قطع نباید میکردی باهم وصلش میکردی.جنس سیمت خوبه؟
قطعی داری؟
اگه از دم در هم مشکل داری از مرکزته با شرکت.
قطع نباید میکردی باهم وصلش میکردی.جنس سیمت خوبه؟
قطعی داری؟
اگه از دم در هم مشکل داری از مرکزته با شرکت.
سلام به همگی
دی اس ال من به طور متناوب قطعی داره که بعد از یکی دو دقیقه وصل میشه، وضعیت خط از لحاظ نویزچطوره؟ البته مودم لینکسیس هست.--- System Information ---مرسی
Vendor: Linksys
ModelName: WAG54G2
--- DSL Information ---
DSL Driver Version: E.25.41.39
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Showtime
DSL Mode: ADSL2
DSL Channel: 64
DSL Upstream Rate: 899800
DSL Downstream Rate: 273400
Down up
DSL Noise Margin: 42.5 dB 41.0 dB
DSL Attenuation: 6.0 dB 6.05 dB
DSL Transmit Power: 11.2 dBm 12.0 dBm
--- Wireless Information ---
Wireless Driver Version: 2.1.34
خط خوبی به نظر داری!!!!!!
یک سوال
خط شما فیبر نوری هست؟
خط شما شاید بهترین خط توی این تاپیک باشه و تا اخرین حد استاندارد ADSL2+ یعنی 24 مگ رو میکشه. فقط ادم افسوس میخوره تو ایران اینقدر سرویس دهنده ها مزخرفن فوقش دو مگ بیشتر نمیدن یا 9 مگم که میدن نهایتش 7 8 مگه اونم با کلی نوسان. بنابراین در بهترین حالت فقط از 30 درصد توان خط استفاده میشه.
تمام این مشکلات قطعی و کم بودن سرعت و پینگ اصلا به سیم کشی و خط کاربر مربوط نمیشن و فقط و فقط به عوامل دیگه ربط داره از جمله نداشتن پهنای باند کافی ISP که بدون اسثتثنا هیچ شرکتی تو ایران پهنای باند واقعی رو نداره یا اگه داره به کاربر نمیده و ضریب اشتراک یک به هشت یا یک به ده که کیفیت اینترنت رو شدیدا میاره پایین که اگه این دو مشکل نبود همه اینترنت راحت و بی دردسر و بدون نوسان رو تا 24 مگ تجربه میکردن. دلم واسه خودمون میسوزه تو ایران که بدترین اینترنت دنیا رو داریم.
خیر قربان فیبر نیست.
سپاس بابت پاسخ، پس همونطور که فکر می کردم از لحاظ نویز مشکل ندارم، اما قطعی دارم و سرعت دانلود هم عموما" روی 30 هست که نوسان به بالا و پایین هم داره، ضمنا" آی اس پی هم صبا نت هست. در نهایت اگر پیشنهاد یا راهکاری دارید ممنون می شم بگید شاید گره کار بنده باز بشه،
خط adsl خونمون عجیب نویز داره و Margin snr رو 6 هست ولی عجیبه خونه دادش بزرگه Margin snr : 45 هست وای128 نامدود یکساله مخابرات گرفت انگار داری از 2 مگ استفاده می کنی سرعت لود شدن صفحات و دانلود عالیه سرعت دانلودش بیشتر اوقات رو 73 یا 74 و کمترین حالتش 68 و دیگه پایین تر هم نمی اد
ممکنه خطش فیبر باشه.مخابرات سرویس ها نامحدود رو بر خلاف شرکت های خصوصی سرعت بیشتر از واقعی میده البته فعلا خراب هست که پهنای باند رو دوباره دارن خریداری میکنن اوضاع هم خوب تر میشه.
من یادمه اوایل داشتم 128 سرعتش 400 بود 999 گیگ هم میتونستی دانلود کنی.مخابرات تغییرات لحظه ای داره.
سلام نویز خط من به شکل زیره
وبعد از وصل کردن مستقیم به دوشاخه در حیاط به شکل زیر شد
فقط 4 شماره بالا رفت بنظرتون مشکل از کجاست
یعنی یه سیم مستقیم اوردی بدون اسپلیتر مستقیم زدی به دوشاخه کیفیتت بالا رفت؟
با اسپلینتر و بدون آن همین عکس دوم شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)