تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 300 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

پست های اضافه و متضاد با قوانین انجمن پاکسازی شدن ...

ادامه بحث از پست بنده به بعد مساوی با اخطار و برخورد هست

لطفا ادامه ندید دوستان

تاپیک رو به بیراهه نکشید

2. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

سلام ...
    دوستان آموزش تصویری و قدم به قدم دریافت گیفت کارت رایگان از برنامه FreeMyApps برای خرید جم در وبلاگ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) قرار گرفت.
    لینک ویدیو در آپارات :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .
    .
    .
    مـوفق باشــید.

4. این کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام ...
    دوستان آموزش تصویری و قدم به قدم دریافت گیفت کارت رایگان از برنامه FreeMyApps برای خرید جم در وبلاگ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) قرار گرفت.
    لینک ویدیو در آپارات :
    .
    .
    .
    مـوفق باشــید.
    ای نامرد کجا گذاشتی رفتی
    اگه از من میپرسین این برنامه هارو بیخیال بشین!
    من از اپ بونتی استفاده کردم! کلی حجم و وقتم تلف شد اخرشم گیفت کارتم بخاطر استفاده از ای پی های مختلف که همون فیلتر شکنه رجکت شد!
    بدون فیلتر شکن هم برنامه ای نمیاره دانلود کنی! بیاره هم چندتا با امتیاز خیلی کم !
    بهترین راه برا باز کردن بیلدرها رسیدن به کریستال و مستر هست! چمپیون هم واسه لول پایینا صبر ایوب میخاد ،اخرشم معلوم نیست بتونن برسن!

6. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام ...
    لینک ویدیو در آپارات :
    .
    .
    .
    مـوفق باشــید.
    ای نامرد کجا گذاشتی رفتی
    من از اپ بونتی استفاده کردم! کلی حجم و وقتم تلف شد اخرشم گیفت کارتم بخاطر استفاده از ای پی های مختلف که همون فیلتر شکنه رجکت شد!
    بدون فیلتر شکن هم برنامه ای نمیاره دانلود کنی! بیاره هم چندتا با امتیاز خیلی کم !
    بهترین راه برا باز کردن بیلدرها رسیدن به کریستال و مستر هست! چمپیون هم واسه لول پایینا صبر ایوب میخاد ،اخرشم معلوم نیست بتونن برسن!

این موردی که گفتن درسته ها حواستون باشه این همه زحمت میکشید آخرش میگه اکانت شما مسدود شد ! حجم که هیچی وقتتون رو هدر ندید

بهترنی برنامه برنامه رسمی خود گوگل هست که با دادن نظر مستقیما اکانت رو شارژ میکنه نه دانلود میخواد نه چیزی ،تا الان 3$ گرفتم

8. 2 کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

ای نامرد کجا گذاشتی رفتی
    سلام داداش جمال عزیز...
    آقا خجالتم... خیلی شرمنده, بچه ها رک هارو رو زمین میزاشتن, اگه یادتون باشه منم کاپم رو برای رسیدن به مستر و گرفتن کارگر برده بودم بالا...
    و حتما باید کلنم پر میبود وگرنه توی حملاتی که بهم میشد, نابود میشدم عزیز...
    ///
    آره متاسفانه اپ بونتی و باقی نرم افزارها این مشکلات رو داره ولی این (FreeMyApps) به IPهایی که از دانلود میشه کاری نداره ...
    چندتا از دوستانم با همین اپ تابحال چندبار گیفت کارت گرفتن و کارگر پنجم رو به راحتی گذاشته اند!!...
    باقی جم هارو هم که بعد از انجام اچیومنت ها بدست میارن, واسه خودشون خرج آزمایشگاه میکنن!!.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

این موردی که گفتن درسته ها حواستون باشه این همه زحمت میکشید آخرش میگه اکانت شما مسدود شد ! حجم که هیچی وقتتون رو هدر ندید

بهترنی برنامه برنامه رسمی خود گوگل هست که با دادن نظر مستقیما اکانت رو شارژ میکنه نه دانلود میخواد نه چیزی ،تا الان 3$ گرفتم
    سلام...
    دوست عزیزم من نمیدونم اکانت شما با کدوم نرم افزار مسدود شده ... اما شخصا تابحال ندیدم که اکانت کسی توسط FreeMyApps مسدود شده باشه!!.
    ببخشید دوست عزیزم ولی اگه اینطور بود بنده مرض نداشتم که هم وقتم و هم شارژ اینترنتم رو الکی هدر بدم و واسش مطلب و ویدیو آموزشی تهیه کنم!!.
    بهرحال هرطور که خودتون صلاح میدونید ... ولی دوستان بنده جلو چشم خودم با سنگرشکن و آی پی های مختلف تونستن چندین بار گیفت کارتشون رو به سادگی بگیرن ...
    .
    .
    .
    مـوفق باشــید.
    Last edited by sajad-tnt; 13-04-2015 at 16:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام ...
    لینک ویدیو در آپارات :
    .
    .
    .
    مـوفق باشــید.
    ای نامرد کجا گذاشتی رفتی
    سلام...
    دوست عزیزم من نمیدونم اکانت شما با کدوم نرم افزار مسدود شده ... اما شخصا تابحال ندیدم که اکانت کسی توسط FreeMyApps مسدود شده باشه!!.
    ببخشید دوست عزیزم ولی اگه اینطور بود بنده مرض نداشتم که هم وقتم و هم شارژ اینترنتم رو الکی هدر بدم و واسش مطلب و ویدیو آموزشی تهیه کنم!!.
    بهرحال هرطور که خودتون صلاح میدونید ... ولی دوستان بنده جلو چشم خودم با سنگرشکن و آی پی های مختلف تونستن چندین بار گیفت کارتشون رو به سادگی بگیرن ...
    .
    .
    .
    مـوفق باشــید.
    سلام

اکانت من نبوده شنیدم از چندین و چندجا،اخه یه مشکلی که این برنامه ها دارن که فکر میکنم قصد و غرضی توش هست امتیازات رو حساب نمیکنه اینه که من خیلی وقته دوره این برنامه ها رو خط کشیدم

منظورم شما نبود کلی گفتم درجریان باشن حالا ممکنه این برنامه زیاد حساس نباشه ولی بقیه رو مطمئنم

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بنده میخواستم دهکدمو لینک کنم دقیقا هم این پیغام رو میده
    the current village has already been linked. the linking can be done only once
    الان روی دستگاه آیفون هست بازی می خوام انتقال بدم به دستگاه آندروید چیکار کنم با این مشکل من؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بنده میخواستم دهکدمو لینک کنم دقیقا هم این پیغام رو میده
    the current village has already been linked. the linking can be done only once
    الان روی دستگاه آیفون هست بازی می خوام انتقال بدم به دستگاه آندروید چیکار کنم با این مشکل من؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
    مشکلو حل کردم ممنان از همه دوستان

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    آقا من یه مشکل بد دارم
    آقا ما می یایم منابع جمع می کنیم
    یکی می یاد همش رو می دزده
    کاپ من بین 100 تا 1200 متغیره
    متاسفانه اصلا بهم روستای خوب معرفی نمی کنه واسه منابع
    شما چه جوری منابع جمع می کنید؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •