط یکم وقت با پشت کار میخواد و شانس که رولی که دوس داری بهت برسه
5 دشمن باهوش + 4 احمق فید تو تیم خودم و دموت شدم و الان سیلور 5 هستم روی آمریکا. چون همیشه خدا فیدرها تو تیم من هستند و هرچی باهوش تو دنیا تو تیم دشمن. یک احمق هم توی تیم دشمن پیدا نمیشه هیچ وقت. الان همین اتفاق تو اروپا هم داره میفته. دشمن همه باهوش. این طرف بجه افک ترول فید این چیزا. من وقتی مثلا گلد های اروپا رو چک می کنم و اسکورشون یا سی اسشون رو میبینم میبنم یا کسی کری کرده یا مثلا شانسی اومدن بالا
صبانت مچکرم صبانت مچکرم. پینگ تو اروپا بالای 300
![]()
اگر جریمه شده نمیدنممنون از پاسخ کاملتون...فقط یه سوال دیگه من یکی از دوستانم چت بن هست یعنی ۵تا چت تو هر گیم داره..و ۵۰تا بازی بن هست...میخواد بدون که سیزن تموم شه ریوارد بهش میدن ؟؟ و اگه نمیدن اون قاب تو لودینگ هم بهش نمیدن ؟! الان پلات شده یعنی برای سیزن بعد قاب لودینگ پلات میشه؟ یا بخاطر چت بن این هم بهش تعلق نمیگیره ؟
به اضافه لگ مشتی یکدفعه بازی استوپ میشه بعد میبینی کسی رو کشتی یا مردیصبا مچکریم
دوست عزیز چون قاب هم جزوه ریوارد ها هستش و قوانین میگند اگه چت بن هستی بهت ریواردی تعلق نمیگیره پس قاب هم نمیگیرند
تنها کاری که باس بکنه اینه که co op بزنه تا دوره مجازات چت بنش تموم بشه اون موقع همه ریوارد ها را میگیره
فروم لول با kamron_devil
فروم لول بدون kamron_devil
...
Last edited by R.I.P; 07-11-2014 at 22:50.
بابا خدا پدرت رو بیامرزه. من که کلا 1 ماه نیست اینجا فعالیت دارم. تازه بد فروم صفحه هاش زیاد بشه کلاس داشته باشهفروم لول با kamron_devil
فروم لول بدون kamron_devil
...؟
اون عکس ترول تو امضات واقعا درسته جاش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)