با سلام و عرض تبريك سال نو به همه عزيزان ISAAAAC عزيز خيلي ممنون بابت شماره سريال tz executable express كارم حل شد و خيلي ممنون از راهنمايي ارزنده شما سال خوبي را برايت آرزو ميكنم و شرمنده كه زودتر نشد تشكر كنم باز هم ممنون .
با سلام و عرض تبريك سال نو به همه عزيزان ISAAAAC عزيز خيلي ممنون بابت شماره سريال tz executable express كارم حل شد و خيلي ممنون از راهنمايي ارزنده شما سال خوبي را برايت آرزو ميكنم و شرمنده كه زودتر نشد تشكر كنم باز هم ممنون .
سلام ...
ايشون راست مي گه ... Isaaaac جان ! برای ما توضیح بده .اگه ممكنه شما اطلاعاتي درباره سي دي هاي نقره اي و شيوه تكثيرشون به ما بديد
دوست عزیز ! soda الان سرش شلوغه . اما شما هم خودت به اون بگو !سلام
با تشكر از آقا مهدي عزيزم.سودا جان من لينك dllرا برات ميزارم لطفا زحمتشو بكش عزيز.اگه ميشه روش كرك كردن يا اكستراكت كردن فايل هاي dllو exe را برام توضيح بدين يا لااقل اسم نرم افزار ها رو برام بگين.كسي اسم نرم افزار
soft iceبه گوشش خورده هر كي مي دونه توضيح بده و اون را آپلود كنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اینجا فعلا ما مسائل مرتبط با کرک را مطرح نمی کنیم . یعنی قصدمون هم از اول این نبوده . شما این اطلاعات را می تونید توی unreal پیدا کنید . جناب soda جان عزیز هم اونجا عضو گروه کرک هستند( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلامنوشته شده توسط medicin
ايني كه اينجا گذاشتين برام كرك كردنش خيلي سادست
شايد 15 دقيقه هم طول نكشه
ولي من واقعا وقت ندارم
الان دارم تو اينترنت براي شركتم يه سرچ ميكنم و .......
باشه ميزارم تو ليست و حتما كركش ميكنم .
فقط منتظر باشيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد مي خواستم بژرسم كه آيا اين برنامه براي گذاشتن قفل بر روي vcd مناسب يا نه...
لطفا به من كمك كنيد
منظورم اين برنامه است
CopyKiller
nader_shakeri جان !
روي وي سي دي كه فكر نكنم بشه ! شايد هم شد
در ضمن اين برنامه اون قدرها هم كه قدرتمند نيست ... با برنامه هاي رايت ، ميشه اون را كپي كرد !
دوستاني كه اينقدر در كرك كردن ماهر هستن.
من يه نر مافزار دانلود كردم با نام مولتي سيم 9 و اون فري وار است و هر بار كه بخوام ازش استفاده كنم بايد به اينترنت وصل بشم در غير اينصورت نرم افزار درست كار نمي كنه.در ضمن نمي تونم جائي هم آپلود كنم چون حجمش 120 مگابايت .
اگر كمكم كنيد ممنون مي شم..................
براي كرك بايد به سايت unreal مراجعه کنی ... اینجا که نباید درخواست کرک بدی !
بهترین برنامه برای ضد رایت و کپی کردن vcd رو اگه لطفا کنید و معرفی کنید ممنون می شم.
دوستانم سلام سال نو را به همه شما تبريك عرض مي كنم و اميدوارم كه سالي
پربركت و پر (قفل سي دي!!) را پشت سر بگذاريد(اينم دعاي قفلي من)
==============================================
دوست عزيز نادر جان اگه مجاني مي خواي چيز به درد بخوري نيست اما يك نمونه
قفل نگهبان هست كه پولي اما قفل مطمئني هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)