هفته ايي يه بار يا دسته كم ماهي يه بار گوشيتو 24 ساعت بذارش تو شارز و وقتي كاملآخالي شد شارزش كن.من كه خيلي جواب گرفتم و ديرتر خالي ميكنه.در ضمن موقع فيلمبرداري يا پخش فيلم و موسيقي و استفاده از بلوتوث بيشترين استفاده از ذخيره باطري داره و طبيعيه.
هفته ايي يه بار يا دسته كم ماهي يه بار گوشيتو 24 ساعت بذارش تو شارز و وقتي كاملآخالي شد شارزش كن.من كه خيلي جواب گرفتم و ديرتر خالي ميكنه.در ضمن موقع فيلمبرداري يا پخش فيلم و موسيقي و استفاده از بلوتوث بيشترين استفاده از ذخيره باطري داره و طبيعيه.
سلام
براي خريد k750 دقت كنيم فريمور آن چي باشد
با تشكر r1ca021 خوب است؟
آيا برنامه اي براي گذاشتن پسورد روي فولدر ها يا مخفي كردن آنها در k750 است؟
رم گوشیمو میخوام عوض کنم چی بخرم بهتره قبلی sonyبود یک گیگابایت میگن کشش نداره
میشه بگید میشه رم یه گیگ گداشت یا نه
چه مارکی باشه بهتره
يك گيگ مشگلي ايجادنميكنه فقط اگه تا آخرش پربشه رو فيلم ممكنه اگه پشت سرهم فايلاتوببيني گوشيت هنگ كنه كه اين مورد در مورد مموريهاي پايينتر هم به همين نحوه.فقط پرپرش نكن.
دوستان عزیز برید به بخش برنامه های کاربردی هم برنامه قفل فایل هست هم دیکشنری![]()
سلام
دوستان لطف كنيد برنامه هاي درخواستي خودتون را در قسمت مخصوص درخواست برنامه كاربردي مطرح كنيد.
ضمنا" برنامه هاي جاوا همشون به اين گوشي ميخوره
يعني اگه يه k750 داشته باشي كه تبديل به w800 شده باشه با يه گوشي w800 اصل هيچ فرقي نميكنه؟ فرقش چيه؟؟؟؟
سلام من گوشيمو دادم فلشش كنن فريمور قبلي R1CA021 بود ولي الانr1aa008 شده ميخواستم ببينم اين فريمور جديده يا قديميه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)