خودم این دوتا را نوشتم.![]()
خودم این دوتا را نوشتم.![]()
Last edited by arnold_ab; 28-11-2007 at 16:33.
كريس فيرا )Chris Ferrira( از سوي كمپاني EA اعلام كرد تا عرضه نهايي اين بازي هيچ گون دمويي قابل بازي منتشر نخواهد شد
EA قصد دارد همه را سورپرايز كنه
![]()
Last edited by arnold_ab; 28-11-2007 at 16:26.
با وجود بازیهای بی شمار و خوبی که برای کنسول 360 در این ماه عرضه شده و کاملا صاحبان این کنسول را در روزهای تعطیلات سرگرم خواهد کرد , Team XBOX خبر داد که آنها نیز بازیهای بیشتری را از کنسول XBOX با کنسول X360 سازگار کرده اند بازیهایی مثل : Armed and Dangerous, Burnout 2: Point of Impact, ESPN NFL 2K5, Forgotten Realms: Demon Stone, and The Lord Of The Rings: The Third Age. که البته می توانید در پایین لیست کامل بازیهای اضافه شده را مشاهده کنید . همچنین کسانی که به Live دسترسی ندارند می توانند این Update نرم افزاری را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنند .
این لیست در ماه نوامبر 2007 اضافه شده :
2006 Fifa World Cup Germany
25 to Life
AMF Bowling 2004
Apex
Arena Football
Armed and Dangerous
Baldur's Gate: Dark Alliance
Batman Rise of Sin Tzu
Bionicle
Blade II
Blinx: The Timesweeper
Blitz The League
Blood Omen 2
Blowout
Breakdown
Burnout 2: Point of Impact
Cabelas Dangerous Hunts 2
Championship Manager 2006
Colin Mcrae Rally 2005
Crime Life: Gang Wars
Dave Mirra Freestyle BMX 2
Dungeons& Dragons Heroes
ESPN College Hoops 2k5
ESPN NFL 2k5
Fantastic 4
FIFA 06 Soccer
Fight Night: Round 3
Final Fight: Streetwise
Forgotten Realms: Demon Stone
Freedom Fighters
Freestyle Street Soccer
Future Tactics: The Uprising
Godzilla Destroy All Monsters Melee
Godzilla Save the Earth
Goldeneye Rogue Agent
Greg Hastings Tournament Paintball Max'd
High Heat MLB 2004
Hunter: The Reckoning
Indiana Jones And The Emperors Tomb
MLB Slugfest Loaded
MVP Baseball 2003
MVP Baseball 2004
MVP Baseball 2005
NASCAR Thunder 2002
NASCAR Thunder 2003
NBA 2k3
NBA Ballers
NBA Inside Drive 2002
NBA Street V3
NCAA College Basketball 2k3
NCAA March Madness 2005
NCAA March Madness 2006
NFL 2k2
NFL 2k3
NHL 2005
NHL 2K3
NHL Hitz Pro
Nightcaster: Defeat The Darkness
NTRA Breeders Cup: World Thoroughbred Championships
Playboy The Mansion
RLH Hunt or be Hunted
Robin Hood: Defender of the Crown
Rocky
Rugby 2006
Shattered Union
Shrek Super Party
Star Wars: Jedi Starfighter
Starsky & Hutch
Syberia II
Tecmo Classic Arcade
Terminator 3: Rise of the Machines
Test Drive
The Bard's Tale
The Chronicles of Narnia The Lion, The Witch and The Wardrobe
The Guy Game
The Lord Of The Rings: The Third Age
Thousand Land
Thrillville
Tom and Jerry in War of the Whiskers
Turok: Evolution
Van Helsing
WarPath
Worms 3D
خبر میرسد کمپانی Volition Inc سازنده عنوان های قبلی Red Faction در حال کار بر روی بازی نسل بعد خود میباشد و اطلاعاتی از ساخت عنوان Red Faction III درج شده است و به احتمال قوی شاهد ساخت این بازی خواهیم بود خاطر نشان میشود سری بازی های Red Faction توسط کمپانی بزرگ THQ منتشر شده بود و آخرین این عنوان Red Faction شماره دوم بود که در سال 2001 برای پلتفرم های PC و MAC و NGE و PS2 منتشر شد.
سلام دوستان دوستان کسی خبر نداره بازی Sudden Strike III : Arms For Victory اومده تو بازار اگه اومد سایت داره معرفی کنید تا من از اون بخرم
اصلان کسی ازش خبری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
سلام
نه عزیز هنوز ریلیز نشده تازیخ انتشارش هم مشخص نشده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عرضه Beowulf ممنوع است عرضه بازی Beowulf از طرف وزارت ارشاد ممنوع اعلام شد.
بله داستانی جدید از وزارت ارشاد. عرضه این بازی هم مثل بازی mass effect ممنوع اعلام شد. بازی که مانند بازی mass effect دارای درجه سنی M است. در این زمینه سوالات زیادی پیش میاد:
1- آیا با ممنوع اعلام کردن این بازیها دسترسی gamer ها به این بازی قطع میشود؟
2- چرا تازه شروع به انجام این کار کردند زمانی که انواه بازیهای AO در سراسر فروشگاهها موجود است؟
3- به چه دلیل عرضه یک بازی ممنوع میشود؟ یعنی آیا بازی را انجام میدهند که متوجه وجود صحنه های غیر اخلاقی میشوند؟
4-چرا فقط کنسولها؟
اینها سوالاتی بود که خود من به شخصه داشتم البته هرکس برای خودش میتونه تعدادی جواب داشته باشه ولی من به هیچ جوابی نمیرسم.
الان تقریبا همه 360 داران بازی mass effect را تهیه کردند پس این ممنوعیتها برای چیست؟
زمانی که بازی DOA4 عرضه شد یا saint row اگر ممنوع میشدند حرفی نبود ولی چرا یکدفعه شروع شد.
الان هرکس توی هر فروشگاهی بره میتونه singles- fahrenheit- GTA san andreas را تهیه کند. پس این ممنوع شدن دیگر برای چیست؟
با این اوضاع حتما GTA IVهم ممنوع میشود . که من به شخصه امیدوارم که اتفاق نیفته
اطلاعات جدید از شماره دوم بازی بزرگ F.E.A.R به نام Project Origin منتشر شده به شرح زیر:
ادامه بازی از آنجایی آغاز میشود که شما خود را در راه روی بیمارستان با حالتی بد و وخیم از آن سقوط میبینید و دکتر روی سر شما با کوشش فراوان در حال بازگزدانی شما با شک های متوالی میباشد اما عملیات با موفقیت انجام نمیشود و شما ناگهان در فضایی تاریک میرودید که سایه دخترک قرمز پوش بار دیگر ترس را بر جان شما هدیه میکند!
28 روز از مردن شما میگذرد اما جسم مرده شما به کمک نیرویی مرموز دوباره لباس بر تن میکند و از کانال دریچه تهویه بیمارستان به داخل سالن اصلی وارد میشود...
همانطور که در یکی از تصاویر مشاهده میکنید واکنش های فیزیکی بعد از شلیک از اسلحه همانند fireball خواهدبود یعنی رشته های گرمایی آتش به اطراف پرتاب میشود این اولین تکنیک خاص ارتقا یافته در شماره دوم میباشد.
در این عنوان سعی شده از رنگ grey یا خاکستری در افکت های تصویری استفاده ریزکارانه و فنی انجام شود و این خود نیز یافته ای در دنیای بازی سازی برای حس اسلومیشن تصویری رنگی و سیاه و سفید میباشد.
در Project Origin همه شهر به رنگ Auburn یعنی تقریبا قرمز مایل به زرد دیده میشود و این نوعی تلفیق رنگ بندی جدید نسبت به واقع آتشین و حادثه ای بازی و القا حس ترس در بازی میباشد.
در این عنوان به طور پی در پی شاهد gloomy playgrounds ( زمینه بازی و محیط افسرده و غمناک ) خواهید بود.
از ابداعات جدید افزوده شده به این عنوان میتوان به cover گیری در پشت هر وسیله به مانند عنوان Gears Of War باشیم یا در طول حرکت در راهرو به صورت داینامیک و متعدد از روی اشیا بلند پرش و سر خرد.
سیستم شبیه سازی مبارزه hand-to-hand دقیقا همانند عنوان COD در این بازی اعمال شده است.
health system یا سیستم بهبود سلامتی بازی نیز به صورت خودکار و در گذشت چند ثاتیه بهبود میابد و باز هم برای نمونه عنوان سری COD مثال زده شده است.
تصاویر جدید فوق العاده
موفق باشید
دوست عزيز انگار پستهاي قبلي نميخوني عزيز من اين پست را من هفته پيش گذاشته بودم لطفا به جاي كپي از مطالب ديگران دقت خود را بالا ببر
البته اين يه پيشنهاده دوستانه است
Ubisoft بالاخره اطلاعات درست و حسابی و تا حدودی کامل با تصاویر جدید از این عنوان را منتشر کرده که به شرح زیر خدمت شما دوستان اعلام میکنم:
- بازی دارای سه دسته متفاوت اروپایان مدرن و الکترونیک - آمریکاییان تخیل اندیش - روسیه خاکستری! تشکیل میشود.
- اسلحه های AK-47 و اسنایپ مدل OSV-120 در بازی تایید شده است.
- تمامی اسلحه های رزمی ما بین سال های 1974 تا 2020 در بازی دیده خواهد شد.
- در این بازی ساپورت از مناطق land, air, و sea امکان پذیر هست یعنی شما با دستور میتوانید گروه های کمکی خود را با توجه به شرایط از زمین - هوا و دریا به منتطقه اعزام کنید.
- در بازی سیستم walkie-talkies به واقعی ترین حالت شبیه سازی موجود میباشد.
منبع: بازي سنتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)