سلام
لطفا به من هم در خرید گوشی کمک کنید:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152741
سلام
لطفا به من هم در خرید گوشی کمک کنید:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152741
دوستان سلامقیمتش حداکثر 450000 تومان باشه
خوب حالا شد با این قیمت چند تا انتخاب پیش روت هست
یکی اونهایی که قبلا معرفی کردم و p1 رو هم اگه بتونی یه چند ماهی صبر کنی همین قیمت میشه که عالیه
یکی دیگه هم ویندوز موبایلها هستن که البته باید بگم روی دوربین اونها زیاد نباید حساب کرد کلا اصلا امکانات مولتی مدیای اونها خوب نیست ولی برنامه تا دلت بخوات می تونی روشون اجرا کنی
ببین دوست عزیز k790 رو که به راحتی نمیتونی پیدا کنی تنها فرقش با k800 هم اینه که دوربین جلو ندارهسلام به همه. من از بین گوشی های :
Nokia N73
Sony Ericsson K790
Sony Ericsson K800
یکی رو می خواستم اگه خدا بخواد بخرم...
تا جایی که دیدم قابلیتهاشون تقریبا یکسانه.
توی فروم هم گشتم اما اونقدر مطلب زیاد بود که گیج شدم.لطفا راهنماییم کنید.
ولی دوتای دیگه هر دو خوبن باید ببینی چی انتظاری از گوشیت داری ولی N73 صدای بلندتر و برنامه خوری بیشتری داره و دوربین هر دو یکسانه چیز دیگه ای بود در خدمتیم
قیمت 5700 تو این هفته که در پیش چنده
شما بودید کدوم رنگ رو انتخاب می کردید قرمز یا مشکی
دوستان سلام
رنگ مشکی قیمت هم باید حدود 300 باشه
ممنون دوست عزیز. احتمال 90% بین K800 , N73 یکی رو بگیرم.
- در مورد K800 ، سیستم عامل داره ؟
- من بیشتر می خوام برنامه های (ویندوزی) بیشتری رو بتونم روش نصب و اجرا کنم. پس N73 نسبت به K800 در این مورد همونطور که خودت گفتی باید برتر باشه. درسته ؟
- و مدل هر کدوم دقیقا چیه ، چند تا مدل دارن خودشون؟ (مثلا K800i)
- در آخر هم برای خرید هر کدوم به چه مواردی موقع خرید باید دقت کنم ؟ (از لحاظ اصل بودن و لوازم جانبیشون و ...)
مجددا ممنون.
من میخوام A1200 بگیرم. الآن w810 دارم... بگیرم؟!
دوستان سلام- در مورد K800 ، سیستم عامل داره ؟
- من بیشتر می خوام برنامه های (ویندوزی) بیشتری رو بتونم روش نصب و اجرا کنم. پس N73 نسبت به K800 در این مورد همونطور که خودت گفتی باید برتر باشه. درسته ؟
- و مدل هر کدوم دقیقا چیه ، چند تا مدل دارن خودشون؟ (مثلا K800i)
- در آخر هم برای خرید هر کدوم به چه مواردی موقع خرید باید دقت کنم ؟ (از لحاظ اصل بودن و لوازم جانبیشون و ...)
1- نمیشه گفت سیستم عامل داره ولی برای اینکه کاربر بتونه با گوشی لرتباط برقرار کنه یک پایه ارتباطی به نام java platform رو داره که اگه نداشته باشه نمیشه باش کار کرد
2-دوست من فکر برنامه های ویندوزی رو با این گوشی ها باید از سزت بیرون کنی چون این برنامه ها رو پاکت ها به خوبی اجرا می کنن اونم نه به کیفیت کامپیوتر من اگه می گم برنامه خوری خوبی داره از این جهته که که برنامه های سیمبیان و جاوا رو پشتیبانی می کنه که از k800 که فقط جاوا داره بهتره البته برنامه های جاوا هم کم نیستن و به وفور یافت میشن
3-مدل مشخصی نیست k800 همون k800i هست فرقی ندارن ولی نوکیا معمولی و موزیک داره که موزیک از اسمش معلومه در موزیک بهتره پیشنهاد من هم تو نوکیا همینه
4-من خودم هم اطلاع کاملی ندارم می تونی از انجمن خودشون بپرسی
هر دو بسیار عالی هستن اما ممکنه از صدای موتو به خاطر اینکه از 810 استفاده کردی خوشت نیاد چون صدای بلندی نداره ولی در بقیه موارد خیلی خوب هستمن میخوام A1200 بگیرم. الآن w810 دارم... بگیرم؟!
اگه با من بودي بايد بگم كه تو جعبش : يه cd بود و 2سه تا دفترچه و شارژر و سيم تبديل usb به mini usb و هندزفري 2 تيكه و جاي مموريش + يه مموري mini sd 1 gig روش بود
آقا فقط یه! سوال دیگه ،نوشته شده توسط seyyedi
- بین نوع معمولیش و نوع موزیکش دقیقا چه تفاوتهایی وجود داره ؟
- فقط و فقط در قابلیت پخش موزیک هست یا خیر ؟
- قیمت هر دو چقدره و این تفاوت قیمت دلیلش چیه؟
- در کل کدوم مدل رو بهتر می دونین و دلیلش چیه؟
باز هم ممنون می شم.
265000 مشکی، اگر گیرت بیاد!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)