به نظرمن عشق وعاشقی فقط تو رماناوقصه ها هست باید دور این چیزارو خط بکشی و زندگیتو بکنی وگرنه ضرر می کنی اونم بدجور![]()
به نظرمن عشق وعاشقی فقط تو رماناوقصه ها هست باید دور این چیزارو خط بکشی و زندگیتو بکنی وگرنه ضرر می کنی اونم بدجور![]()
منظور شما؟
1-تا اخر عمر مجردی و تنها زندگی کنیم؟
2-تا آخر عمر متاهلی ظاهری بدون عشق (از روی اجبار خانواده ها) زندگی کنیم!؟
غریزه اس ...
Last edited by کاربر شماره ی یک; 25-10-2013 at 21:58.
یکی از لحاظ مادی دومی اعتماد به جنس مخالف هستش
خیلی عذر میخوام میگم
الان اکثر دختر های جوان توی محیط های دانشگاه همه چیزشون رو میریزن بیرون من خودم مجردم ولی دوتا از دوستام که داخل دانشگاه هستند متاهلند و حداقل 10 سال از ازدواجشون میگذره این ها طوری دختر ها رو نگاه میکنند که گاهی من خجالت میکشم پیششون بشینم یعنی تا زمانی که اون مثل مورچه کوچیک بشه چشم بر نمیدارند از اون
حتی به اونها گفتم و تذکر دادم ولی انگار نه انگار
این که دوستان شما با وجود متاهل بودن چشم از دخترای مجرد بر نمی دارن بیشتر نشون دهنده عدم تعهـد و پایبندی پسر ها به زندگی متاهلیه
اگر یه دختر مجرد با بهترین پوشش از نظر اجتماع وارد جامعـه بشه بازم کسـی که تعهـدی به خانـواده نداره با نگاهی دیگه دنبـال دخترهای مجرده
بر عکسش هم هست کسی که متاهـل شده و به خانـواده و همسـرش متعهده اگر اطرافـش پر بشه از خانـم هایی که پوششـون شاید از طرف
جامعه مورد تایید نیست امکان نداره تحت تاثیر قرار بگیره چون به خانواده و همسرش پایبنده..
پسری که ادعای مقید بودن و پایبندی به اخلاق و اعتقادات مذهبیِ خودش رو داره وقتی تو محرم که خودش بهش اعتقاد داره چشمش دنبال دختر
و نوع آرایش و ظاهرش هست نباید انتظار داشته باشه تو فشار قرار نگیره ..
باید بعضی از پسـرها چه در دوران مجـردی و چه در دوران متاهـلی خودشون رو عـادت بدن نباید چشمشـون دنبـال هر دختر و خانمـی با هر نـوع
پوششی باشه ..
خوب اگه اون دوستان با چشم باز ازدواج میکردن و یذره تعهد داشتن این مسائل پیش نمیومد
من خودم دوستی دارم که ازدواج کرده و یه فردیه که کاملا به همسرش متعهده مثلا اگه باهاش در مورد اینچیزا هم صحبت کنم میگه نظری ندارم
ولی در عوض متاسفانه دوستانی هم دارم و با این که ازدواج کردن بازم راه میفتن دنبال دختر مردم!
کاری هم به پوشش ندارن اگه بخوان از اینکارا بکنن نگاه نمیکنن که خانومِ چادر داره یا مانتو.
[حذف شد ]
-------------
از جنسیتی طرف داری نمیکنم
ولی از قدیم گفتن
کرم از خود درختِ
نمیشه عیب های خودمونو بندازیم گردن دیگران.
Last edited by Ezel; 26-10-2013 at 14:33. دليل: حذف پست نقل قول گرفته شده
اینکه بی شوهری بیداد میکنه و دخترها سعی در پیدا کردن شوهر میکنن شکی درش نیست اما در مورد تعهد و عدم تعهد باید بگم
هرچند طرف بخواد متعهد باشه ، بازم با این وضع جامعه و این وضع دور زدن دخترخانوم ها .....الان اکثر دختر های جوان توی محیط های دانشگاه همه چیزشون رو میریزن بیرون
هرجورم حساب کنی انسان هست و جایزالخطا .... در آن واحد شیطان میاد تو جلدش و فریب میخوره ....
بهتره دختر خانم ها کمتر خودنمایی کنن ( اونم به این صورت ) تا همچین مسائلی کمتر پیش بیاد ...
اتفاقا مسئله همینجاست ... کسی که حجاب مناسب داره کمتر و کمتر مورد اذیت و آزار این چنینی قرار میگیره ...کاری هم به پوشش ندارن اگه بخوان از اینکارا بکنن نگاه نمیکنن که خانومِ چادر داره یا مانتو.
به قول دوستمون کسی که خودش همه چیزشو میریزه بیرون باید تا تهش خوند دیگه ....
بستگی داره به شرایط ولی درهرحال گزینه ی اول صدبار بهتر از دومیه!
الان اکثر دختر های جوان توی محیط های دانشگاه همه چیزشون رو میریزن بیرون من خودم مجردم ولی دوتا از دوستام که داخل دانشگاه هستند متاهلند و حداقل 10 سال از ازدواجشون میگذره این ها طوری دختر ها رو نگاه میکنند که گاهی من خجالت میکشم پیششون بشینم یعنی تا زمانی که اون مثل مورچه کوچیک بشه چشم بر نمیدارند از اون
حتی به اونها گفتم و تذکر دادم ولی انگار نه انگار
.
کاری با بحث مردانی نظرباز ندارم
اما نحوه پوشش خانوم ها در درجه اول به این مربوطه که زن هادر تمام دنیا در اون سن احتیاج به توجه دارند که در دنیا زنان این مساله رو با توجه به استایل خود برطرف میکنند و با توجه به این مساله
که ازادی پوشش در ایران محدوده و توع نگاه اون دخترها به خودشون باعث بروز یک همچین پدیده ای میشه که گاهادخترانی را میبینیم با ارایش های بسیار غلیظ که اتفاقا کم هم نیستند که
نوع نگاه اون ها به خودشون بر اساس عدم خودباوری به خود هست که باعث رفتارهای نا به هتجار میشه
.
.
بله پسر یا مردی که به خودش با احترام نگاه کنه هرگز به دنبال دختری یه خاطر طرز پوشش نمیره و نهایت نکاهش به اون خانوم یک نگاه گذری خواهد بود
معضل مردان نظرباز قبل از اینکه به خانوم ها ربط داشته باشه به خودشون تفکرشون .شخصیتشون و... وابسته هست
و پسری که در دوران تجرد این کار و انجام بده مطمینا در دوران تاهل هم به این کار ادامه میده !!
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)