راستی کسی قانونهای دوتا رو بصورت فارسی داره منظورم قانونهای مسابقه تو تهران یا در سطح جهانی اگه کسی داره لطفا لینکشو بزاره پیشاپیش از شما سپاسگزارم![]()
راستی کسی قانونهای دوتا رو بصورت فارسی داره منظورم قانونهای مسابقه تو تهران یا در سطح جهانی اگه کسی داره لطفا لینکشو بزاره پیشاپیش از شما سپاسگزارم![]()
راستی یه ترکیب جالب تو نیت الف پشنهاد بدین تا روش بحث کنیم .
نقاط قوت نقاط ضعف و......![]()
این ایتما وجود دارن ولی نه تو پچهای جدید بهتره بیخیالشی
ببین اکثر هیرو ها کار باهاشون و ایتم ساختن یکمی دقت میخواد فقط همین مثلا برا استرانگ کسی ایتم اینتلجنس نمیسازه تو شرایط عادی اگه یکمی تو بازی دقت کنی خودت میفهمی که باید براش چی بسازی مثلا برا بلاد سیکر رادیانس میسازن یا برا اسنایپر بتل فلای یا ای اف اسکادی
من اسم همچین هیرویی که شما گفتیرو تا حا نشنیدم یه کم راهنمایی کن اگه بلد باشم در خدمتم![]()
سلام ...........
cao_cao جان الهي كه فداي اون شمشير تيزت بشم........
داداش يكي دو تا از اون آيتم ها را لااقل بهم ياد بده تا حال اين داييمو بگيرم كف كنهههههههه !!!!!
اگه دوست داشتي تو P.M بهم بگو !!!!!!!
master elemental تو site اين dota-sterategy بود!!!( اوخ اوخ من نمي خام تبليغ كنم از دهنم پريد )
نگاه کن keeper یه unit هایی سامان میکنه که اونا هم لولشون مثل troll های تو مپه بهد اون یکی لول(اسمشو نمیدونم ولی کلن 2 تا لول دارن دیگه یه heal ویه لول دیگه من منظورم اون لول دیگشهاونو میزنی سر کسی که 6 دووم رو خرده باشه و6 از بین میره
![]()
اقا ما مخلصیم
بهم پی ام بده
ما در خدمتیم!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
دوستان تا اونجایی که من میدونم دوووم رو با پرج میشه از بین برد
که 1= باید ایتمشو بسازیم
2=ناگاسی رو ورداریم لول 6 بزنیم
3= یکی از یونیتای تو مپ پرج میکنن
که حتما تو مور اول و دوم باید یارت این کارو بکنه چون کسی که دوم خورده نه لول میتونه بزنه نه از اینونتوریش استفاده کنه
اگه راه دیگه ای هم هست بگید
البته راهای پیشگیریه زیادی داره که اگه کسی مایل بود بگم
اقا version جديدش اومده با نه
ميگن يك map امده به نام 300 كه من شنيدم قشنگ است اگر كسي بازي كرده يا لينكش را دارد يك توضيح دهد (شنيدم مثل dota است)
منظورت کدومه
300 Spartans v4.1
300 - Three Hundred
300 - Trescientos
300 Spartans-Thermopylae
The 300 Beta V0.4
300 - Three Hundred v 0.105
پس چی شد مگه قرار نبود یه ترکیب جدید بگین تا روش بحث کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)