تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 752 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

هدفون یعنی اینکه روی سر قرار میگیره اسم رو خودش هست هد ... مثل هدفون های SUPRA-AURAL و فول سایز ...

EAR PHONE به دسته ای گفته میشه که مستقیم روی گوش قرار میگیره مثل هدفون های IN EAR و ...
    هدست هم که کلا با هدفون فرق میکنه یعنی بتونی باهاش صحبت بکنی + صدا رو بشنوی ...

2. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

من خيلي جاها ديدم كه تو هدست هاي ارزون قيمت همه ep630 رو معرفي ميكنن و خيلي ازش تعريف مي كنن اين درحاليه كه منم يه دونه دارم كيفيتش خوبه اما از هندزفري گوشي هاي سريw سوني اريكسون باس كمتري داره و با توجه به اينكه ميگن تقلبي اين مدل خيلي زياده براي من كه اصفهان هستم و مثلا بخوام به دوستام توصيه كنن بخرن از كجا بايد بخرن كه مطمئن باشن اصلي خريدن و سوال دوم اينكه فرق اين هدست با ep830 چيه راستي ببخشيد اگه اشتباهي ميگم هدست من هنوز فرق هدست و هدفون و ايرفون رو نفهميدم
    630 رو میتونی از نمایندگی کریتیو توی مجتمع پارک طبقه دوم بگیری ....که 100٪ اصل هستش.....
    830 بیس صاف تر و اصطلاحا متعادل تر وبنظرم عمیق تری داره نسبت به بیس 630 ...
    و تفکیکش خیلی بهتر از 630 هست ...
    و تفاوتشون واقعا محسوسه ....
    و مثل 630 نیست که بعد از مدتی حالااز ماه گرفته تا 10 ماه اتصالی پیدا کنه یا یه ایرش صدای کمتری نسبت به اون داشته باشه ..
    خلاصه اگه مشکل بودجه نداری(830 52 تومنه)‌و بین این موندی بدون شک برو از همون نمایندگی کریتیو 830 بگیر ...

4. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

630 رو میتونی از نمایندگی کریتیو توی مجتمع پارک طبقه دوم بگیری ....که 100٪ اصل هستش.....
    830 بیس صاف تر و اصطلاحا متعادل تر وبنظرم عمیق تری داره نسبت به بیس 630 ...
    و تفکیکش خیلی بهتر از 630 هست ...
    و تفاوتشون واقعا محسوسه ....
    و مثل 630 نیست که بعد از مدتی حالااز ماه گرفته تا 10 ماه اتصالی پیدا کنه یا یه ایرش صدای کمتری نسبت به اون داشته باشه ..
    خلاصه اگه مشکل بودجه نداری(830 52 تومنه)‌و بین این موندی بدون شک برو از همون نمایندگی کریتیو 830 بگیر ...
    راستش من تا 100 تومن هم حاضرم هزينه كنم با يكي اززفروشندگان كه صحبت ميكردم aurvana in ear را ابتدا پيشنهاد كردن اما ميان صحبت هام متوجه شد كه همه جا ميخوام استفاده كنم از جمله با گوشيم كه متذكر شدن چنين ايرفون هايي(ياد گرفتم) فقط بدرد پلير هاي حرفه اي ميخوره چون صداي اين ايرفون كمه اگه حرف ايشون درست باشه ايا همون ep830 مناسب ترين گزينه در inear ها هستش كه همه جا مثلا چه با گوشي چه با كامپيوتر چه با...بخوام موزيك گوش بدم و موردديگه من يه جا ep830 رو قيمت كردم ميگفتش 35 تومان مگه اينم تقلبي داره(البته الان ديگه از نمايندگي مجتمع پارك ميخرم با خيال راحت ) و سوالاخر من مشخصات فني ep830 و ep630 رو مقايسه ميكردم بجز طول سيم فرقي نداشتن در عمل رو نميدونم حالا 3 برابر پول دادن نسبت به ep630 ارزش داره من اگه بدونم يه كوچولو هم باس و صداي بيشتري نسبت به ep630 داشته باشه حتما ميخرمش البته اگه ايرفون بهتري با توجه به خواسته هاي من معرفي نكنيد پيشا پيش ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

14 راهنمایی برای خرید هدفون زیر 30 تومن

سلام...یه هدفون معرفی کنید که بدرد بازی و موسیقی بازی بخوره، 3D باشه، صدا ازش بیرون نیاد، کل گوش رو بگیره، سیم هم داشته باشه، از این ابر ها داشته باشه که گوش رو اذیت نکنه و درد نگیره، زیر 30 تومن باشه، bass هم داشته باشه...ممنون

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام...یه هدفون معرفی کنید که بدرد بازی و موسیقی بازی بخوره، 3D باشه، صدا ازش بیرون نیاد، کل گوش رو بگیره، سیم هم داشته باشه، از این ابر ها داشته باشه که گوش رو اذیت نکنه و درد نگیره، زیر 30 تومن باشه، bass هم داشته باشه...ممنون

کل گوش رو بگیره یعنی شما فول سایز میخوای درسته ؟ ... فول سایز به اون صورت چیزی تا 30 تومن وجود نداره( چیز خوب) ...
    اگه بتونی تا 50 تومن هزینه کنی خیلی خوب میشه ! ...

8. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام یه هدفون بلوتوث بگیرم، که با همه برند های معروف موبایل سازگار باشه... منظورم play/pause و تعویض ترک هست!

برند های هدفون رو خوب نمیشناسم..یه مدل از Jabra دیدم:

اسمش HALO هست..

هم بلوتوثه و هم سیم 3.5 میلیمتری بهش وصل میشه..

---

نظرتون چیه؟ مدل دیگه ای از برند های دیگه سراغ دارید؟ اینکه در عین بلوتوث بودن بشه سیم ( بعد ز اتمام شارژ! ) بهش وصل کرد یه قابلیت مهمه.. بودجه هم تا 100 تومانه...

ممنون، شاد باشید

10. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام یه هدفون بلوتوث بگیرم، که با همه برند های معروف موبایل سازگار باشه... منظورم play/pause و تعویض ترک هست!

برند های هدفون رو خوب نمیشناسم..یه مدل از Jabra دیدم:

اسمش HALO هست..

هم بلوتوثه و هم سیم 3.5 میلیمتری بهش وصل میشه..

---

نظرتون چیه؟ مدل دیگه ای از برند های دیگه سراغ دارید؟ اینکه در عین بلوتوث بودن بشه سیم ( بعد ز اتمام شارژ! ) بهش وصل کرد یه قابلیت مهمه.. بودجه هم تا 100 تومانه...

ممنون، شاد باشید
    اسم شما رو دیدم گفتم که اومدی جواب این و اون رو بدی واقعا از زحمات بی دریغ شما تو بخش موبایل تشکر میکنم.
    Legend عزیز این مارک به دلیل طراحی خوب خوش دستی جنس خوب بدنه قیمت مناسب مشهوره و هدف گیریش موبایل هستش.
    این سوالی نیست که حد اقل بشه از منابع ایرانی جوابش رو با اطمینان گرفت چون بیشتر یک موضوع تجربی هست فکر کنم جناب سیمور بتونه جواب مورد نظر شما رو بده.
    Last edited by peaceful1; 29-06-2010 at 18:21.

12. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا سلام من یه هدست دارم تو کارت صدای relteak صدای هدست ضعیف میاد ولی تو سیستم رفیقم صداش آن قدر بالاست گوش رو جر میده...!

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام دوستان ... خسته نباشيد
      من يه هدست بلوتوث ميخوام بگيرم واسه PC و لپ تاپ
    اصلا از مدلها خبر ندارم كه چيا هستش و همينطور از قيمتها
    چند صفحه قبل هم خوندم و مدلهاي زيادي به چشم خورد كه اطلاعاتي از هيچكدومشون نداشتم

اگه ميشه يه هدست بلوتوث خوب  كه قيمت مناسبي هم داشته باشه معرفي كنيد كه بتونم توي همين ايران خودمون هم بخرم.

با تشكر  از شما عزيزان خصوصا جناب a.z.p.z عزيز كه توي اين تاپيك فعاليت چشم گيري دارند

موفق باشيد
    Last edited by H M R 0 0 7; 29-06-2010 at 09:47.

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یه سری هدست بلوتوث و wi fi آدرس میدم ببینید کدومشون به کار میاد
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 13:33.

16. این کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •