تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 266 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این لپ تاپ چطوره؟
    Acer Aspire V5-572G-73538G1Takk
    در ضمن میگن اگه صفحه مات نباشه بعد از چند ساعت که روش میشینی چشمت اذیت میشه ام تو مات این طور نیس.
    در ضمن g510قیافش با این فرق میکنه؟؟؟
    و چه تفاوت هایی دارن؟؟
    acer v5 سیپیو کم مصرف و کم قدرت تری نسبت به g510 یا z510 داره....
    قیافه فرق میکنه و کانفیگ همین کانفیگ z510 هست که گرافیک ati r7m65 با 4 گیگ حافظه اختصاصی داره که عملکردش همین حدودای z510 هست

باتریشم نسبت به v5 بهتره و باتری قابل عوض شدن هست....
    به نظرم گزینه مناسب بعد از z510 به ترتیت
    g510
    acer v5 با گرافیک r7m265
    Last edited by hasanoooooooo; 26-06-2014 at 18:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

خدمت دوستان عرض کنم که من حدود 2 ماه ویندوز 7 داشتم و هر کاری کردم پورتهای usb3 و Energy management درست نشدن. مجبور شدم برگردم ویندوز 8.1.
    در ویندوز 8.1 همه چی خوب کار میکنه ( پورتها و Energy management). ولی من هر کاری کردم نتونستم Pes 2013 رو اجرا کنم. ورژن گرافیکم هم آخرین نسخه است. ( 337).
    البته بعضی از دوستان تونستن Pes 2013 رو هم روی ویندوز 8.1 اجرا کنن. ولی نمیدونم چجوری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خدمت دوستان عرض کنم که من حدود 2 ماه ویندوز 7 داشتم و هر کاری کردم پورتهای usb3 و Energy management درست نشدن. مجبور شدم برگردم ویندوز 8.1.
    در ویندوز 8.1 همه چی خوب کار میکنه ( پورتها و Energy management). ولی من هر کاری کردم نتونستم Pes 2013 رو اجرا کنم. ورژن گرافیکم هم آخرین نسخه است. ( 337).
    البته بعضی از دوستان تونستن Pes 2013 رو هم روی ویندوز 8.1 اجرا کنن. ولی نمیدونم چجوری.
    energy management و usb 3 برای شما در 7 چه مشکلی داره؟من الان نزدیکه 1 ماهه 7 دارم ولی هیچ مشکلی از بابت این 2 تا ندارم.البته برای usb 3 یه درییور 1 مگی از سایت لنوو گرفتم نصب کردم الان بی مشکل کار میکنه

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه راه هست داداش... با 60 فریم البته با intel hd باز میکنه... ولی به هر حال عالی اجرا میشه و بازی روون هست..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

energy management و usb 3 برای شما در 7 چه مشکلی داره؟من الان نزدیکه 1 ماهه 7 دارم ولی هیچ مشکلی از بابت این 2 تا ندارم.البته برای usb 3 یه درییور 1 مگی از سایت لنوو گرفتم نصب کردم الان بی مشکل کار میکنه
    مشکل USB 3 : در ویندوز 7 سرعت انتقال از 30 بیشتر نمیره در صورتی که در ویندوز 8.1 بدون نصب هیچ گونه درایوری، سرعت از 70 پایین تر نمیاد. والا منم اون درایور 1 مگی رو از سایت لنوو گرفتم ولی فرقی نکرد و سرعت بازم همون 30 بود.
    مشکل Energy management: وقتی نصبش میکنم و گزینه Conversation mode رو فعال میکنم، همین که برنامه رو میبندم اون گزینه دوباره غیر فعال میشه. در صورتی که در ویندوز 8.1 تا زمانی که سیستم رو خاموش نکردم، اون گزینه فعال هست.

من این مشکلات رو در ویندوز 7 با این لپتاپ داشتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

جالبه تا حالا به سرعت انتقال فایل دقت نکرده بودم ولی الان یکی تست کردم سرعتش با 130 شروع شد و تو 93 ثابت شد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    انرژی منیجمنت هم نسخه ای که تو دی وی دی همراه دستگاه بود این مشکل مشابه که شما گفتید رو داشتم ولی چند صفحه قبل که sheytoon آپدیتشو گذاشت مشکلم برطرف شد فقط وقتی لپ تاپو خاموش کنم و از برق بکشم غیر فعال میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

جالبه تا حالا به سرعت انتقال فایل دقت نکرده بودم ولی الان یکی تست کردم سرعتش با 130 شروع شد و تو 93 ثابت شد
    انرژی منیجمنت هم نسخه ای که تو دی وی دی همراه دستگاه بود این مشکل مشابه که شما گفتید رو داشتم ولی چند صفحه قبل که sheytoon آپدیتشو گذاشت مشکلم برطرف شد فقط وقتی لپ تاپو خاموش کنم و از برق بکشم غیر فعال میشه
    ای بابا خوش به حالت.
    لینک های دانلودشون رو میزاری برام؟؟ برای Energy management نسخه مخصوص ویندوز 7 رو دانلود کردی؟؟ همین که 7 مگ هست؟؟؟؟

در آغاز فعالیت evolab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام
    بلاخره گرفتمش
    رم 8... corei5 ....گارانتی دوساله هماهنگ...یه سال بیمه بدنه ...2150
    به نظرتون باید رم 6 میگرفتم
    خودم میخاستم گارانتی سازگار بگیرم ولی ماشالا فروشنده انقد حرف زد که منو راضی کرد این کانفیگو بگیرم
    حالا همراهش یه انتی ویروس bitdefender داده به نظرتون اونو بنصبم یا یه چی دیگه؟ انتی ویروس چی پیشنهاد میکنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ای بابا خوش به حالت.
    لینک های دانلودشون رو میزاری برام؟؟ برای Energy management نسخه مخصوص ویندوز 7 رو دانلود کردی؟؟ همین که 7 مگ هست؟؟؟؟
    از این صفحه اون پایین درایور usb 3 رو گرفتم
    برای انرژی منیجمنت هم که کار کنه از همین صفحه میتونی بگیری آپدیتش فک کنم 6 و خورده ای مگه
    اینم لینکی که sheytoon داد و برای من جواب داد

سلام
    بلاخره گرفتمش
    رم 8... corei5 ....گارانتی دوساله هماهنگ...یه سال بیمه بدنه ...2150
    به نظرتون باید رم 6 میگرفتم
    خودم میخاستم گارانتی سازگار بگیرم ولی ماشالا فروشنده انقد حرف زد که منو راضی کرد این کانفیگو بگیرم
    حالا همراهش یه انتی ویروس bitdefender داده به نظرتون اونو بنصبم یا یه چی دیگه؟ انتی ویروس چی پیشنهاد میکنید؟
    مبارکتش باشه دوست عزیز
    کانفیگ خوب با قیمت خوبی گرفتی
    فرق 6 و 8 گیگ رو فقط زمانی میتونی متوجه بشی که کار محاسباتی حجیم انجام بدی مثل رندر گیری.
    آنتی ویروس هم نود 32 گزینه بهتر و سبک تریه
    Last edited by ari67; 27-06-2014 at 09:38.

10. این کاربر از ari67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

از این صفحه اون پایین درایور usb 3 رو گرفتم
    برای انرژی منیجمنت هم که کار کنه از همین صفحه میتونی بگیری آپدیتش فک کنم 6 و خورده ای مگه
    اینم لینکی که sheytoon داد و برای من جواب داد

نه داداش. منم همینا رو روی ویندوز 7 نصب کردم ولی برای من جواب نداد. فکر کنم این لپتاپ شانسی هست. مثلا بعضی ها خیلی راحت و بی دردسر همه ی درایورها رو روی همه ی ویندوزا نصب میکنن و هیچ مشکلی ندارن. ولی یکی مثل من روی ویندوز 7 پورتها و انرژی منیجر مشکل پیدا میکنه و بازی ها مشکلی ندارن. ولی روی ویندوز 8.1 همه ی درایورها خوبند و بازی ها مشکل دار.
    من یه عکس از برنامه GPU Z میزارم ببینید مشکلی نداره گرافیکم:

اینم یه عکس دیگه از Pes 2013 در ویندوز 8.1
    جالبه قبلا RAM رو آبی ( Good) نشون میدا الان زده Ok. ولی حافظه گرافیکی رو از 32 بیشتر نشون نمیده در صورتی که در ویندوز 7 (1.9GB)نشون میداد.
    Last edited by misagh8900; 27-06-2014 at 09:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •