یک دوستی پرسیده بودن با توجه به پیشنهاد(گول زننده و جیب خالی کن) جدید صبانت آیا اگر مثلا 3 گیگ حجم بگیرن میتونند تا دو برابرش یعنی 6 گیگ رو با سرعت بالا استفاده کنن و بعد که محدود شدن از گزینه 1.3 استفاده کنن و با اون 3 گیگی که اول گرفتن باز بتونن 9 گیگ دیگه هم مثلا استفاده کنن با سرعت بالا.
البته جواب مشخص بود که از نظر صبانت یعنی شما هم خر را میخواهید(بلانسبت) هم خرما را اما بازم سوال کردم که همان ابتدای کار با خنده ای کوتاه که اپراتور تحویلم داد کامل متوجه جریان شدم

و دیگه زیاد به کلمات نیش دار بعدش توجه نکردم.باز هم اگر دوستان کسی این مورد رو از پشتیبانی شهرشون سوال کرده اینجا بگه.چون الان هر پشتیبانی ای برای خودش یک چیزی میگه.
الان این آفر جدید 1.3 که صبانت گذاشته یعنی صبانت دو نوع شبانه داره؟!!!یکی تا دوبرابر حجمی که خریدی میتونی شبانه با سرعت بالا دانلود کنی و دومی تا 3 برابر حجمی که خریدی میتونی شبانه با سرعت بالا دانلود کنی.اگر اینطوری باشه که همه گزینه تا 3 برابر رو انتخاب میکنن.به قول دوستمون خوب بود که میشد از هر دو گزینه استفاده کرد.که البته پشتیبانی مشهد به من گفت نمیشه.با این وضعیت اون قانون تا 2 برابر رو حذفش کنن و بکنن تا 3 برابر دیگه.
دیدید دوستان اون کارشناس 195 به من گفته بود طبق قانون جدید مصرف منصفانه از نظر ما یعنی تا 2 برابر حالا خود شرکتها میتونند بیشتر از این هم بدن.یعنی در کل منظورش همچین چیزی بود.الان صبانت ضریبش رو کرد 3 شاید شرکتی بیاد با ضریب 4 مثلا.ولی طبق مصوبه دجدید تا 2 برابر حجم روزانه رو شرکت موظف هست ارائه بده.حالا باز خود شرکتها احتمالا میان به قول خودشون سیاست تشویقی میزارن و این ضریب 2 رو بیشتر میکنن.اما قانون اومده به حساب برای اینکه در حق کسی اجحاف نشه

کف مصرف منصفانه رو تعیین کرده که همون 2 برابر حجم روزانه است.استنباط من از این مصوبه جدید مصرف منصفانه شبانه که تنظیم مقررات جدیدا تصویبش کرده اینه.