این لینک هم فکر کنم خیلی به درد دوستان بخوره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک هم فکر کنم خیلی به درد دوستان بخوره :
نه. فایل فریمور HiWeb آنلاک کننده مودم نیستش. اول باید مودم رو با روش و فریموری که دوستان قبلا ارائه کردند، مودم رو آنلاک کنی و بعدش می تونی از طریق وب مودم یا با نرم افزار multicast و کابل lan مودمتون رو به فریمور Hi Web آپدیت بزنی. وقتی یک بار مودم رو آنلاک بکنی، بعدش هر آپدیتی چه اپراتوری و چه غیر اپراتوری رویش فلش بزنی با همه سیمکارت ها مودم باز هم کار می کنه
Last edited by balouchi; 03-08-2018 at 06:26.
نرم افزاری ساده و کاربردی جهت آپدیت یا دانگرید به فریمورهای مختلف از طریق پورت USB و بوت مودم+ فایل usblsafe-b612. (تست شده)
شیوه استفاده از نرم افزار:
1- ابتدا مودم رو از طریق اتصال کوتاه و پورت USB بوت کنید.
2- بعد از شناسایی پورت COM بوت مودم در ویندوز و نصب درایورها، BootRomDownloadTool را اجرا کنید.
3- در قسمت BootRom نرم افزار، فایل usblsafe-b612.bin و در قسمت firmware، فایل فریمور مورد نظرتون رو که می خواهید به آن آپگرید یا دانگرید کنید، وارد کنید و گزینه Next را بزنید.
4- در صفحه بعد روی گزینه Scan & Upgrade کلیک کرده و منتظر بمانید که فایل usblsafe-b612.bin روی مودم جهت باز شدن پورت DownloadMode نصب بشه که بعد از نصب usblsafe-b612.bin مودم ریستارت میشه و تمام LED های آن روشن و LED دیتا به رنگ سبز در میاد.
5- بعد از فعال شدن پورت دانلود، این پورت توسط نرم افزار به صورت خودکار شناسایی میشه و مودم با روشن شدن LED های 2 و 3 سیگنال و آبی شدن LED دیتا، به صورت خودکار روی دانلود مود قرار می گیره و فریمور شروع به فلش شدن روی مودم می کنه.
6- سپس منتظر بمانید فلش فریمور به 100 درصد برسه و مودم ریستارت بشه و تمام LED های آن روشن و LED دیتا به رنگ سبز در بیاد.(گاهی نرم افزار تا 98 درصد جلوتر نمیره اما شما می بینید که مودم ریستارت شده و تمام LED های آن روشن است. در این صورت باز هم فلش به پایان رسیده و می تونید کابل USB رو از مودم جدا و یکبار مودم رو خاموش و روشن کنید.)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حجم: 7 مگ)
![]()
Last edited by balouchi; 04-08-2018 at 16:32.
برای مودم های usb خور مثل lh92 یا lh 96 یا mf 810 این روش جواب میده ؟
تست نکرده ام ولی به احتمال زیاد جواب میده. اما باید فایل ویرایش شده ای از usbloader.bin که با نام usblsafe.bin مشهورند، مخصوص مدل مودمتون پیدا کنید. یه جایی خوندم که فایل usbloader.bin رو معمولا هواوی در پوشه فریمورهایی که دارای عدد 99 هستند(فریمور مخصوص دولوپرها و تیم های فنی) قرار میده. مثلا اگر فریمور B612s-25dTCPU-V100R001B189D99SP03C00 رو دانلود کنی می بینی که یه فایل usbloader.bin به همراه فایل فریمور هستش. (توجه داشته باشید که فایل اصلی usbloader.bin رو استفاده نکنید. چون یه جا خوندم که میگفتند فلش فایل اصلی باعث پریدن سریال و IMEI مودم میشه. پس باید از نسخه ویرایش شده اش استفاده کرد)
Where to get USB loader files (usbloader.bin)?
USB loader files are often found in a Huawei technologic firmware releases with 99 in version number (i.e. 21.170.99.03.00).
Some USB loaders are available in this repository, along with patched versions (usblsafe.bin).
What is usblsafe.bin?
Original Huawei USB loaders erase NAND flash when loaded. usblsafe.bin "safe" loaders are patched to disable flash erasure procedure. You should never need to erase flash in normal circumstances as it would remove all custom factory data (IMEI, S/N, radio calibration).
Last edited by balouchi; 03-08-2018 at 23:10.
دوست عزیز یه راهنمایی کوچیک در این مورد بگید یا لینک بدید :
1- ابتدا مودم رو از طریق اتصال کوتاه و پورت USB بوت کنید.
یک کابل USB رو باید مطابق شکل زیر روی برد مودم لحیم کنین
اون پایین تصویر اون قسمتی که مشخص کردم رو با یک شی فلزی به به هم متصل کنین
کابل usb رو به pc متصل کرده و آداپتور برق را داخل پریز برق بزنین
![]()
سلام دوست عزیز میشه فایل رو جای دیگه آپلود کنی با ده روش دانلود کردم فایل خرابه ....
سپاس
Last edited by metal gun; 04-08-2018 at 20:13.
سلام دوست عزیز. لینک و فایل رو الان تست کردم هر دوتا سالم بودند ولی باز هم برایتون تو یه سایت ایرانی هم آپلودش کردم. موفق باشی.
دوستان من مودم رو تاه خریدم انلاک ولی تو منوی مودم گزینه mimo یا carrier aggregation رو نداره راه حلش چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)