تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 435 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

منم اويل 1 رو تموم كردم تازه فهميدم چي به چيه.
    بعد از مدتها با يه اويل حال كردم.

يه سوال:
    وسكر كه تو اويل 1 ميميره.
    تو اويل 4 چيكار ميكنه؟؟
    دوباره زنده شده؟؟
    دوست من تو Resident Evil Code Veronica زود تر از RE 4 هست.تا اونجایی که یادمه Wesker قبل از داستان Evil 1 باWilliam Birkin همکاری می کرد که توانست یک نمونه از T-Virus را بدست آورد و بعد به Barry Burton هم دستور بدست آوردن G-Virus را داد.بعد از بدست آوردن این دو توانست تمام عوارض از دست دادن کنترل و Side Effect های T-Virus را از بین ببرد و به خود تزریق کرد.این مساله باعث می شد که Wesker بعد از مردن دوباره به شکل یک انسان با قدرت های فرا انسانی درآید.که در Evil 1 توسط Tyrant که خود آزاد کرد کشته شد و بعد ما در Code Veronica اورا دیدیم که دوباره زنده شده البته با قدرتهای مافوق انسانی.اگه بازم گنگه بگو تا داستان های دیگه RE هم برات بگم!

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوست من تو Resident Evil Code Veronica زود تر از RE 4 هست.تا اونجایی که یادمه Wesker قبل از داستان Evil 1 باWilliam Birkin همکاری می کرد که توانست یک نمونه از T-Virus را بدست آورد و بعد به Barry Burton هم دستور بدست آوردن G-Virus را داد.بعد از بدست آوردن این دو توانست تمام عوارض از دست دادن کنترل و Side Effect های T-Virus را از بین ببرد و به خود تزریق کرد.این مساله باعث می شد که Wesker بعد از مردن دوباره به شکل یک انسان با قدرت های فرا انسانی درآید.که در Evil 1 توسط Tyrant که خود آزاد کرد کشته شد و بعد ما در Code Veronica اورا دیدیم که دوباره زنده شده البته با قدرتهای مافوق انسانی.اگه بازم گنگه بگو تا داستان های دیگه RE هم برات بگم!
    خوب میشه بگی چطور زنده شد ؟

Banned B O L O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    (∞-∞)

پيش فرض

شطوری شنده چد (چطوری زنده شد)

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

خوب میشه بگی چطور زنده شد ؟
    تئوری T-Virus این بود که بعد از مردن شخصی که ویروس به وی تزریق شده Mutate شده دوباره به صورت یک موجود با قدرت های مافوق انسانی زنده می شود.این تو هیچ سری از RE نشان داده نشد که چگونه وی از انفجار Mansion در RE1 فرار کرد ولی همانطور هم که می بینیم چشمهای Wesker شبیه یک دوزیست شده که پشت عینک آفتابیش قایمه.این احتمال هم وجود داره که Wesker باز هم در حال Mutate شدن باشه.ممکنه در شماره های بعد قیافه او عوض بشه.به هر حال T-Virus که به خودش تزریق کرد باعث شد دوباره زنده شود.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

صحنه ای که 2باره زنده شده رو هیچ کس ندیده!!Capcom هم درسش نکرده فعلا!

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اینکه چطور زنده شد رو که نشون نداد!
    وسکر توی قسمت سوم یه دفعه ظاهر شد و با کلر و بعد کریس روبرو شد و حتی کریس مجبور شد فرار کنه
    این قضیه رو هم که ایدا مرد اگه قسمت دوم رو بازی کرده باشی آخر قسمت دوم یعنی بعد از صحنه مرگ ایدا ، لیون با اون آدم کپسولیه مبارزه می کنه و در یک لحظه یه نفر که توی سایه ایستاده و چهره اش مشخص نیست ولی صداش صدای ایدا است همون اسلحه معروف رو پرت می کنه به سمت لیون و لیون اون هیولا رو می کشه و به قولی انتقام ایدا رو ازش می گیره در حالیکه من همه اش فکر می کردم اون آدم باید خود ایدا بشه که بعد توی قسمت 4 معلوم می شه خودش بوده.
    من نمی فهمم اینا چرا انقدر وسط بازی گره هایی دارن که توضیحش ندادن شاید واقعا می خوان همه رو توی قسمت دیگه برامون روشن کنن؟
    چون هیچ جای بازی گفته نشد که این وسکر بوده که ایدا رو نجات داده اما من توی سایت های زبان اصلی رزیدنت اویل خوندم که اینطوری بوده! شایدم گفته و من نشنیدم! نمی دونم!
    در هر حال salber خیلی خوب داستان شماره یک رو گفت اگه بقیه اش رو هم بگی خوبه!

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

صحنه ای که 2باره زنده شده رو هیچ کس ندیده!!Capcom هم درسش نکرده فعلا!
    شما از کجا دیدی ؟!
    وسکر توی قسمت سوم یه دفعه ظاهر شد و با کلر و بعد کریس روبرو شد و حتی کریس مجبور شد فرار کنه
    این قضیه رو هم که ایدا مرد اگه قسمت دوم رو بازی کرده باشی آخر قسمت دوم یعنی بعد از صحنه مرگ ایدا ، لیون با اون آدم کپسولیه مبارزه می کنه و در یک لحظه یه نفر که توی سایه ایستاده و چهره اش مشخص نیست ولی صداش صدای ایدا است همون اسلحه معروف رو پرت می کنه به سمت لیون و لیون اون هیولا رو می کشه و به قولی انتقام ایدا رو ازش می گیره در حالیکه من همه اش فکر می کردم اون آدم باید خود ایدا بشه که بعد توی قسمت 4 معلوم می شه خودش بوده.
    من نمی فهمم اینا چرا انقدر وسط بازی گره هایی دارن که توضیحش ندادن شاید واقعا می خوان همه رو توی قسمت دیگه برامون روشن کنن؟
    چون هیچ جای بازی گفته نشد که این وسکر بوده که ایدا رو نجات داده اما من توی سایت های زبان اصلی رزیدنت اویل خوندم که اینطوری بوده! شایدم گفته و من نشنیدم! نمی دونم!
    امیدواریم همه ی این گره ها در اویل 5 باز بشه .

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

راستی cyrus تو همون نسخه قدیمی رو بازی می کنی با همون گرافیک پایین؟

آره همون نسخه هستش با گرافيك بسيار پايين.

تو قسمت سوم كه وسكر نبود؟؟و همچنين كلر و كريس هم نبودن؟؟؟
    آره قسمت دوم رو بازي كردم.براي بار اول كه بازي ميكردم ايدا مرد ولي براي بار دوم كه بازي رو ميرفتم ايدا نمرد و كلا فرق مي كرد.من كلا 7 بار اويل 2 رو بازي كردم و هر دفعه هم يه چيزايي با دفعه قبل فرق مي كرد.مثلا وقتي از ادامه سيو كلر با ---- بازي ميكردي خيلي چيزا فرق مي كرد و ايدا هم نميمرد.

در ضمن از همه دوستاني كه توضيح دادن ممنونم.
    Last edited by cyrus_ln; 04-06-2007 at 20:50.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آره همون نسخه هستش با گرافيك بسيار پايين.

تو قسمت سوم كه وسكر نبود؟؟و همچنين كلر و كريس هم نبودن؟؟؟
    آره قسمت دوم رو بازي كردم.براي بار اول كه بازي ميكردم ايدا مرد ولي براي بار دوم كه بازي رو ميرفتم ايدا نمرد و كلا فرق مي كرد.من كلا 7 بار اويل 2 رو بازي كردم و هر دفعه هم يه چيزايي با دفعه قبل فرق مي كرد.مثلا وقتي از ادامه سيو كلر با ---- بازي ميكردي خيلي چيزا فرق مي كرد و ايدا هم نميمرد.

در ضمن از همه دوستاني كه توضيح دادن ممنونم.
    اشتباه نوشتم منظورم قسمت 3.5 بود یعنی همون کد ورونیکا

آره اویل 2 رو بستگی به اینکه اول با کدوم شخصیت شروع کنی داستانش فرق می کرد که به نظرم کار اشتباهی کردن
    ولی به هر حال در هر دو صورتش ایدا می مرد
    اگه با لیون شروع می کردی ایدا بدست آن بیرکین زخمی می شد و بعد وقتی لیون سعی می کرد نجاتش بده پرت شد پایین
    اما اگه با کلر شروع می کردی ایدا در صحنه ای که سعی می کرد مرد کپسولی ( چه اسمی روش گذاشتم!!! اسم نداشت که!) رو از لیون دور کنه بدست اون زخمی و کشته شد
    همیشه هم مرد
    خودم مطمئنم

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اشتباه نوشتم منظورم قسمت 3.5 بود یعنی همون کد ورونیکا

آره اویل 2 رو بستگی به اینکه اول با کدوم شخصیت شروع کنی داستانش فرق می کرد که به نظرم کار اشتباهی کردن
    ولی به هر حال در هر دو صورتش ایدا می مرد
    اگه با لیون شروع می کردی ایدا بدست آن بیرکین زخمی می شد و بعد وقتی لیون سعی می کرد نجاتش بده پرت شد پایین
    اما اگه با کلر شروع می کردی ایدا در صحنه ای که سعی می کرد مرد کپسولی ( چه اسمی روش گذاشتم!!! اسم نداشت که!) رو از لیون دور کنه بدست اون زخمی و کشته شد
    همیشه هم مرد
    خودم مطمئنم

يه جا از دست اون زنه ويروس رو ميگيره و در ميره و نميميره.
    الان مي خوام يه بار ديگه اويل 2 رو بازي كنم برم ببينم چي ميشه.
    Last edited by cyrus_ln; 04-06-2007 at 21:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •