تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1440 از 1783 اولاول ... 440940134013901430143614371438143914401441144214431444145014901540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,391 به 14,400 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

یک دوستی پرسیده بودن با توجه به پیشنهاد(گول زننده و جیب خالی کن) جدید صبانت آیا اگر مثلا 3 گیگ حجم بگیرن میتونند تا دو برابرش یعنی 6 گیگ رو با سرعت بالا استفاده کنن و بعد که محدود شدن از گزینه 1.3 استفاده کنن و با اون 3 گیگی که اول گرفتن باز بتونن 9 گیگ دیگه هم مثلا استفاده کنن با سرعت بالا.
    البته جواب مشخص بود که از نظر صبانت یعنی شما هم خر را میخواهید(بلانسبت) هم خرما را اما بازم سوال کردم که همان ابتدای کار با خنده ای کوتاه که اپراتور تحویلم داد کامل متوجه جریان شدمو دیگه زیاد به کلمات نیش دار بعدش توجه نکردم.باز هم اگر دوستان کسی این مورد رو از پشتیبانی شهرشون سوال کرده اینجا بگه.چون الان هر پشتیبانی ای برای خودش یک چیزی میگه.

الان این آفر جدید 1.3 که صبانت گذاشته یعنی صبانت دو نوع شبانه داره؟!!!یکی تا دوبرابر حجمی که خریدی میتونی شبانه با سرعت بالا دانلود کنی و دومی تا 3 برابر حجمی که خریدی میتونی شبانه با سرعت بالا دانلود کنی.اگر اینطوری باشه که همه گزینه تا 3 برابر رو انتخاب میکنن.به قول دوستمون خوب بود که میشد از هر دو گزینه استفاده کرد.که البته پشتیبانی مشهد به من گفت نمیشه.با این وضعیت اون قانون تا 2 برابر رو حذفش کنن و بکنن تا 3 برابر دیگه.
    دیدید دوستان اون کارشناس 195 به من گفته بود طبق قانون جدید مصرف منصفانه از نظر ما یعنی تا 2 برابر حالا خود شرکتها میتونند بیشتر از این هم بدن.یعنی در کل منظورش همچین چیزی بود.الان صبانت ضریبش رو کرد 3 شاید شرکتی بیاد با ضریب 4 مثلا.ولی طبق مصوبه دجدید تا 2 برابر حجم روزانه رو شرکت موظف هست ارائه بده.حالا باز خود شرکتها احتمالا میان به قول خودشون سیاست تشویقی میزارن و این ضریب 2 رو بیشتر میکنن.اما قانون اومده به حساب برای اینکه در حق کسی اجحاف نشهکف مصرف منصفانه رو تعیین کرده که همون 2 برابر حجم روزانه است.استنباط من از این مصوبه جدید مصرف منصفانه شبانه که تنظیم مقررات جدیدا تصویبش کرده اینه.
    Last edited by david-ebi; 28-09-2014 at 01:00.

2. 4 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

این صبانت بجز ضرر و مشکلات روانی چیزی به کاربرها نمیده.. بشخصه وقتی میبینم کاربرها میان اینجا وناراحتن خیلی عصبی میشم و درک میکنم و میخوام یه کاری کنم ولی تنهایی نمیشه. متاسفم واقعا برای خودم و خیلی از ادمایی که تو این کشور گیر افتادن

4. 6 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

خب امروز حضوری رفتم پارس که گفت پورت خالی نداریم گفتم بسیار خوب پس تکلیف معلوم شد و رفتم مخابرات
    که در کمال تعجب اینها هم فرمودن خالی ندارن ؟؟
    ایرانسل هم که هنوز اینجا اجه و مناطقی از شهر هم که 3جی میزنه سرعت بکل پایین اومده تست هایی که یکی
    دوهفته پیش میگرفتم روی 6 و 7 مگ بود الان بزحمت به 2 میرسه . مکرر هم این چند روزه تست کرده ام ساعت شلوغی
    ساعت خلوت .. نخیر .. انگار نفس اینو هم گرفتن , خدا نفس شونو بگیره .
    کدوم شهری شما؟
    Isp های دیگه مثل های وب و داتک و فن آوا و ... رو خوشت نمیاد یا تو شهرتون گرونتره

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یک دوستی پرسیده بودن با توجه به پیشنهاد(گول زننده و جیب خالی کن) جدید صبانت آیا اگر مثلا 3 گیگ حجم بگیرن میتونند تا دو برابرش یعنی 6 گیگ رو با سرعت بالا استفاده کنن و بعد که محدود شدن از گزینه 1.3 استفاده کنن و با اون 3 گیگی که اول گرفتن باز بتونن 9 گیگ دیگه هم مثلا استفاده کنن با سرعت بالا.
    البته جواب مشخص بود که از نظر صبانت یعنی شما هم خر را میخواهید(بلانسبت) هم خرما را اما بازم سوال کردم که همان ابتدای کار با خنده ای کوتاه که اپراتور تحویلم داد کامل متوجه جریان شدمو دیگه زیاد به کلمات نیش دار بعدش توجه نکردم.باز هم اگر دوستان کسی این مورد رو از پشتیبانی شهرشون سوال کرده اینجا بگه.چون الان هر پشتیبانی ای برای خودش یک چیزی میگه.

الان این آفر جدید 1.3 که صبانت گذاشته یعنی صبانت دو نوع شبانه داره؟!!!یکی تا دوبرابر حجمی که خریدی میتونی شبانه با سرعت بالا دانلود کنی و دومی تا 3 برابر حجمی که خریدی میتونی شبانه با سرعت بالا دانلود کنی.اگر اینطوری باشه که همه گزینه تا 3 برابر رو انتخاب میکنن.به قول دوستمون خوب بود که میشد از هر دو گزینه استفاده کرد.که البته پشتیبانی مشهد به من گفت نمیشه.با این وضعیت اون قانون تا 2 برابر رو حذفش کنن و بکنن تا 3 برابر دیگه.
    دیدید دوستان اون کارشناس 195 به من گفته بود طبق قانون جدید مصرف منصفانه از نظر ما یعنی تا 2 برابر حالا خود شرکتها میتونند بیشتر از این هم بدن.یعنی در کل منظورش همچین چیزی بود.الان صبانت ضریبش رو کرد 3 شاید شرکتی بیاد با ضریب 4 مثلا.ولی طبق مصوبه دجدید تا 2 برابر حجم روزانه رو شرکت موظف هست ارائه بده.حالا باز خود شرکتها احتمالا میان به قول خودشون سیاست تشویقی میزارن و این ضریب 2 رو بیشتر میکنن.اما قانون اومده به حساب برای اینکه در حق کسی اجحاف نشهکف مصرف منصفانه رو تعیین کرده که همون 2 برابر حجم روزانه است.استنباط من از این مصوبه جدید مصرف منصفانه شبانه که تنظیم مقررات جدیدا تصویبش کرده اینه.
    یه تفاوتی هست تو حرفت یکی میگی تا دوبرابر حجم رایگانه همینی که الان داریم و یکی هم تا ۳ برابر حجم باسرعت خوب حرفی از رایگان توش نبود که!
    نامردا تو تایستون نکردن محدود کنن گفتن مردم صداشون درمیاد و اذیت میکنن گذاشتن دم مهر بعدم مردم میرن مدرسه و دانشگاه و... وقت اعتراض و اذیت ندارن مشتری های یک ساله مون رو هم گرفتیم پولارو به جیب زدیم قشنگ دستمون رو تو حنا گذاشتن حال بیاییم

7. 3 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

الان برای من 19.7 هست
    عامل کم و زیاد شدن این output power چی هست؟
    چیزی که من در اینباره شنیدم اینه که وقتی نویز شما بیشتر بشه مودم برای اینکه بتونه پهنای باند شما رو کامل استیبل نگه داره قدرت توانشو میبره بالاتر و این نشان دهنده اینه که شما کمی نویزت بیشتر شده اما برای اینکه سرعتت کم نشه و مثلا اگر روی 6 مگ هستی نیایی روی 5 مگ مودم خودش توانشو (توان الکتریکیشو) میبره بالاتر تا بتونه حالا با نویز بالاتر بازم همون 6 مگابیت رو کامل بگیره.این چیزی است که من شنیدم و صحت و سقمش رو کامل نمیتونم تایید کنم.
    مثلا در تاپیک مشکلات نویز و راههای رفع آن در همین فروم پی سی ورلد یکی از دوستان درباره مودمهایی که چیپست برودکام دارن(که جون میدن واسه خطهای نویز دار و دور از مرکز مخابرات مثل خط من)گفته که:یکی از قابلیت های این مودم این هست حتی واسه اینکه خط استیبل بشه به dslam دستور میفرسته که ولتاژ زیادتری بده و خط شما استیبل میشه
    اینکار باعث میشه عدد پاور احتمالا بره بالاتر.
    Last edited by david-ebi; 28-09-2014 at 01:24.

9. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بازم بصرفه نیست . ( بله , از هیچی بهتره ولی میتونه بهتر هم بشه )

حساب کن با یه دانلود میانگین شبی 4 , 5 گیگ که اصلا هم زیاد نیست ماهی 150 گیگ میشه گرفت و میگرفتیم . ( فعل ماضی بعید! )
    الان با این سیستم محاسبه نزول خوارانه جدید صفانت شما باید ماهانه :
    حدود 20 تومن برای سرویس و 3,4 مگ که همون مصرف ماهانه وب میشه .
    3 تا 37 تومن برای 30 گیگ ترافیک که با کلی پشتک وارو تبدیلش کنی به 150 گیگ
    در کل حدود 130 تومن ماهانه بدی برای چیزی که با ماهانه 20 تومن داشتیم .
    ای داد بیداد .

در کل همون تخلیه کنی بهتره. خیلی بهتره .
    بله باز هم بصرفه نیست..... ولی برای من که مصرفم زیاد نیست کافیه...... طرحم 3 گیگ دانلود داره . 2 گیگ هم بخرم برام کافیه

ولی چون دیگه حوصله ی محاسبه و نگرانی از تموم شدن شبانه رو نداشتم فرم جمع آوری رو پر کردم...... بقیه که هستن می تونن تست کنن

دیدید دوستان اون کارشناس 195 به من گفته بود طبق قانون جدید مصرف منصفانه از نظر ما یعنی تا 2 برابر حالا خود شرکتها میتونند بیشتر از این هم بدن.یعنی در کل منظورش همچین چیزی بود.الان صبانت ضریبش رو کرد 3 شاید شرکتی بیاد با ضریب 4 مثلا.
    من مثالم رو با یک گیگ زدم

به نظر من که باید شدنی باشه...... فقط یک نفر باید تست کنه..... یک گیگ حجم باید بخره . دو گیگ شبانش رو تو یک شب تموم کنه . شب دوم بزاره روی پیشنهاد ویژه که از این یک گیگش استفاده کنه که همینطور داره دانلود می کنه هم یک گیگش تموم می شه و هم دو گیگ اضافه دانلود می کنه
    چون من چند روز پیش 0.5 گیگ حجم خریدم . یک گیگ شبانه دانلود کردم . امروز پیشنها ویژش می گه شما محدود شدین بیا این 0.5 گیگ رو شبانه به صورت 1.3 هزینه استفاده کنه !

ما که زدیم جمع آوری..... دیگه حوصله ی این کارارو ندارم

11. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

شبی 20 گیگ میگرفتیم به چه روزی افتادیم
    طرح ویژه ...نیم بها...محدودیت ......هزارتا کوفت و زهرمار دیگه
    چقد (.....)یم؟!؟؟؟

13. 2 کاربر از WANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

یه تفاوتی هست تو حرفت یکی میگی تا دوبرابر حجم رایگانه همینی که الان داریم و یکی هم تا ۳ برابر حجم باسرعت خوب حرفی از رایگان توش نبود که!
    نامردا تو تایستون نکردن محدود کنن گفتن مردم صداشون درمیاد و اذیت میکنن گذاشتن دم مهر بعدم مردم میرن مدرسه و دانشگاه و... وقت اعتراض و اذیت ندارن مشتری های یک ساله مون رو هم گرفتیم پولارو به جیب زدیم قشنگ دستمون رو تو حنا گذاشتن حال بیاییم
    آخه هنوز اون قانون که فقط تا 2 برابر حجم روزانه میتونی با سرعت بالا دانلود کنی که هست و اجرا میشه.حالا شما میتونی از اون قانون استفاده نکنی در ساعات شبانه و دکمه تغییر وضعیت رو بزنی که اینطوری هرچقدر مصرف کنی فقط یک سوم اون محاسبه میشه.یعنی اگر 3 گیگ حجم داشته باشی میتونی 9 گیگ شبانه رایگان داشته باشی.اما حق با شماست من یک چیز مهم رو یادم رفته بود که در این حالت دیگه اون 3 گیگ روزانت کامل تموم میشه.اما در حالت دو برابر حداقل حجم روزانت دست نمیخوره.پس اگر اینطور باشه به قول اون دوستمون باید بشه که اول تا دو برابر حجم روزانه استفاده کنیم و بعد که محدود شدیم دکمه تغییر وضعیت رو بزنیم و فقط یک سوم حجم مصرفیمون محاسبه بشه.
    خدا لعنت کنه این صبانتو که اینقدر آدمو گیج میکنه

15. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

...

این اقدام شون اگر واقعا هم بقصد "دفاع از حقوق کاربران" بوده باشه مصداق این ضرب المثله :
    دوستی خاله خرسه !
    یا
    اومدی ابروشو درست کنی زدی کورش کردی!
    یا
    مارا به خیر تو امید نیست , شر مرسان !
    یا
    ما نخواییم اینجوری حمایت مون کنی کیو باید ببینیم !
    یا
    (بقیه شو شما بگین) ..

کدوم شهری شما؟
    Isp های دیگه مثل های وب و داتک و فن آوا و ... رو خوشت نمیاد یا تو شهرتون گرونتره
    تهران خراب شده . نه , من شبانه رایگان نیازمه . شما چه پیشنهادی دارید؟

17. 2 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

صبانت حیا کن دانلود شبانه رو رها کن

19. 2 کاربر از xboom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •