سلام دوستان ... من رشته علوم انسانی هستم ... اگرمن تاریخ و جغرافیا- اقتصاد- جامعه شناسی-دین وزندگی- روان شناسی رو بالا بزنم و انگلیسی رو متوسط رو به بالا و بقیه متوسط و ریاضی اصلا نزنم میتونم خوب قبول بشم ؟؟؟
باتشکر
سلام دوستان ... من رشته علوم انسانی هستم ... اگرمن تاریخ و جغرافیا- اقتصاد- جامعه شناسی-دین وزندگی- روان شناسی رو بالا بزنم و انگلیسی رو متوسط رو به بالا و بقیه متوسط و ریاضی اصلا نزنم میتونم خوب قبول بشم ؟؟؟
باتشکر
من کتابای ادبیات ندارم از روی گاج میخونم
ادبیات سوم تا صفحه ۱۲۷ و ادبیات پیش تا صفحه ی ۱۵۰ تا درس چندم میشن؟ برای آزمون میخوام
اگه کسی کتاب دار یه نگاه بندازه بگه ممنون
بچه ها به نظرتون ادبیات کدوم مباحثش رو میشه خوند و ارزش داره ؟
هنوز هیچی هم نخوندم .
معمولا تو ازمونها هم از 7 سوال قرابت معنایی 5تاشو میزنم که 3تاش درسته.
علوم انسانی؟
بله قرابت معنایی - دستور زبان -تاریخ ادبیات - معنی واژگان
نه رشتم ریاضیه .
معنی واژگان چندتا تست میاد ؟
مثلا یه سوال میاد تکواژ ها رو بشمارید .
می ارزه اونو بخونم یا سخت میاد ؟
واسه ریاضی فکرنکنم زیاد سخت باشه ولی ماسه ما تخصصی و بسیار سخت هست ... تو سایت گزینه دو میتونید نگاه کنید ...اون سوال تکواژ واسه ما خیلی سخت هست ... معنی واژگان فکرکنم دو یا سه تا بیاد ... ما هم زبان فارسی داریم هم تخصصی یعنی عروض وقافیه و باشما کلی فرق داریم...
فکر کنم شما صفحه هاشو اشتباه میگی. 127 سوم میشه صفحه اخردرس 17.
ادبیات پیش هم صفحه 150 میشه دقیقا اخرین صفحه کتاب. یعنی منابع و ماخذ.
تو چند سال اخیر که سوال های تکواژ - واژه ی رشته انسانی با رشته ریاضی تفاوت زیادی نداشته و حتی میتونم بگم سوالات رشته ی ریاضی سخت تر هم بوده ...
خوب من سوالات ریاضی رو ندیدم ... ولی ما تخصصی هست ... اگه زبان فارسی خوب بزینم تو عروض وقافیه و سبک شناسی گیرمی کنیم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)