من که از نسخه سه این بازی تا الان همشو بازی کردم و والا تاثیری هم ندیدم ، شاید رو بقیه بزاره ولی خداروشکر رو ما تاثیری نداشته.
من که از نسخه سه این بازی تا الان همشو بازی کردم و والا تاثیری هم ندیدم ، شاید رو بقیه بزاره ولی خداروشکر رو ما تاثیری نداشته.
نظرت رو برا خودت نگهدار عزيز![]()
مستقیم شده توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Grand Theft Auto V Signature Series Guide
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدایا به کیا کنسول میدی ! بنازم عدالتو !
Rockstar has not officialy confirmed GTA V for PC yet let alone the release date but in the meantime you can play this
من ارزومه این بازی رو بتونم داشته باشم و بازی کنم.
کنسول بازی ندارم کامپیوترم هم ضعیفه ..
واقعا![]()
موقع سویچ کردن روی عکس سه شخصیت یه شماره هست. برای چیه؟
نظر شما محترم ولی بیان نکنید بهتره. چون در تاپیک های دیگه وقتی نظر بدین حتی اگر درست باشه همه با ذهنیت غلط نظرهاتونو میخونند.
بهرحال gta بزرگترین عنوان بازی های کامپیوتریه و حتی منتقدین هم جرات نمیکنند چیز بدی پشتش بگن
دوستان یک سوالی داشتم این بازی اگه برای pc بیاد روی لپتاپ با کارت گرافیک NVIDIA GeForce GT525M - 1GB راحت بالا میاد( رو بالاترین راحت ) یا نه ممنون میشم اگه یکی جواب بده-
پ.ن: cpu : core i 7 - ram 8gig
Last edited by clau; 20-09-2013 at 14:11.
تعداد ماموریت هایی هست که اون کاراکتر داره..............موقع سویچ کردن روی عکس سه شخصیت یه شماره هست. برای چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)