راستی سیاوش جان لینک هایی رو که تو آموزش گذاشتی رو چک کن بعضی هاش کار نمیکنه واقعا از راهنمایی هات ممنونم
راستی سیاوش جان لینک هایی رو که تو آموزش گذاشتی رو چک کن بعضی هاش کار نمیکنه واقعا از راهنمایی هات ممنونم
سلام آقا سیاوش
گوشی من کا 750 آی - رد - و با فرم ویر R1b
من می خوام بلک لیست رو به گوشیم اضافه کنم چیکار کنم؟
من گوشيم RED نيست اگر frimware رو كه نوشته K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED36.rar با Far برزيم چي ميشه ؟
دوست عزيز اولا نيازي نيست همه رو كپي كني همين قسمت كافيه:
PHONE INFO
07:02:51| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
07:02:51| DBID: db2010
07:02:51| OPT CID: 49
07:02:51| EROM CID: 49
07:02:51| EROM color: red
07:02:51| IMEI: 35930200xxxxxx
07:02:51| Phone: K750
07:02:51| Operator: EMEA_5
07:02:51| CDA: CDA102239/43 R15A
07:02:51| Firmware: R1AA008
07:02:51| EROM: n/a
بعدش شما گوشيت k750 هستش مشكلي نداري مراحل كار رو اشتباه انجام دادي
به طور خلاصه براي تغييرات در گوشي:
1- اول فايل ssw رو كه براي k750 هست رو با phone xs فلش ميكني
2- بعد به فار متصل ميكني تغييرات رو انجام ميدي و بعد شات دان ميكني
3- بعد باطري در مياري دوباره بعد 20 ثانيه جا ميزني به فار وصل ميكني فايل rest مربوط به فريم ور گوشيت رو فلش ميكني بالا ميادش
اگه به فار متصل نميشه مشكل باطري ميتونه باشه. شما وقتي به phone xs وصل كردي مشخصات گرفتي باطري بايد 20 ثانيه در بياري وگرنه وصل نميشه به فار
2- فايل SEFP چك كن ببين درسته و تنظيمات فار موقع اتصال چك كن درست باشه مدل و سرعت و ...
موفق باشي
شما بايد فايل Main گوشيت رو بهش پچ بلك لست اضافه كني با نرم افزار Gslid بعد با phone xs فلش كني رو گوشيت
براي آموزش و روش گار به امضاي من برو كاملا توضيح داده
موفق باشي
شما باطري در بيار 20 ثانيه بعد متصل كن به فار .
فايل SEFP چك كن تو شاخه پلاگين فار ببين درسته بعد موقع متصل كردن تنظيمات طبق آموزش چك كن
گوشي آپديت كه كردي اصلا روشن نميشه يا بالا مياد خطا ميده. گوشي شما رجيستر اصلي هستش اگه نباشه بالا نمياد سيم كارت نميخونه. ولي شما فايل main گوشيت رو فلش كني با phone xs درست ميشه
از اين سايتها ميتوني بگيري فايلهايي كه ميخواي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mesle topsony aliyee
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] site frimware
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pach haye goshi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] marja kamele mobile kharejiye
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] site froum khareji
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت آقا سیاوش و سایر دوستان گل
آقا من گوشیم یه بار مشکل پیدا کرد بردمش موبایلی فلشش کرد حالا دیدم سریالش عوض شده!!!!
آیا راهی هست که که بشه درستش کرد.؟؟(ترجیحا" با فار منیجر)
مرسی
دوستان گوشی من دبلیو 800 و cid 36 لینک اکثر منوها و نرم افزار ها expire شده و کار نمیکنه topsony هم نمیشه توش رجیستر کرد. از مدیران این قسمت خواهش میکنم فایل ها رو تو خود سایت آپلود کنن که من و دیگران هم که تازه واردیم بتونیم استفاده کنیم.
Client Version 13.7 - K750 Flasher
**** READING CID STARTED ****
Turn off the phone.
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750.
Flash Loader not accepted! Try to Recover phone before flashing.
Flash Loader not accepted
Execution Time - 00:00:04
Error: 0x002004
این ارور مال چیه؟
با داوینچی میخواستم لوگ بگیرم که این ارور رو داد.... نمیدونم سی ای دی گوشی چیه...!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)