سلام دوستان
ببخشید دوستان من یک سایت تورنت می خوام که جدید ترین فیلم ها که در اینترنت می زارن در ان سایت باشه.
یعنی اول در ان سایت جدیدترین فیلم ها را اپلود می کند بعد در تورنت های دیگه.
مرسی
سلام دوستان
ببخشید دوستان من یک سایت تورنت می خوام که جدید ترین فیلم ها که در اینترنت می زارن در ان سایت باشه.
یعنی اول در ان سایت جدیدترین فیلم ها را اپلود می کند بعد در تورنت های دیگه.
مرسی
البته چون تورنت ها جدید هستن و بعد از مدتی مردم سراغ سایت های معروف تر می رن ، سرعت دانلود ازش بالا نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا اگه میشه یه آموزش خیلی کامل و آسون بزارید
مثلا بگید این سید و ترکر و ... چی هستند /آموزش آپلود رو کامل بگید
من تا حالا تو عمرم فیلم دانلود نکردم
ممنون
فیوز جان به نظر من صفحات قبلی رو یه نگاه بندازی از ما هم بیشتر یاد میگیریبابا اگه میشه یه آموزش خیلی کامل و آسون بزارید
مثلا بگید این سید و ترکر و ... چی هستند /آموزش آپلود رو کامل بگید
من تا حالا تو عمرم فیلم دانلود نکردم
-------------------
دوستان در جریان ratio building سایت torrent damge که هستند ؟(البته دوستانی که عضو TD هستند )
گفتم شاید بعضی در جریان نباشند
الان بهترین وقته برای افزایش ratio تا 2 ژانویه وقت داره ....
An example : You download 100,000,000 bytes, and seed that to 1:1 - Your total download figure will be increased by 75,000,000 bytes (rather than 100,000,000 bytes), and your total upload figure will be increased by 150,000,000 bytes (rather than 100,000,000 bytes), giving you an effective 200% ratio
بعد اینکه من توی Torrent leech عضو نیستم محض اطلاع میخواستم بدونم تعداد تورنتهای اونجا بیشتره یا TD ؟
ممنون
Last edited by دنيرو; 27-12-2007 at 13:35.
کلا بخوام بګم هر دوسایت از لحاظ تعداد تورنت سید دار تقریبا مثل هم هستن TL تورنت هایی که سید ندارن رو نشون نمیده ( وضعیت سایت رو هم نشون نمیدن ) پس نمیشه فهمید کل تورنت ها چقدر هستن ، TD هم تورنت های سید دار و غیر سیددار رو کاتی کرده که باز مشکله بفهمید تعداد واقعی تورنت های سالم چقدر هستنبعد اینکه من توی Torrent leech عضو نیستم محض اطلاع میخواستم بدونم تعداد تورنتهای اونجا بیشتره یا TD ؟
ممنون
ولی احتمالا خودتون متوجه شدین که TL به خاطر نبود اینوایت ( چند ماهی هست اینوایت رو تا مدت نامعلوم بستن )
ارزشش خیلی بیشتر از TD هست از لحاظ سرعت و pre time بود هم TL قوی تر هستش
سلام seppeehr جان
دست درد نکنه دوست من سایت خوبی معرفی کردی مرسی دوست من![]()
مرسی پیمان جانکلا بخوام بګم هر دوسایت از لحاظ تعداد تورنت سید دار تقریبا مثل هم هستن TL تورنت هایی که سید ندارن رو نشون نمیده ( وضعیت سایت رو هم نشون نمیدن ) پس نمیشه فهمید کل تورنت ها چقدر هستن ، TD هم تورنت های سید دار و غیر سیددار رو کاتی کرده که باز مشکله بفهمید تعداد واقعی تورنت های سالم چقدر هستن
ولی احتمالا خودتون متوجه شدین که TL به خاطر نبود اینوایت ( چند ماهی هست اینوایت رو تا مدت نامعلوم بستن )
ارزشش خیلی بیشتر از TD هست از لحاظ سرعت و pre time بود هم TL قوی تر هستش
لطف کردی![]()
خواهش میکنم یه آموزش خیلی کامل بذارید تو کف این فیلم ها هستم
آپلود و سیدر و ترکر و ... توضیح بدید (148 صفحه رو چطوری بخونم )
لطفا آموزش بدید.بلد نیستم آپلود کنم (واسه همین سرعت خیلی پایینه)
اینم عکسش:![]()
خواهش میکنم دوست عزیز. خوشحالم که مفید بوده!![]()
اول لطفا عکس هاتان را به صورت لینک بگذارید( بگذریم که شما چجوری عکس را تونستید در اینجا بگذارید)
دوم شما باید صبر کنید تا چند مگابایت دریافت شود بعد خود نرم افزار شروع به ارسال می کند و به مرور سرعت دریافت افزایش می یابد
سوم شما چه سرعتی دارید
در wiki یک راهنمای فارسی برای تورنت موجود است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by zed2; 27-12-2007 at 22:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)