ای بابا این راست کلیک با 2 انگشت رو مخ ها
چرا کار نمیکنه مال ما؟؟
تو چند تا سایت و فروم خارجی هم رفتم و همه جارو زیر و رو کردم
اما نشد که نشد![]()
ای بابا این راست کلیک با 2 انگشت رو مخ ها
چرا کار نمیکنه مال ما؟؟
تو چند تا سایت و فروم خارجی هم رفتم و همه جارو زیر و رو کردم
اما نشد که نشد![]()
یه سوال چرا بعضی ها ی کانفیگ رو 2تا قیمت متفاوت میدن؟؟ مثلا i5، شکلاتی، gf635، رو ی جا میگه 2،500 ی جا دیگه میگه 2،300 ب نظرتون این دلیلش چیه؟؟ ممکنه که سی پی یو جای اینکه ای وی بریج باشه سندی بریج باشه؟ دلیلش چیه؟ ممنون میشم دوستان ج بدن..
سلام دوستان من محمد هستم حدود 1 ماهه این لپ تاپ رو خریدم
با کلی ذوق و شوق رفتم خریدمش از سایت کیمیا آنلاین و با گارانتی ویستا و گارانتی طلایی کیمیا آنلاین !
باید بگم که به شدت از خریدم ناراضیمو 3.000.000 تومان پول بی زبونم رو به باد دادم !
از روز اولی که خریدم بزرگترین شوکی که بهم وارد شد این بود که دیدم بدنه فلزی لپ تاپ برق داره !!!
بعد روش ویندوز 8 نصب کردم و چون تمامی اون مشکلاتی که تو این فروم بهش اشاره شده رو هر روز میدیدم ( مشکلاتی مثل کم شدن نور لپتاپ و ... ) و علاوه بر اون مشکل در اجرای اکثر نرم افزار های معماری از قبیل مکس و رویت و کد و .... طوری شد که 11 12 بار ویندوز 8 نصب کردم اونم چی! تو ایام تحویل پروژه ! یه بار نصب میکردم مشکل نداشت بعد یهو نور صفحه میرفت یه بار دیگه نور صفحه خوب بود نرم افزار ها بالا نمیومد یا حتی سِت آپشون بالا نمیومد و ... خلاصه سرتون رو درد نیارم
مشکل بسیار بزرگی که هنوزم داره اینه که فن لپ تاپ همینجور با سرعت نسبتا زیاد میچرخه و حتی در حالت power save سرعت چرخیدن فن بیشتر هم میشه !!!!
مشکل دیگه داغ کردن خیلی زیاد این لپ تاپه ! شما فرض کن من اول صبح لپ تاپ رو روشن میکنم بدن اینکه هیچ کاری کنم فقط ویندوز میاد بالا ! بعد از 10 15 دقیقه میبینی نیمه سمت چپ داغ میشه ! حتی این حالت زمانی که اتاقم کولر روشنه هم همینه !
خلاصه مشکل پشت مشکل ! ای کاش که گول ظاهرشو نمیخوردم و میرفتم همون g580 رو میخریدم و 500 تومن بقیه پولمو یه گوشی موبایل ! والا منتقی تر بود ! البته اگه میدونستم این چیزارو !
جالب اینجاست وقتی درایور های گرافیک رو که آخرین نسخه هاست نصب کردم بدتر میشد ! مثل درایور به روز intel HD
یه سوال چرا بعضی ها ی کانفیگ رو 2تا قیمت متفاوت میدن؟؟ مثلا i5، شکلاتی، gf635، رو ی جا میگه 2،500 ی جا دیگه میگه 2،300 ب نظرتون این دلیلش چیه؟؟ ممکنه که سی پی یو جای اینکه ای وی بریج باشه سندی بریج باشه؟ دلیلش چیه؟ ممنون میشم دوستان ج بدن..
دوست من، اگه شانس بیاری کسی اینجا جوابتو بده و دلیل مشکلتو بگه و راهنماییت کنه! من خودم الان چندین باره هر سوالی پرسیدم حتی 1نفر هم جوابمو نداد چ برسه ک مشاوره بشه بین بچه های انجمن..
احتمال داره واسه بکلایت دار بودن یا نبودن باشه.اینم چیز عجیبی نیست ولی عموم کاسبا شدن دو دسته یه سری کمتر حروم میخورن یه سری هم بیشتر.
دوستان جواب بدین گناه نمیشه ها!! عجب داستانی داره این تاپیک! کسی نیست جواب مارو بده همه دنبال راست کلیک با دو انگشتن!! شانسه ماست والا! `
دوست عزیز مشکل کم شدن نور واسه همه اتفاق افتاده که با درایور اینتل روبراه شده. اینکه برای شما درست نمیشه و در کنارش مشکل فن دارید حتما سخت افزارت ایراد داره. در مورد مشکل برقدار بودن بدنه فلزی اگه این زمانی اتفاق میفته که شارژر بهش وصله که طبیعیه و احتمالا اگه از پریز ارت دار استفاده کنید برطرف میشه.(مدل Y580 هم شنیده بودم اینجوری بود. hp probook 4530 هم کار کردم باهاش اینطوریه ) اما اگه در حات بدون استفاده از شارژر ایمجوریه بازم باید رجوع کنید به گاررانتی. ناسازگاری ویندوزت با اون نرم افزارا شاید از ویندوزت باشه. نسخه های مختلف رو امتحان کن شاید جواب داد. منم بخاطر باتری این دستگاه اعصابم خورد شده ولی خدا رو شکر به غیر از این مورد مشکل خاصی باهاش نداشتم. فقط توصیه ای که دارم اینه که وقتی جنستو میبری گارانتی محکم پای حرفت بایست. بخوای یکم شل بدی میگن همه دستگاهای z500 اینطورین.
هر دو بکلایت هم داشتن.. اما 200تومن تفاوت قیمت! واقعا شبهه برانگیزه، دلیلش خیلی واسم مهمه!!
احتمال اینکه سندی باشه صفره. چون زمانی که این مدل تولید شده دوره سندی بریدج دیگه تموم شده بوده. اونوقتش سندی بریدجا اکثرا 2670 .2760 بودن به نظر میاد که عدداشون با 2 شروع میشد. ولی آیوی بریدجا با عدد 3 شروع میشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)