تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 602 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام

من الان adsl دارم از پارس آنلاین،اگر بخوام ثبتنام کنم باید قبلش خط رو از پارس آنلاین تخلیه کنم یا اصلا ربطی به خط نداره و میشه هم adsl داشت هم فیبر؟؟

2-شما وقتی ثبتنام کردید پولی هم پرداخت کردید یا فقط فرم پر کردید؟؟
    این فقط یه فرمه که نام کامل، شماره ملی و آدرس خونه تون رو میخواد و لازم نیست پولی پرداخت کنید .با پر کردن این فرم هم همین فردا نمیان برای شما فیبر بکشن. این که کی فیبر بکشن به این مربوطه که آیا فیبر از نزدیک خونه یا محله‌تون رد شده‌؟ یا محله‌تون تو اولویت هست ؟ یا اینکه چندتا از همسایه هاتون درخواست دادن برای فیبر و چیزهای دیگه . این فرم فقط یه درخواسته و لازم نیست از شرکت فعلیتون تخلیه کنید . اما اگه فیبر کشیده شد‌، سیم مسی رو جمع میکنند و اونوقت فقط از شرکت هایی میتونید اینترنت بگیرید که تو مرکز مخابراتیتون توانایی ارائه اینترنت رو فیبر رو دارند .که الان تقریبا همه جا دست خود مخابرات هست .البته کم کم همه جا فیبر کشیده میشه و ADSL هم منسوخ میشه و ISPهای فعلی هم مجبورند که رو فیبر اینترنت بدن ولی خب دیر و زود داره .
    Last edited by malthael; 06-02-2019 at 12:13.

2. این کاربر از malthael بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

این فقط یه فرمه که نام کامل، شماره ملی و آدرس خونه تون رو میخواد و لازم نیست پولی پرداخت کنید .با پر کردن این فرم هم همین فردا نمیان برای شما فیبر بکشن. این که کی فیبر بکشن به این مربوطه که آیا فیبر از نزدیک خونه یا محله‌تون رد شده‌؟ یا محله‌تون تو اولویت هست ؟ یا اینکه چندتا از همسایه هاتون درخواست دادن برای فیبر و چیزهای دیگه . این فرم فقط یه درخواسته و لازم نیست از شرکت فعلیتون تخلیه کنید . اما اگه فیبر کشیده شد‌، سیم مسی رو جمع میکنند و اونوقت فقط از شرکت هایی میتونید اینترنت بگیرید که تو مرکز مخابراتیتون توانایی ارائه اینترنت رو فیبر رو دارند .که الان تقریبا همه جا دست خود مخابرات هست .البته کم کم همه جا فیبر کشیده میشه و ADSL هم منسوخ میشه و ISPهای فعلی هم مجبورند که رو فیبر اینترنت بدن ولی خب دیر و زود داره .
    آقا وقتی فیبر میکشن اصلا کاری به سیم مسی شما ندارن یعنی سیم مسی به قوت خودش باقی هست ... سیم مسی رو جمع نمیکنن ...

4. 2 کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

منم چهارشنبه فرم پر کردم و امروز زنگ زدن به من،فقط آدرس پرسیدن و گفتند ممکنه برای دفعات بعدی هم زنگ بزنیم.

من کمی دلهره هزینه رو گرفتم،کسی میدونه هزینه اش حداکثر چقدر میشه؟؟هزینه کابل کشی و مودم چقدر میشه؟؟

هزینه سرویس هاش خوبه، مثلا 8 مگ سه ماهه 35 گیگ بین الملل رو میده ماهی 30 هزاتومن در صورتی که من برای adsl پارس آنلاین 2 مگ با 40 گیگ ترافیک خارجی تقریبا 30 میدم
    Last edited by محمد7966; 09-02-2019 at 23:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه smk1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان من دزست متوجه نشدم . شما این همه هزینه مازاد برای مودم و کابل کشی و .... میدین برای سرعت بیشتر دیگه.
    پس این 8 مگ 10 مگ چیه انتخاب میکنین. فیبر زیر 20 مگ به نظرم اصلا منطقی نیست. همون adsl هست!
    شما اگه خط تون اجازه سرت 8 مگ رو نمیده چرا سراغ td نمیرین. 30 گیگ یه ماهه 39 تومن سرعت هم تا جایی که بکشه مطمئنا از 8 مگ بیشتره!

7. 2 کاربر از smk1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

کابل کشی رو تو سایت زده رایگان،حالا نمیدونم تا چقدر این رایگان بخشی شون درست در میاد.سرویس های 20 مگ و 30 مگ و 50 مگ هم دارند ولی برای منی که کاربر خانگی هستم گرون درمیاد و نمی صرفه،سرویس هاشو اینجا میتونید ببنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام
    من زنگ زدم پرسیدم اگه خودت بخای بدی 400 سیم کشی و نردیک900 مدم میشد ولی اگه قرار داد 3 ساله می نوشتی هر دو رایگان بود و سرعت 30 مگ 200 گیگ ماهانش که برای من خوب بود نزدیک 130 بود کهبرای من قابل قبول بود

10. 2 کاربر از Mrgoood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام
    من زنگ زدم پرسیدم اگه خودت بخای بدی 400 سیم کشی و نردیک900 مدم میشد ولی اگه قرار داد 3 ساله می نوشتی هر دو رایگان بود و سرعت 30 مگ 200 گیگ ماهانش که برای من خوب بود نزدیک 130 بود کهبرای من قابل قبول بود
    سلام

یعنی با یه قرارداد 3ساله هم کابل کشی رایگانه هم مودم؟؟حتی اگر سرویس 8 مگ یا 4مگ بگیریم؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

سلام
    آقا تو خود سایت حداقل مدت قرارداد با کابل کشی رایگان رو زده 3 ماه بعدش به شما گفتن 3 سال .. از همون پشت تلفن میزدی تو دهنش

13. 4 کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آقا تو خود سایت حداقل مدت قرارداد با کابل کشی رایگان رو زده 3 ماه بعدش به شما گفتن 3 سال .. از همون پشت تلفن میزدی تو دهنش
    البته سرویس مودم رایگانش 3 سالست !

15. 2 کاربر از bardiam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

چند وقت قبل مدیران مخابرات اعلام کردن سیم کشی FTTH رایگان شده
    ولی دوستان یه اشتباهی که میکنند اینه فکر میکنن چون مخابرات اعلام کرده سیم کشی رایگانه پس در هر صورت رایگانه
    اون رایگان بودنی که اعلام کردن و یا تو سایتشون زده شرایط خاصی داره ( تو تبلیغات فقط میزنن رایگان و از شرایط صحبت نمیکنن )

یکی اینکه اول باید مدت قرار داد بلند مدت باشه

دوم و مورد مهمتر اینکه هیچوقت برای 1 مشترک سیم کشی رایگان انجام نمیدن ( حتی زمان پولی بودن این طرح هم برای 1 کاربر خانگی سیم کشی انجام نمیشد )
    هر مرکز مخابراتی و شهری شرایط خودشو داره و مثلا یه مرکز 10 و یا یه مرکز دیگه 30 نفر باید درخواست بدن تا کابل کشی انجام بشه
    تا وقتی که نفرات به حداقل نرسه پروژه رو انجام نمیدن چون بسیار هزینه بر هستن واسشون

همین VDSL یا در واقع FTTC که فیبر رو تا کافو میاره رو به زور دارن انجام میدن و کلی ناز و ادا دارن
    تازه تو این فناوری فقط 1 کابل به صورت مستقیم از مرکز مخابراتی به کافو هر منطقه برده میشه
    همچین طرحی رو به زور و با کلی زمان دارن انجام میدن
    حالا وای به حال سیم کشی منازل که بعد اون تا پست روی دیوار کوچه و منزل باید مسیر فیبر کشی بشه

17. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •