تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1440 از 4751 اولاول ... 44094013401390143014361437143814391440144114421443144414501490154019402440 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,391 به 14,400 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه ISP به اون حجم اضافه نمی کنه بلکه میاد حال شما رو میگیره چون مشخص میشه از کدوم خط کانکت میشید. و فکر کنم الان سیستمشون عوض شده ودیگه رو اون خطی که سرویس بستند فقط با اون می تونید کانکت شید.
    یه روشی بود که میشد از طریق IP طرف User و پسوردشو پیدا کرد ! اما شاتل انگار فهمیده دیگه از این طریق نمیشه یادش به خیر اکانت های 1ساله پیدا میکردم از خوشحالی یه نیم سکته میزدم عزیزم امنیت این ISP ها در حد بوقه ! طرف اگه کمی وارد باشه میتونه اینکارو بکنه منم یکی بهم یاد داده بود وگرنه ما کجا هک کجا
    به نظر من که خیلی نامردیه
    چون اگه اکانت اون بنده خدا تموم بشه دستش به هیچ جا بند نیست فکر کردی isp زیر بار میره که بگه مشکل از من بوده
    وقتی شاتل که مثلا یه isp بزرگه تو روز روشن اینقدر دروغ میگه و حاضر نیست مسئولیت کاراش رو به عهده بگیره وای به حالا بقیه
    راستی این قضیه ترافیک دزدی هم انگار داره همه گیر میشه
    دوستم 170 مگ داشته که همش پریده
    سلام .

من صبانت دارم . همینطوری سوال پرسیدم آخه گفت براش هیچ فرقی نداره که کدوم ISP یا شهر هستین بعد هم گفت اگر فهمیدن هیجکاری نمیتونن بکنن جون هیج مدرکی ندارن .

در کل من که استفاده نکردم ولی لامصب آدمو هوسی میکنه .

مخلصیم .

3. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام .

من صبانت دارم . همینطوری سوال پرسیدم آخه گفت براش هیچ فرقی نداره که کدوم ISP یا شهر هستین بعد هم گفت اگر فهمیدن هیجکاری نمیتونن بکنن جون هیج مدرکی ندارن .

در کل من که استفاده نکردم ولی لامصب آدمو هوسی میکنه .

مخلصیم .
    وقتی شما وصل میشید شماره شما اونجا مشخص میشه و همینطور اشتراکی که باهاش متصل میشید . ممکنه شما نبینید تو کنترل پنلتون ولی بعضی شرکتها به خود کاربر نشون می دهند که با کدوم شماره وصل شدبد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این سایت از خودش لینک مستقیم نداره که یا از هات فایل میذاره یا از راپید....
    سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جان . نه دوست عزیز. این سایت لینک مستقیم داره و سرعتش بسیار بالاست. فقط بدیش اینه که تعداد فیلمهاش کمه. دوستان سایتی مثل این که گفتم سراغ دارن برای دانلود فیلم با سرعت بالا در این شبا که سرعت اومده پایین؟

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جان . نه دوست عزیز. این سایت لینک مستقیم داره و سرعتش بسیار بالاست. فقط بدیش اینه که تعداد فیلمهاش کمه. دوستان سایتی مثل این که گفتم سراغ دارن برای دانلود فیلم با سرعت بالا در این شبا که سرعت اومده پایین؟
    Mediafire بود که به طرز عجیبی فیل+تر شد یه دفعه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام بر همه دوستان عزیز.
    من هم مثل اکثر شما سرویس اکو 128 دارم و شبها با سرعت 55 دانلود میکردم. الان 3 شبه که سرعت دانلود تا حد دایل آپ پایین اومده. من فقط یه سایتی با آدرس ----------.com پیدا کردم که با همون سرعت قبلی دانلود میکنه و لینک دانلودش مستقیمه. بقیه سایتهای دانلود فیلم همه سرعت پایینی داشتند.البته این سایت فیلم کمی داره ولی سرعتش عالیه. الان 2 تا سوال دارم. اول اینکه چرا سایتی که گفتم سرعتش تغییر نکرده؟ دوم اینکه اگه کسی سایت دانلود فیلم سراغ داره که سرعتش خوب باشه و تغییری نکرده باشه معرفی کنه.
    از لطف همه شما سپاسگذارم

8. این کاربر از ehsan_885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال oranoos_92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شته شده توسط S A M S U N G [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام .

یه سوال فنی ! یکی از دوستان من دیشب یه اکانت بهم داد که 7 گیگ اعتبار داشت . گفتم از کجا آوردی گفت من ISP رو هک میکنم ! ولی دیدم اکانت شمارش طرف ما هستش گفتم این که مال یه بدبخت هستش که ! اگر تموم بشه باید بخره که ! گفت نه زنگ میزنه پشتیبانی اونها هم چون میدونن سرورشون هک شده مجبورن یه اکانت جدید بهش بدن .

میخواستم بدونم چجوریاست این حرکت ؟

میخوره حرکت ضداخلاقی ، عاطفی ، شرعی و .... باشه

مخلصیم.

عجیبه مگه میشه با اکانت یکی دیگه کانکت شد!!
    من اکانت دو نفر را تست کردم نمیشه!

من هم مثل اکثر شما سرویس اکو 128 دارم و شبها با سرعت 55 دانلود میکردم. الان 3 شبه که سرعت دانلود تا حد دایل آپ پایین اومده. من فقط یه سایتی با آدرس ----------.com پیدا کردم که با همون سرعت قبلی دانلود میکنه و لینک دانلودش مستقیمه. بقیه سایتهای دانلود فیلم همه سرعت پایینی داشتند.البته این سایت فیلم کمی داره ولی سرعتش عالیه. الان 2 تا سوال دارم. اول اینکه چرا سایتی که گفتم سرعتش تغییر نکرده؟ دوم اینکه اگه کسی سایت دانلود فیلم سراغ داره که سرعتش خوب باشه و تغییری نکرده باشه معرفی کنه.
    از لطف همه شما سپاسگذارم

نکته همینه من رفتم هاست گرفتم لینک هام را میشکم روش که سرعت بالا باشه باز پایینه شب ها!
    ولی مثلا از بعضی سرور ها خیلی بالاست؟

بچه هایی که راپید دارند سرعتشون شب ها چطوره اگه خوبه من هم برم یه اکانت راپید بگیرم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اینجا 10 روزه عصر ها از 4 تا 6 موقع وصل شدن 738 میده
    وصل هم که میشه سرعت خفن پایین هست

شب ها از 1:30 به بعد همه جا میتونم برم الا p30world چه با com چه net

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

سرعت art home چنده؟؟؟

منظور سرعت دانلود هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام . من 2 سال هست که از اکو 512 شاتل استفاده میکنم . تو این یک سال اخیر مشکلات زیادی داشتم از قبیل افت سرعت شدید ( دانلود زیر 5 کیلوبایت ) و قطعی زیاد و نبود دیتا ، پینگ بالا در حد 1500 .

جدیداً دو هفته ای هست هر روز قطعی دارم . من شیراز هستم . میخوام ازشون شکایت کنم و سخت پاش وایسم و حقم رو از اینا بگیرم .

میخواستم یکی راهنمایی کنه بگه از کجا باید اقدام کنم

هر روز قطعی دارم و بعد میگن از مخابرات هست و یکبار نشده بگن شاتل . دیروز آنلاین میگن از مخابرات . تلفنی میگن از شاتل . من دیگه واقعاً صبرم تموم شده و یکسال امروز و فردا میکنن .

منتظر پاسخ شما هستم و تا حقم رو از اینا نگیرم دست بردار نیستم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 89 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 89 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •