تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 144 از 181 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اگه توی شرایطی تفاضل گل و گل زده و بازی رو در رو (به ترتیب) همه مساوی باشند، (البته ایران به نتیجه 2-1 نیاز داره) کار به قرعه کشی می رسه. مثل سکه انداختن، و اگه قرعه به نام ایران بیفته صعود می کنه.
    ایول ...
    چرا این قضیه به فکر من خطور نکرده بود ؟
    یعنی اگه آرژانتین 1.0 ببره
    و ایران 2.1 یا 3.2 یا 4.3 یا نتایج مشابه ببره
    باز هم ایران صعود میکنه دیگه ؟ (چون همه جا میگن یکی از این بردها باید با 2گل اختلاف باشه)
    با این شرایط تفاضل هر دو تیم ایران و نیجریه میشه 0
    اما اگه تعداد گل ها هم مدنظر قرار داده بشه تعداد گلهای ایران بیشتر میشه...

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مردم برزیل قبل از جام گفتند اگه برزیل قهرمان نشه شهرها رو به آتیش میکشیم
    لعنت به فیفا که به این جهان سومی ها که آب و هوای کشورشونم مثل جهنم میمونه میزبانی رو دادند
    بعد من نمیدونم اونیکه ساعتای بازیها رو اعلام میکنه عقل هم اصولا توی سرش داره یا نه ؟
    آخه ساعت 1 ظهر توی اون جهنم ؟!
    زمستون هم هیچ جای دنیا قبل از ساعت 3 دیگه فوتبال نمیگذارند !!
    2 بازی اخیر ایتالیا هم بدترین ساعت و گرمترین شهرها بوده
    داورا هم که تو این جام دارند سر میبرند مثل گوسفند
    تو عمرم یادم نمیاد حرکتی شبیه با حرکت مارکسیو = با اخراج بوده باشه !!!
    اون گازگرفتن اون یارو هم که پیش کش...
    کاملا مشخصه که دوباره قراره مثل 2002 برزیل یک قهرمانی کثیف به مجموع قهرمانیاش اضافه کنه !
    احتمالا کاستاریکا هم نقش کره رو باید بازی کنه در ادامه...
    فاتحه جام رو باید خوند ...
    من در مورد نظرتون راجع به ایتالیا صحبت نمی کنم ولی دلیل نمیشه چون ایتالیا تیم مورد علاقه شما هست و حذف شده بگیم جام بدرد نمی خوره ! برزیل هم معلوم نیست قهرمان بشه ! اتفاقا جام خیلی قشنگی شده ! اینطوری جذابیت نداره که هر سال یک سری تیم خاص بیان بالا و قهرمان بشن اونطوری دیگه چه کاریه همه تیم ها رو بیرون کنند 4-5 تا تیم خاص رو بیارن و از بینشون قهرمان رو مشخص کنند ! اشتباهات داوری هم کاملا قبول دارم ولی گرما هم برای ایتالیا هست هم برای اروگوئه در بازی البته به آب و هوا دو کشور ایتالیا و اروگوئه کار ندارم چون بازیکن های هر دو تیم خیلی هاشون پخش هستند در کل جهان

البته ایتالیا و این تاپیک ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من در مورد نظرتون راجع به ایتالیا صحبت نمی کنم ولی دلیل نمیشه چون ایتالیا تیم مورد علاقه شما هست و حذف شده بگیم جام بدرد نمی خوره ! برزیل هم معلوم نیست قهرمان بشه ! اتفاقا جام خیلی قشنگی شده ! اینطوری جذابیت نداره که هر سال یک سری تیم خاص بیان بالا و قهرمان بشن اونطوری دیگه چه کاریه همه تیم ها رو بیرون کنند 4-5 تا تیم خاص رو بیارن و از بینشون قهرمان رو مشخص کنند ! اشتباهات داوری هم کاملا قبول دارم ولی گرما هم برای ایتالیا هست هم برای اروگوئه در بازی البته به آب و هوا دو کشور ایتالیا و اروگوئه کار ندارم چون بازیکن های هر دو تیم خیلی هاشون پخش هستند در کل جهان

البته ایتالیا و این تاپیک ...
    بله خوبه که تیمای کوچکتر هم شگفتی آفرینی کنند
    اما چرا سر کرواسی بریده شد ؟
    توی گروه a اگر عدالتی وجود میداشت باید مکزیک بعنوان تیم اول و کرواسی تیم دوم میومد بالا اما داور بازی برزیل-کرواسی این اجازه رو نداد

در مورد کاستاریکا هم اصلا بنظر من تیم خوبی نیست ، من اینطور پیش بینی میکنم که قراره این وسط نقش کره 2002 رو بازی کنه!!!

4. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

توی گروه a اگر عدالتی وجود میداشت باید مکزیک بعنوان تیم اول و کرواسی تیم دوم میومد بالا اما داور بازی برزیل-کرواسی این اجازه رو نداد

در مورد کاستاریکا هم اصلا بنظر من تیم خوبی نیست ، من اینطور پیش بینی میکنم که قراره این وسط نقش کره 2002 رو بازی کنه!!!
    چرا کاستاریکا خوب نیست؟؟؟؟
    از گروه مرگ با اقتدار و بدون باخت و تنها با یک گل خورده صعود کرد...

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

ایول ...
    چرا این قضیه به فکر من خطور نکرده بود ؟
    یعنی اگه آرژانتین 1.0 ببره
    و ایران 2.1 یا 3.2 یا 4.3 یا نتایج مشابه ببره
    باز هم ایران صعود میکنه دیگه ؟ (چون همه جا میگن یکی از این بردها باید با 2گل اختلاف باشه)
    با این شرایط تفاضل هر دو تیم ایران و نیجریه میشه 0
    اما اگه تعداد گل ها هم مدنظر قرار داده بشه تعداد گلهای ایران بیشتر میشه...
    بله در صورتی که آرژانتین 0-1 ببره، ایران با نتیجه های 1-2 و 2-3 و ... صعود می کنه.
    در صورت برد 0-1 ایران، کار به قرعه کشی و سکه می رسه و تبعا ایران 50% شانس خواهد داشت.

7. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اشتباهات داوری رو فعلا نمیشه 0 کرد چرا راه دور بریم گروه A همین تیم ملی خودمون ی پنالتی 100% رو در حالیکه داور فقط 5 متر با صحنه فاصله داشت نگرفت ! و حق تیم ما هم از بین رفت ! حتی رسانه های بی طرف هم گفتند پنالتی بوده و واقعا هم پاشو زد.

ولی کاستاریکا تیم خوبیه. ربطی به کره نداره. سال اول حضورش در جام یعنی 1990 هم تا 1/16 اومد بالا کاستاریکا پس میشه نتیجه گرفت که اولین بار نیست صعود می کنه و اون سال هم نقش خاصی نداشت فقط خوب بازی کرد و موفق به صعود از گروهش شد. هم گروهی هاش فرق می کنند ولی تیم خوبی بود که همه هم گروهی ها رو شکست داد. فکر نمی کنم از قبل طراحی شده هم باشه صعود کاستاریکا

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

چند دلیل برای پیروزی آرژانتین مقابل نیجریه!

آرژانتین با اینکه صعود کرده است اما صعودش به عنوان تیم سرگروه هم چنان مشخص نیست و آنها اصلا دوست ندارند در قدم نخست در مرحله ی حذفی به تیم فوق العاده آماده ی فرانسه برخورد کنند.
    هم چنین به دلیل بازی های ضعیف در دو دیدار نخست سابه یا و شاگردانش زیر فشار رسانه های آرژانتینی قرار دارند و آنها می خواهند با یک نمایش خوب از زیر فشار بیرون بیایند.

هم چنین آلبی سلسته دوست دارد به مانند لاله های نارنجی با 9 امتیاز کامل از مرحله ی گروهی صعود کند . به این صورت خودش را در زمره ی مدعیان نشان دهد.

و در آخر مسی هنوز دو گله است و هم تیمی او یعنی نیمار به 4 گل رسیده است. مسی بسیار زیاد دوست دارد حالا که رونالدو درخشش خاصی در جام بیستم ندارد آقای گل رقابت ها شود و دیدار با نیجریه می تواند پلی برای مسی باشد تا از نیمار و دیگران عقب نماند.

هم چنین فردا اولین دیدار مسی پس از روز تولدش است، او می خواهد تولدش را با گل جشن بگیرد.

ما هم امیدواریم مسی و یاران بتوانند نیجریه را شکست دهند تا کار صعود به دست خودمان بیفتد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 6 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بله در صورتی که آرژانتین 0-1 ببره، ایران با نتیجه های 1-2 و 2-3 و ... صعود می کنه.
    در صورت برد 0-1 ایران، کار به قرعه کشی و سکه می رسه و تبعا ایران 50% شانس خواهد داشت.
    شرایطمون برای صعود مساعد بنظر میرسه
    برد آرژانتین هم در حالت عادی از دو نتیجه ی ممکن دیگه محتمل تر بنظر میرسه
    امیدوارم بچه ها فردا کاری کنند کارستان
    امیدوارم فردا هر لحظه این تاپیک و اون تاپیک همسایه 10 صفحه برند جلو
    امیدوارم فردا تو همین خیابونا مردم شادمانی کنند بهانه ای باشه برای فراموشی دغدغه ها و دردها و روزمرگی های ما مردم...
    امیدوارم بعد از برد فردا لحظه شماری کنیم برای بازی زیبا فرانسه و ایران که از قضا میتونه بازی قشنگی هم بشه ! فرانسه از چپ و راست حمله میکنه و این ایرانه که باید باز قدرت دفاعیشو نشون بده و آیا فرانسه ای که در برابر سوئیس شکننده نشون داده آیا میتونه در برابر ایران هم بشکنه ؟

12. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

شرایطمون برای صعود مساعد بنظر میرسه
    برد آرژانتین هم در حالت عادی از دو نتیجه ی ممکن دیگه محتمل تر بنظر میرسه
    امیدوارم بچه ها فردا کاری کنند کارستان
    امیدوارم فردا هر لحظه این تاپیک و اون تاپیک همسایه 10 صفحه برند جلو
    امیدوارم فردا تو همین خیابونا مردم شادمانی کنند بهانه ای باشه برای فراموشی دغدغه ها و دردها و روزمرگی های ما مردم...
    امیدوارم بعد از برد فردا لحظه شماری کنیم برای بازی زیبا فرانسه و ایران که از قضا میتونه بازی قشنگی هم بشه ! فرانسه از چپ و راست حمله میکنه و این ایرانه که باید باز قدرت دفاعیشو نشون بده و آیا فرانسه ای که در برابر سوئیس شکننده نشون داده آیا میتونه در برابر ایران هم بشکنه ؟

بعید هم نیست جلوی فرانسه خوب بازی کنیم .
    فرانسه جلوش تیمهایی بودن که اصلا نظم دفاعی نداشتن و توی یک ضد حمله راحت گل میخوردن . اما وقتی اتوبوسه رو پارک کنیم جلوش چه کار میخواد بکنه .

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پوستر ویژه برای نبرد تاریخی ایران با بوسنی/ باور داریم...

فوتبال ایران هرگز چنین شبی را تجربه نکرده است. هیجان سیال این ثانیه‌ها، با پس‌زمینه‌ی آرزوی جذابی که گمان می‌کردیم تا دم مرگ هم دست‌نیافتنی می‌ماند و حتی سایه‌اش هم به کوچه‌ی ما نمی‌آید. پیش‌تر، نه در آستانه دیدار با پرو در آخرین گام از جام 78 و نه قبل از نبرد با آلمان بزرگ در جام 98، صعود تا به این حد نزدیک‌مان نبوده است. حتی اگر تنها تیم رقیب اجازه تمرین در زمین اصلی را داشته باشد، رگ‌های سبز فونته‌نوا از همین حالا به سرعت جریان امید یوزپلنگ‌ها را به قلب حادثه می‌رسانند.

این تیم با هر قصه‌ای که اسکوربرد برایمان تعریف کند، یک نقطه عطف فراموش‌نشدنی در فوتبال‌مان خواهد بود و به قول کی‌روش، همین حالا هم چند داستان افتخارآمیز ساخته است برای کودکان فردا، پای بازی شومینه و خاطره‌ها. تیمی که تمامی قاتلان رویاها، توی گوشش سرود تحقیر خواندند تا به ترکیب کارشناسی و منطق‌شان ببالند، اما باورش را زنده نگه داشته، که نه شبیه دیگر آسیایی‌ها مفت‌باز است و نه قرار است در مسیر تباهی ناشی از سرکشی جاهلانه و شعارزدگی قرار بگیرد. تیمی که منطق را گذاشته است در اولویت خواسته‌هایش و بیشتر از همیشه می‌داند که دارد چه می‌کند. تیمی که نیامده تا جاده‌صاف‌کن قدرتمندها باشد و بعد از شکست چهار تا لبخند تحویل لنزها بدهد. لشکری که سربازانش تنها وقتی زره چسبناک نبرد را تن جدا می‌کنند که از میان رفته باشند و تنها وقتی از میان می‌روند، که در خشاب‌هایشان هیچ فشنگی باقی نمانده باشد.
    دل بستن به بچه‌های کی‌روش، کار سختی نیست. باورشان هم. آن ها بعد از همه آن سکانس‌های نازیبایی که در این سال‌ها، روی پرده‌ی نقره‌ای فوتبال ایران سیاهی انداخته، یک پنجره ترسیم کرده‌اند در دل بی‌منظره‌گی‌های این فصلِ آشفته. انگار که کوه‌های یخ، پشت پرده عطش تابستانی. انگار که بلوری دلربا، که اگر روی زمین هم بیفتد شکستن را از تقدیرش فراری می‌دهد. انگار که پایانی خوش، برای درامی که هرگز هندی نبوده ا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 9 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •