پست های اضافه و متضاد با قوانین انجمن پاکسازی شدن ...
ادامه بحث از پست بنده به بعد مساوی با اخطار و برخورد هست
لطفا ادامه ندید دوستان
تاپیک رو به بیراهه نکشید
پست های اضافه و متضاد با قوانین انجمن پاکسازی شدن ...
ادامه بحث از پست بنده به بعد مساوی با اخطار و برخورد هست
لطفا ادامه ندید دوستان
تاپیک رو به بیراهه نکشید
سلام ...
دوستان آموزش تصویری و قدم به قدم دریافت گیفت کارت رایگان از برنامه FreeMyApps برای خرید جم در وبلاگ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) قرار گرفت.
لینک ویدیو در آپارات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
مـوفق باشــید.
ای نامرد کجا گذاشتی رفتی
اگه از من میپرسین این برنامه هارو بیخیال بشین!
من از اپ بونتی استفاده کردم! کلی حجم و وقتم تلف شد اخرشم گیفت کارتم بخاطر استفاده از ای پی های مختلف که همون فیلتر شکنه رجکت شد!
بدون فیلتر شکن هم برنامه ای نمیاره دانلود کنی! بیاره هم چندتا با امتیاز خیلی کم !
بهترین راه برا باز کردن بیلدرها رسیدن به کریستال و مستر هست! چمپیون هم واسه لول پایینا صبر ایوب میخاد ،اخرشم معلوم نیست بتونن برسن!
این موردی که گفتن درسته ها حواستون باشه این همه زحمت میکشید آخرش میگه اکانت شما مسدود شد ! حجم که هیچی وقتتون رو هدر ندید
بهترنی برنامه برنامه رسمی خود گوگل هست که با دادن نظر مستقیما اکانت رو شارژ میکنه نه دانلود میخواد نه چیزی ،تا الان 3$ گرفتم
سلام داداش جمال عزیز...
آقا خجالتم... خیلی شرمنده, بچه ها رک هارو رو زمین میزاشتن, اگه یادتون باشه منم کاپم رو برای رسیدن به مستر و گرفتن کارگر برده بودم بالا...
و حتما باید کلنم پر میبود وگرنه توی حملاتی که بهم میشد, نابود میشدم عزیز...
///
آره متاسفانه اپ بونتی و باقی نرم افزارها این مشکلات رو داره ولی این (FreeMyApps) به IPهایی که از دانلود میشه کاری نداره ...
چندتا از دوستانم با همین اپ تابحال چندبار گیفت کارت گرفتن و کارگر پنجم رو به راحتی گذاشته اند!!...
باقی جم هارو هم که بعد از انجام اچیومنت ها بدست میارن, واسه خودشون خرج آزمایشگاه میکنن!!.
سلام...
دوست عزیزم من نمیدونم اکانت شما با کدوم نرم افزار مسدود شده ... اما شخصا تابحال ندیدم که اکانت کسی توسط FreeMyApps مسدود شده باشه!!.
ببخشید دوست عزیزم ولی اگه اینطور بود بنده مرض نداشتم که هم وقتم و هم شارژ اینترنتم رو الکی هدر بدم و واسش مطلب و ویدیو آموزشی تهیه کنم!!.
بهرحال هرطور که خودتون صلاح میدونید ... ولی دوستان بنده جلو چشم خودم با سنگرشکن و آی پی های مختلف تونستن چندین بار گیفت کارتشون رو به سادگی بگیرن ...
.
.
.
مـوفق باشــید.
Last edited by sajad-tnt; 13-04-2015 at 16:13.
سلام
اکانت من نبوده شنیدم از چندین و چندجا،اخه یه مشکلی که این برنامه ها دارن که فکر میکنم قصد و غرضی توش هست امتیازات رو حساب نمیکنه اینه که من خیلی وقته دوره این برنامه ها رو خط کشیدم
منظورم شما نبود کلی گفتم درجریان باشن حالا ممکنه این برنامه زیاد حساس نباشه ولی بقیه رو مطمئنم
سلام بنده میخواستم دهکدمو لینک کنم دقیقا هم این پیغام رو میده
the current village has already been linked. the linking can be done only once
الان روی دستگاه آیفون هست بازی می خوام انتقال بدم به دستگاه آندروید چیکار کنم با این مشکل من؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
مشکلو حل کردم ممنان از همه دوستان![]()
سلام
آقا من یه مشکل بد دارم
آقا ما می یایم منابع جمع می کنیم
یکی می یاد همش رو می دزده
کاپ من بین 100 تا 1200 متغیره
متاسفانه اصلا بهم روستای خوب معرفی نمی کنه واسه منابع
شما چه جوری منابع جمع می کنید؟؟؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)