تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 457 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    اگه اشتباه نکنم یکی از مواردی که توی ابدیت جدید اضافه شده بود این بود که فایلی که توی قرنطینه هست رو میشه مستقیم به عنوان فایل سالم به استثنا ها اضافه کرد
    این نوشته رو من ازش این برداشت رو کردم
    Ability to exclude files while restoring from quarantine
    اگه درست متوجه شدم چطوری باید این کار رو کرد؟الا رفتم توی قرنطینه چیز خاصی ندیدم که این کار رو انجام بده
    با تشکر

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

بخاطر جلوگیری از اشتباه کاربران پست رو حذف کردم.
    Last edited by dvb595959; 26-04-2013 at 08:58. دليل: حذف

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب اینکه قبلا هم بوده دیگه خوب چه دلیلی داشت که توی نکته های ابدیت بنویسن؟
    تازه جزو موارد new هست و توی fixed ها نیست که بگیم مثلا مشکلی وجود داشته و برطرفش کردن
    با تشکر

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    اگه اشتباه نکنم یکی از مواردی که توی ابدیت جدید اضافه شده بود این بود که فایلی که توی قرنطینه هست رو میشه مستقیم به عنوان فایل سالم به استثنا ها اضافه کرد
    این نوشته رو من ازش این برداشت رو کردم
    Ability to exclude files while restoring from quarantine
    اگه درست متوجه شدم چطوری باید این کار رو کرد؟الا رفتم توی قرنطینه چیز خاصی ندیدم که این کار رو انجام بده
    با تشکر

میگه حین/همزمان با بازگرداندن فایل از قرنطینه، این قابلیت وجود دارد که فایلها را به لیست استثنائات اضافه کرد.

برای دستیابی به این قابلیت باید به اون "حین" برسید!! خلاصه اینکه وقتی میخواهید فایل را برگردونی کومودو این سوال را هم میپرسه که دوست دارید بره توی لیست استثنائات.

پس اول فایل/فایلها را انتخاب کن و بعد بازگرداندن را بزن تا این قابلیت را ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Jadda; 26-04-2013 at 08:50.

5. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یه سوال دیگه
    چطوری میشه فایلی رو از قرنطینه به مسیر دلخواه برد ؟به صورت پیش فرض میبره مکان اصلیش ولی مثلا اگه بخواهیم مستقیم ببریم روی دسکتاپ میشه؟
    الان یه فایل هست ظاهرا توی فلش بوده رفتم برگردونم گفت مسیر وجود نداره و نگاه کردم الان اون درایو رو ندارم برا همین پرسیدم(البته میدونم میشه فلش رو وصل کرد تا برگرده ولی کلی گفتم بپرسم ایا راهی داره یا نه)
    و البته اگه یه فایل توی یه مسیر بوده باشه که الان اون مسیر وجود نداره ولی درایوش وجود داره باز مپیغام میده که مسیر نیست؟ یا خودش میسازه؟(با اون بالایی فرق میکنه مثلا فایل توی درایو c و فولدر aaa بوده الان اون فولدر نیست ولی درایو هست)
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام
    دیروز که کومودو داشت به این فایل گیر میداد و قرنطینه اش کرد.حالا که از قرنطینه خارجش کردم(به لیست فایلهای امن منتقل نکردم) و دوباره اسکنش کردم دیگه بهش گیر نمیده.(برای اطمینان رفتم به قسمت فایلهای امن تا ببینم توی لیست هست که با دقت نگاه کردم و نبودش.)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

استاد jadda سلام

این کمودو من به سرورش وصل میشه ولی تو دریافت مشکل داره.یه سوال به ذهنم اومد :

کمودو واسه دریافت ابدیتاش از شماره پورت خاصی استفاده میکنه.شاید اون پورت روی سیستم من دچار مشکل شده باشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام
    دیروز که کومودو داشت به این فایل گیر میداد و قرنطینه اش کرد.حالا که از قرنطینه خارجش کردم(به لیست فایلهای امن منتقل نکردم) و دوباره اسکنش کردم دیگه بهش گیر نمیده.(برای اطمینان رفتم به قسمت فایلهای امن تا ببینم توی لیست هست که با دقت نگاه کردم و نبودش.)
    [جالب شد... نتیجه دو سایت مختلف اسکن انلاین.... چرا یک انتی ویروس توی دوسایت باید دو نظر مختلف داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
    خودتون ببینید و نظر بدین...

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

اخرش نفهمیدیم چی شد.... این سایت یا اون سایت!!!! این انتی یا اون یکی انتی!!!!! ویروس هست یا نیست؟؟؟؟؟؟حالا من چیکار کنم؟

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اخرش نفهمیدیم چی شد.... این سایت یا اون سایت!!!! این انتی یا اون یکی انتی!!!!! ویروس هست یا نیست؟؟؟؟؟؟حالا من چیکار کنم؟
    فایل رو فشرده و رمزدار کن و یک جا اپلودش کن و اینجا قرار بده تا بررسی بشه به احتمال زیاد فالسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •