خيلي جالبن به انگليسي باشه بهتره چون خيلي ها مثل من موبايلشون فونت فارسي نداره نمي شه ريخت رو موبايل
خيلي جالبن به انگليسي باشه بهتره چون خيلي ها مثل من موبايلشون فونت فارسي نداره نمي شه ريخت رو موبايل
az torke miporsan gheble kojast ? mige vala nmidonam ye khorde invar ye khorde onvar..hala be shoma koja adres dadand
![]()
ترکه رو بوس میکنن ، جو میگیرتش حامله میشه !!!
torke ro boss mikonan, jav migiratash hamele mishe
ترکه داشته تو بینهایت راه میرفته، یهو از پشت یک صدای خفن بلند میشنوه... برمیگرده، میبینه دو تا خط موازی خوردن بهم!
torke dash to binahaiat rah miraft , ie ho az posht 1 sedaie khafan boland mishe ..... bar migarde , mibine 2 ta khat movazi khordan be ham !!!!
شرکت مایکروسافت اعلام کرد : زنها تنها موجوداتی هستند که میتوانند نرم افزار را به سخت افزار تبدیل کنند !
sherkate Microsoft elam kard : zanha tanha mojodati hastand ke mitavanand narm afzar ra be sakht afzar tabdil konand
یه روز یه آبشاره رژیم می گیره میشه تف!!!!
ye roz ye abshare rejim migire mishe toof !!!
یه روز به لاک پشت میگن چرا نماز نمی خونی؟ میگه : اخه لاک دارم
ye roz be lakposhte migan chera namaz nemikhoni ?
.
.
.
.
.
mige: akhe lak daram
![]()
![]()
یه روز یه غول میره مشهد ، میشه مشغول ...
ye roz ye ghole mire mashhad , mishe mashghol !!!
ترکه رستوران میزنه ظهر برای ناهار تعطیل میکنه
torke restoran mizane zohr baraie nahar tatil mikone !!!
یه روز ترکه در خونشو قفل میکنه واسه اینکه کلید رو گم نکنه از زیر در میندازه تو !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ye roz torke dare khonash ro ghofl mikone vase inke kilid ro gom nakone az zire dar mindaze to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)