تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 263 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام بچه ها من بازی فوتبال2014 رو نصب کردم اما کارت گرافیک نمیشناسش.دوباره گرافیک رو نصب کردم اما........چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
    من فیفا 14 رو با بالاترین تنظیمات بدون مشکل بازی می کنم.از amd catalyst اگه اسم بازی توش نیست اضافه کن و روی high performance قرار بده

2. 2 کاربر از mehrdadmec بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز نمی تونستم به شما پیام بدم چون تازه واردم بله مشکل من در سوییچ کردن حل شد اگر لب تاب شما از مدل های 2013 هست که دکمه ی start آن آرم ویندوز 8 هست پیشنهاد می کنم ویدوز 8 نصب کنید من هم این کار رو کردم کارها راحت شد مشکل سوییچ کردنم حل شد به هیچ وجه نرین از سایتهای خود گرافیک درایور دانلود نکنین از خود hp بگیرین دلیلش هم اینه که اگه مشکل گرافیکتون حل شه مشکل های دیگه نظیر sleep نشدن یا sleep شدن بدون این دیگه ویندوز بالا بیاد .
    به هیچ وجه amd به طور مستقل کار نمی کنه در واقع زمانی که intel درست کار کنه amd هم درست کار می کنه شما اصن گرافیک جدای intel رو نباید نصب کنی درایور AMDرو نصب کنی خود کار intel هم نصب می شه
    در بازی ها به هیچ وجه نشون نمیده که با amd اجرا شده بلکه با intel اجرا می شه شما باید برید توی catalys manager و باری رو روی high performance بزاری اونوقت که در زمانی بازی دارین می کنین سوییچ می شه من الان همه ی بازی ها رو با گرافیک high یا ultra بازی می کنم بازم می گم این دو گرافیک با هم کار می کنن من از چند تا کارشناس کامپیوتر هم پرسیدم حالا قدر این لب تابو می دونم لب تاب معرکه ایی هست امیدوارم دوستان هم مشکلشون برطرف شه من همه چیزشم بدون مشکل نصب کردم . راستی یه نکته ی دیگه این که وقتی amd سوییچ میشه قشنگ داغ می کنه لب تاب و صداش بیشتر می شه دقت کنی متوجه میشی

4. این کاربر از armin2121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alireza_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    iran zamin

پيش فرض

دوستانی که وین 8.1 نصب کردند لطفا بگویند مشکلی ندارند.
    -مشکل sleep
    -داغ شدن تاچ پد
    -نصب درایو
    -اجرای بازیها و سوئیچ
    -...

6. این کاربر از alireza_p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اول اینکه بهتره فعلا ویندوز 8 نصب کنید فورا نپرید رو 8.1 ! بذارین از طریق درایوری کامل ساپورت شه بعدا!
    ..
    دوم اینکه درمورد کارت گرافیک و سوئیچش!
    نشستم 140 صفحه رو خوندم :(
    همه مشکل سوئیچ داشتن که حلش کردن بعدا رو براحتی تونستن بازی کنن!
    منم مشکل داشتم که بازیها رو با فریم کمتری اجرا میکردم!
    با مطالعه ای که داشتم
    1.درایوری 500 مگی مخصوص وین 8 رو از سایت خود اچ پی نصب کردم
    بعدش یک اپدیت 13.6 ــی که یکی از دوستان تو صفحات مابین 60-90 گذاشته بود نصبیدم!
    الان وقتی بازی میکنم قشنگ 25-30 فریم میده معمولا بالای 25
    مثال: بازی اساسین رو تو همه تنضیمات "وری های" بجز تکسچر که اونم گذاشته بودم نرمال
    و مثل همه دوستانی گفتن ! بله زمانی که بازی بخوبی اجرا میشه لپ تاپ گرمای خاصی بیرون میده

داره خودمونی میشه amink2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستانی که وین 8.1 نصب کردند لطفا بگویند مشکلی ندارند.
    -مشکل sleep
    -داغ شدن تاچ پد
    -نصب درایو
    -اجرای بازیها و سوئیچ
    -...
    سلام
    مشکل کار نکردن برخی از قست ها وجود داشت که الان با رائه ویندوز 8.1 و ارائه درایور ها از سوی سایت hp

رفع شد.
    در ضمن در اولین فرصت ویندوز رو قانونی اکتیو کنید (اسکایپ) و از ویندوز فول بک اپ بگیرید

9. 2 کاربر از amink2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز نمی تونستم به شما پیام بدم چون تازه واردم بله مشکل من در سوییچ کردن حل شد اگر لب تاب شما از مدل های 2013 هست که دکمه ی start آن آرم ویندوز 8 هست پیشنهاد می کنم ویدوز 8 نصب کنید من هم این کار رو کردم کارها راحت شد مشکل سوییچ کردنم حل شد به هیچ وجه نرین از سایتهای خود گرافیک درایور دانلود نکنین از خود hp بگیرین دلیلش هم اینه که اگه مشکل گرافیکتون حل شه مشکل های دیگه نظیر sleep نشدن یا sleep شدن بدون این دیگه ویندوز بالا بیاد .
    به هیچ وجه amd به طور مستقل کار نمی کنه در واقع زمانی که intel درست کار کنه amd هم درست کار می کنه شما اصن گرافیک جدای intel رو نباید نصب کنی درایور AMDرو نصب کنی خود کار intel هم نصب می شه
    در بازی ها به هیچ وجه نشون نمیده که با amd اجرا شده بلکه با intel اجرا می شه شما باید برید توی catalys manager و باری رو روی high performance بزاری اونوقت که در زمانی بازی دارین می کنین سوییچ می شه من الان همه ی بازی ها رو با گرافیک high یا ultra بازی می کنم بازم می گم این دو گرافیک با هم کار می کنن من از چند تا کارشناس کامپیوتر هم پرسیدم حالا قدر این لب تابو می دونم لب تاب معرکه ایی هست امیدوارم دوستان هم مشکلشون برطرف شه من همه چیزشم بدون مشکل نصب کردم . راستی یه نکته ی دیگه این که وقتی amd سوییچ میشه قشنگ داغ می کنه لب تاب و صداش بیشتر می شه دقت کنی متوجه میشی
    سلام
    من درایور خوده گرافیکی که سایت hp قرار داده رو نصب می کنم و لی وقتی ویندوز میاد بالا سافت گرافیک stop میده و قسمتی که می تونی مشخصات گرافیک رو مشاهده کنی از کار میفته و وقتی روی advanced کلیک می کنم explorer ریست میشه
    اگر قادر به راهنمایی می باشید ممنون میشم راهنمایی فرمایید
    Last edited by amink2; 22-10-2013 at 18:16.

داره خودمونی میشه farzadddddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    MoteqayyeR...TEHRAN-Zahedan-Birjand-Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان اینم لینکی برای آپدیت یا ریلیز کردن کریستالت یا همون نرم افزار کارت گرافیکتون
    پیشنهاد میکنم آپدیت کنیدش برای اجرای بازی مخصوصا برای بازی های جدید
    لینک آپدیت برای ویندوز 7 و 8 و 8.1 ( 64 بیتی )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینو دانلود که کردین نصب میکنید و بعد مسیر میخواد ازتون برای شروع دانلود اصلی که یه کمی طول هم میکشه . سرعتش هم از دانلود معمولی کمتره
    امیدوارم مفید بوده باشه
    سلام
    آقا من اینو نصب کردم اما جواب نداد
    ببخشید دیر گفتم آخه تازه آمدم شهر
    دوستان خواهش میکنم اگه کسی وارده از سیر تا پیاز توضیح بده که چطور باید کاتالیست یا همون درایور کارت گرافیک رو ریلیز یا همون آپدیت کرد
    من از خود سایت amd.com گرفتم اما وقتی نصب کردم کلا پاک شد و ویندوز نمیشناختش
    دوستانی که الان کاتالیستشون آپدیته لطف کنن توضیح بدن

در آغاز فعالیت tornado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

باسلام میشه یکی از دوستان لطف کنه بگه بهترین ویندوزی که با این لپ تاپ سازگاری داره کدومه؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان من gta iv رو نصب کردم
    و با برنامه Speccy دما رو اندازه گرفتم
    دوستان لطفا دما رو در زمانی که دارید بازی می کنید ازش یک شات بگیرید
    می خوام بدونم عادی هست یا خیر

دما در حالتی که سیستم کاری باهاش انجام نمیشه

دما در هنگام بازی
    با این دما میشه چای درست کرد

14. این کاربر از amink2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

باسلام میشه یکی از دوستان لطف کنه بگه بهترین ویندوزی که با این لپ تاپ سازگاری داره کدومه؟ ممنون

سلام
    ویندوز 8 64 بیتی
    از سافت 98 بگیر

سلام
    دوستان من gta iv رو نصب کردم
    و با برنامه Speccy دما رو اندازه گرفتم
    دوستان لطفا دما رو در زمانی که دارید بازی می کنید ازش یک شات بگیرید
    می خوام بدونم عادی هست یا خیر

دما در حالتی که سیستم کاری باهاش انجام نمیشه

دما در هنگام بازی
    با این دما میشه چای درست کرد

سلام
    دمای غیرعادی ای نیست موقع بازی دما میره بالاتر در ضمن یکم نور صفحه رو کمتر کنی دما پایین تر هم میاد

16. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •