تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1440 از 2199 اولاول ... 4409401340139014301436143714381439144014411442144314441450149015401940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,391 به 14,400 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من از مشترکای قدیم این مبین مت هستم و یه تست که با گوشی از طرح ۵۱۲ خودم گرفتم براتون میزارم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در یک کلام بگم:
    ای کاش این مبین نت یکم انصاف داشت....
    قیمتاش رو که برده بالا . شبانشم افتضاحه!

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من الان آنتنم از ۴ خط به دو خط افت کرده...
    سرعت در حد ۴۰ کیلوبایت هست...
    سرویس ۵۱۲ و کلی پول و هزینه...

خدائیش اگه بتونم این مشکل نویز لعنتی رو حل کنم برمیگردم همون ۵۱۲ نامحدود ADSL اونم ماهی ۲۵ تومن که صد تا این طمطراق مبین‌نت رو میارزه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    من یک ساله مودم جیبی دارم با طرح دو ساله
    اسماً سرعت 128 اما از همون اول گفتن که جیبی ها تا 512 بسته به ترافیک سرعت می ده
    چیزی که من در عمل دیدم دقیقاً همین سرعت 512 بوده از اول تا امروز. یعنی سرعت دانلود حدود 55-60
    حالا اون مودم رو دارم می دم به کسی، می خوام یه طرح جدید بگیرم. ADSL هم راه نداره واسم وگرنه دور از جون خر مغزم رو گاز نگرفته بود بیام سمت مبین نت دوباره
    موندم بین طرح نوروزی 1 مگ و اشتراک دو مگ
    از طرفی قیمت طرح نوروزی خیلی به صرفه است اما از طرف دیگه اصلاً نمی تونم با سرعت 512 کنار بیام. می خوام سرعت دانلودم حداقل 100 باشه
    گفتم یه مشورتی با شما داسته باشم راهنمایی کنید. به نظرتون این یک مگ جدید واقعیه؟ یعنی 128 رو می ده واسه دانلود؟ یا گور بابای پول کنم برم سراغ دو مگ؟
    یه سوال مهم دیگه اینکه به نظرتون مودم جیبی بگیرم یا بزرگ؟ فرقی در گیرایی و سرعت دارن اصلاً؟! اگه ندارن به هر حال قابلیت حمل و نقل جیبی چیز خوبیه.
    هر چقدر نظرات بیشتری بدید بیشتر استفاده می کنم. خواهشاً اگه زودتر هم راهنمایی کنید لطف بزرگی کردید.
    منتظرم.
    ممنون.
    Last edited by mahday8; 27-03-2013 at 19:59. دليل: جا افتادن یک سوال

4. این کاربر از mahday8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

قبلا مودم Tp Link داشتم راحت مک ادرس میدادم تو مودم وایمکس چجوری میشه مک ادرس خاصی داد که جز این کسی نتونه از وایرلسم استفاده کنه ؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

قبلا مودم Tp Link داشتم راحت مک ادرس میدادم تو مودم وایمکس چجوری میشه مک ادرس خاصی داد که جز این کسی نتونه از وایرلسم استفاده کنه ؟
    بستگی به نوع مودمت داره.برای من dx350 هست از این راه میشه:
    وارد 192.168.1.1 میشی،تب network و بعد سمت چپ wifi رو میزنی،بعد وسط صفحه گزینه next رو میزنی،قسمت ACL-setting رو پیدا میکنی و منوی کشویی که در حالت disable قرار داره رو در حالت ......allow only following mac addresses رو انتخاب و در کادر پایینش مک ها رو میزنی.در آخر هم apply فراموش نشه.

7. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من از مبین نت پهنای باند ۱ مگ با محدودیت ۱۰ گیگ داشتم که از طرحهای قدیمی بود.خوب بود من راضی بودم با توجه به قیمتش دکه ۳۵۰۰۰ تومن بود برای من.بعد که از این ماه طرحهای قدیمی را تمدید نکرد مجبور شدم برم روی یک مگ نامحدود که عملا بیشترین سرعتی که ازش گرفتم ۱۵-۱۶ کیلوبایت بوده.زنگ زدم پشتیبانی گفتم سه تا اسکرین شات از speedtest بفرست که فرستادم و اینم جوابشون:

مشترک گرامی

باسلام واحترام

سرویس 1024 کیلوبیت برثانیه معادل 128 کیلوبایت برثانیه میباشد(برای تبدیل بیت به بایت تقسیم بر 8 انجام میشود) چون ضریب اشتراک درشرکت مبین نت برای طرحهای نامحدود 1 به 10 میباشد بنابراین سرعت دانلود شما درپهنای باند 1024 کیلوبیت برثانیه 12.8 کیلوبایت برثانیه میباشد.

با تشکر
    دیگه قضاوت با خودتون.پول یک مگ پهنای باند ۱۲۸کیلو با منت.
    Last edited by mehdixp; 28-03-2013 at 09:02.

9. 3 کاربر از mehdixp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    'P30WORLD'

پيش فرض

دوستان سلاممن یک ساله مودم جیبی دارم با طرح دو سالهاسماً سرعت 128 اما از همون اول گفتن که جیبی ها تا 512 بسته به ترافیک سرعت می دهچیزی که من در عمل دیدم دقیقاً همین سرعت 512 بوده از اول تا امروز. یعنی سرعت دانلود حدود 55-60حالا اون مودم رو دارم می دم به کسی، می خوام یه طرح جدید بگیرم. ADSL هم راه نداره واسم وگرنه دور از جون خر مغزم رو گاز نگرفته بود بیام سمت مبین نت دوبارهموندم بین طرح نوروزی 1 مگ و اشتراک دو مگاز طرفی قیمت طرح نوروزیخیلی به صرفه است اما از طرف دیگه اصلاً نمی تونم با سرعت 512 کنار بیام. می خوام سرعت دانلودم حداقل 100 باشهگفتم یه مشورتی با شما داسته باشم راهنمایی کنید. به نظرتون این یک مگ جدید واقعیه؟ یعنی 128 رو می ده واسه دانلود؟ یا گور بابای پول کنم برم سراغ دو مگ؟یه سوال مهم دیگه اینکه به نظرتون مودم جیبی بگیرم یا بزرگ؟ فرقی در گیرایی و سرعت دارن اصلاً؟! اگه ندارن به هر حال قابلیت حمل و نقل جیبی چیز خوبیه.هر چقدر نظرات بیشتری بدید بیشتر استفاده می کنم. خواهشاً اگه زودتر هم راهنمایی کنید لطف بزرگی کردید.منتظرم.ممنون.
    میگن طرح نوروزی در حد طرح 512 خودمونه یعنی سرعت دانلودش باید همون 60 باشه مودم جیبی زیاد خوب نیست باید 600-500 متری آنتن باشه تا جواب بده بهترین مودمشون یه مدل از green packet هست که الان اسمش یادم نیست تو سایت مبین زده پایین مودم یکم چاقه

اگه نباشه جاش خالی می مونه taban341's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

سلام دوستان کسی طرح 128 ماهیانه محدود رو داشته یه تست بزاره واسه سرعت آپلود میخام ببینم چطوریاس .... ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه taban341's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

دوستان سلام
    من یک ساله مودم جیبی دارم با طرح دو ساله
    اسماً سرعت 128 اما از همون اول گفتن که جیبی ها تا 512 بسته به ترافیک سرعت می ده
    چیزی که من در عمل دیدم دقیقاً همین سرعت 512 بوده از اول تا امروز. یعنی سرعت دانلود حدود 55-60
    حالا اون مودم رو دارم می دم به کسی، می خوام یه طرح جدید بگیرم. ADSL هم راه نداره واسم وگرنه دور از جون خر مغزم رو گاز نگرفته بود بیام سمت مبین نت دوباره
    موندم بین طرح نوروزی 1 مگ و اشتراک دو مگ
    از طرفی قیمت طرح نوروزی خیلی به صرفه است اما از طرف دیگه اصلاً نمی تونم با سرعت 512 کنار بیام. می خوام سرعت دانلودم حداقل 100 باشه
    گفتم یه مشورتی با شما داسته باشم راهنمایی کنید. به نظرتون این یک مگ جدید واقعیه؟ یعنی 128 رو می ده واسه دانلود؟ یا گور بابای پول کنم برم سراغ دو مگ؟
    یه سوال مهم دیگه اینکه به نظرتون مودم جیبی بگیرم یا بزرگ؟ فرقی در گیرایی و سرعت دارن اصلاً؟! اگه ندارن به هر حال قابلیت حمل و نقل جیبی چیز خوبیه.
    هر چقدر نظرات بیشتری بدید بیشتر استفاده می کنم. خواهشاً اگه زودتر هم راهنمایی کنید لطف بزرگی کردید.
    منتظرم.
    ممنون.
    سلام دوست عزیز من سرویس 1 مگ رو دارم در طول روز 130 تا 140 رو هم بهت میده ولی شبا میاد رو همون 70 تا 80 واسه دانلود رایگان
    ترافیکش هم واسه هر گیگ 8400 باید پول بدی اگه برات به صرفه است بگیر... در کل نسبت به ADSL خیلی خیلی خیلی گرونه...اینم تست سرویس یگ مگ 6 ماهه :

Last edited by taban341; 28-03-2013 at 12:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز من سرویس 1 مگ رو دارم در طول روز 130 تا 140 رو هم بهت میده ولی شبا میاد رو همون 70 تا 80 واسه دانلود رایگان
    ترافیکش هم واسه هر گیگ 8400 باید پول بدی اگه برات به صرفه است بگیر... در کل نسبت به ADSL خیلی خیلی خیلی گرونه...اینم تست سرویس یگ مگ 6 ماهه :

با تشکر از دوستانم mehdixp و mohammad ahmadi
    دوست خوبم
    الان اشتراک شما، همین طرح ویژه نوروزه یا اشتراک معمولی یک مگ با 4 گیگ حجمه؟
    سرعتتون خوبه. اما اگه قرار باشه ماهی 30 تومن بدم سرعت دو مگ با حجم 3 گیگ رو به سرعت یک مگ با حجم چهار گیگ ترجیح می دم. به شرطی که همه طرح ها سرعتشون مثل شما واقعی باشه.
    دوستان دیگه هم کمک کنند لطفاً. در مورد تفاوت مودم جیبی و غیر جیبی هم راهنمایی کنید. مودم جیبی من که تیو تهران (سید خندان) مشکل نداره اما توی گرگان (شهر آباء و اجدادی) مثل نقشه گنج گشتم تا یه جایی پیدا کردم آنتن بده. با این وجود سرعتش بازم همین 512 واقعی بود. نه یه ذره بیشتر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •