تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 181 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

داره خودمونی میشه جیوه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

محض اطلاع همراه اول حد مجاز اعتبار سیم کارت های ترابرد شده از اپراتور های دیگه رو روی 20 هزار تومن گذاشته و اگه از اون حد بیشتر بشه خط قطع یک طرفه میشه و بعد دوطرفه و شما باید برای وصل کردنش دوباره هزینه بدین

دزد اول که بهش می گن واقعا لایقشه

2. این کاربر از جیوه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دقیقا چرا ترادبرد کردی همراه ابتر؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

20 تومنه واقعا ؟ کمرت رگ به رگ نشه !!!!

5. این کاربر از britain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ترابرد سیم کارت اعتباری به ایرانسل
    ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه ایرانسلی
    ۱۰۰۰ پیامک ایرانسلی
    ۱۰۰۰ مگابایت اینترنت پرسرعت

هدایای ما واسه شمایی که سیمکارت اعتباری بخری و یا به اعتباری ترابرد کنی! این هدایا بعد از اولین شارژ بهت تعلق می‌گیره.
    تا یک ماه بعد از فعال‌سازی سیمکارت، هر وقت که مجموع مبلغ شارژت به ۱۰هزار تومن برسه، از یک هفته اینترنت نامحدود رایگان هم بهره‌مند میشی!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از همراه اول(اعتباری) به ایرانسل ترابرد کردم ولی بهم هدیه یه هفته رو نداد , شارژ هم کردم اینا همش حقه تبلیغاتیه خاک بر سرشون که واسه 1 گیگ اینترنت دروغ میگن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من از همراه اول(اعتباری) به ایرانسل ترابرد کردم ولی بهم هدیه یه هفته رو نداد , شارژ هم کردم اینا همش حقه تبلیغاتیه خاک بر سرشون که واسه 1 گیگ اینترنت دروغ میگن
    من هم حدود 25 روز پیش ترابرد کردم .اون موقع فقط هدیه اینترنتش یک گیگ بود و پیامک نیومد که فعال شده و من خودم فهمیدم وقتی پیام و زنگ میزدم دوستان ایرانسلی میدیدم از شارژ کم نمیشه و اینترنت رو روشن کردم و استفادش کردم.
    البته الان یک هفته اینترنت رایگان هم مثل اینکه میده اگه ده هزار شارژ بریزی
    شما هم تستی بکن چون پیامک برای بعضی ها میده که هدیه فعال شده و برای بعضی ها نه

9. این کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

آقا کسی این لینک تبلیغ ارزون نخر همراه اول که داره از تلویزیون پخش میشه رو نداره .. ؟ خیلی خندیدم والا
    اونی که پسره دوچرخش متلاشی میشه ....

والا اینه که ما هنوز مشکل 3g ماندن سیمکارت LTE همراه اول رو داریم ... گرون هم که هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

گلایه دفاتر پیشخوان از همراه اول؛ سیم‌کارت خام در ازای بازاریابی برای ترابرد؟

به تازگی تصویر نامه‌ای در فضای مجازی و کانال‌های تلگرامی دست به دست می‌شود که از عدم واگذاری سیم کارت خام همراه اول به دفاتر پیشخوان دولت در اهواز حکایت دارد. در این نامه، انجمن صنفی دفاتر پیشخوان اهواز خبر می‌دهد که همراه اول از تحویل سیم کارت خام به دفاتر امتناع می‌ورزد و آنها را تشویق می‌کند تا به جای فروش سیم‌کارت به مشترکان جدید، کاربران دیگر اپراتورها را ترغیب به ترابرد به شبکه همراه اول کنند.

اما نامه‌ای که از سوی انجمن صنفی دفاتر پیشخوان خدمات دولت اهواز در رابطه با عدم ارائه سیم‌کارت خام همراه اول به کارگروه دفاتر پیشخوان استان خوزستان ارسال شد و در فضای مجازی دست به دست چرخید، باعث شد تا موضوع را به شکل نزدیک‌تر پیگیری کنیم. در تماسی با انجمن صنفی دفاتر پیشخوان اهواز، برایمان مشخص شد که این نامه از سوی «محمد جادری»، نایب رئیس و دبیر انجمن صنفی دفاتر پیشخوان اهواز امضا شده است. وی خبر می‌دهد که دفاتر پیشخوان با مشکل کمبود سیم‌کارت خام اپراتور اول رو به رو هستند و این همراه اول سیم‌کارت‌های خام را به راحتی در اختیار آنها قرار نمی‌دهد
    آنطور که به نظر می رسد این سهمیه بندی به دلیل محدودیت در شماره‌ها اعمال شده و در صورتی که دفتری به سهمیه بیشتر نیاز داشته باشد، می تواند آن را از طریق ترابرد تامین کند.

یک ترابرد، یک سیم‌کارت؟
    کاربران همراه اول و ایرانسل نیاز‌های متفاوتی دارند و معمولاً به راحتی و تا وقتی که مجبور نباشند، حاضر به تغییر اپراتور خود نیستند و حالا سوال اینجاست که آیا درخواست یک دفتر پیشخوان، واقعاً می‌تواند در تصمیم گیری آنها جهت ترابرد به یک اپراتور دیگر تاثیری داشته باشد؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

گلایه دفاتر پیشخوان از همراه اول؛ سیم‌کارت خام در ازای بازاریابی برای ترابرد؟

به تازگی تصویر نامه‌ای در فضای مجازی و کانال‌های تلگرامی دست به دست می‌شود که از عدم واگذاری سیم کارت خام همراه اول به دفاتر پیشخوان دولت در اهواز حکایت دارد. در این نامه، انجمن صنفی دفاتر پیشخوان اهواز خبر می‌دهد که همراه اول از تحویل سیم کارت خام به دفاتر امتناع می‌ورزد و آنها را تشویق می‌کند تا به جای فروش سیم‌کارت به مشترکان جدید، کاربران دیگر اپراتورها را ترغیب به ترابرد به شبکه همراه اول کنند.

اما نامه‌ای که از سوی انجمن صنفی دفاتر پیشخوان خدمات دولت اهواز در رابطه با عدم ارائه سیم‌کارت خام همراه اول به کارگروه دفاتر پیشخوان استان خوزستان ارسال شد و در فضای مجازی دست به دست چرخید، باعث شد تا موضوع را به شکل نزدیک‌تر پیگیری کنیم. در تماسی با انجمن صنفی دفاتر پیشخوان اهواز، برایمان مشخص شد که این نامه از سوی «محمد جادری»، نایب رئیس و دبیر انجمن صنفی دفاتر پیشخوان اهواز امضا شده است. وی خبر می‌دهد که دفاتر پیشخوان با مشکل کمبود سیم‌کارت خام اپراتور اول رو به رو هستند و این همراه اول سیم‌کارت‌های خام را به راحتی در اختیار آنها قرار نمی‌دهد
    آنطور که به نظر می رسد این سهمیه بندی به دلیل محدودیت در شماره‌ها اعمال شده و در صورتی که دفتری به سهمیه بیشتر نیاز داشته باشد، می تواند آن را از طریق ترابرد تامین کند.

یک ترابرد، یک سیم‌کارت؟
    کاربران همراه اول و ایرانسل نیاز‌های متفاوتی دارند و معمولاً به راحتی و تا وقتی که مجبور نباشند، حاضر به تغییر اپراتور خود نیستند و حالا سوال اینجاست که آیا درخواست یک دفتر پیشخوان، واقعاً می‌تواند در تصمیم گیری آنها جهت ترابرد به یک اپراتور دیگر تاثیری داشته باشد؟
    سلام من رفتم دفتر اصلی همراه اول 0 نفر مراجعه کننده داشت از اپراتور های دیگه برای ترابرد

رایتل 2 نفر
    ایرانسل چند نفر

اسن چیزیه که من به چشم خودم دیدم
    کلا کسی حاضر نیست هزینه 2 برابری بده برای مکالمه این روزا .. مردم پول ندارن

13. این کاربر از britain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

آقا کسی این لینک تبلیغ ارزون نخر همراه اول که داره از تلویزیون پخش میشه رو نداره .. ؟ خیلی خندیدم والا
    اونی که پسره دوچرخش متلاشی میشه ....

والا اینه که ما هنوز مشکل 3g ماندن سیمکارت LTE همراه اول رو داریم ... گرون هم که هست
    یه بار سرویس اینترنتت رو از طریق کد ده دو ، و بعد غیر فعال رو بزن بعد دوباره فعال کن درست میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •