تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 176 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

می خوام یه هارد دو ترابایت بگیرم.برای آرشیو فیلم و سریال.می خوام عمرش خوب باشه.زیاد جا به جا نمی کنم.چی بگیرم خوبه ؟
    قبلا به پیشنهاد شما یه دونه western digital 1 tb اینترنال گرفتم که راضی ام.
    ممنون.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می خوام یه هارد دو ترابایت بگیرم.برای آرشیو فیلم و سریال.می خوام عمرش خوب باشه.زیاد جا به جا نمی کنم.چی بگیرم خوبه ؟
    قبلا به پیشنهاد شما یه دونه western digital 1 tb اینترنال گرفتم که راضی ام.
    ممنون.
    هارد دیسک اینترنال میخواهید ؟ با توجه به اینکه از کارکرد هارد دیسکی که قبلاً خریده بودید راضی هستید پیشنهاد میکنم مجدداً از همان مدل انتخاب کنید ولی با حجم بیشتر .

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

هارد دیسک اینترنال میخواهید ؟ با توجه به اینکه از کارکرد هارد دیسکی که قبلاً خریده بودید راضی هستید پیشنهاد میکنم مجدداً از همان مدل انتخاب کنید ولی با حجم بیشتر .
    حقیقتش نمیدونم اینترنال یا اکسترنال.فکر نکنم سیستمم بکشه سه ترا هارد رو.از کجا میتونم بفهمم ؟ اگر نتونه که مجبورم اکسترنال بگیرم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حقیقتش نمیدونم اینترنال یا اکسترنال.فکر نکنم سیستمم بکشه سه ترا هارد رو.از کجا میتونم بفهمم ؟ اگر نتونه که مجبورم اکسترنال بگیرم.
    مدل مادربردتان چی هست ؟

مشخصات سیستم رو اعلام کنید تا بررسی بشه امکان نصب هارد دیسک جدید هست یا خیر .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام، قصد خرید یک هارد 1 ترا بایتی با بودجه زیر 200 تومن دارم، هارد رو برای نصب ویندوز و برنامه های جانبی دیگه لازم دارم، ممنون میشم راهنمایی کنید بین Western Digital 1TB-64MB-Blue-WD10EZEX و Seagate Barracuda ST1000DM003 کدوم یکی مناسب تره ؟ برای من سرعت، کیفیت ساخت ، صدای کمتر و خرابی کمتر مهم است. در ضمن میخواستم بدونم در مورد گارانتی بین آواژنگ و سازگار و ویستا کدوم یک برای خرید هارد بهتر است؟ خیلی ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام، قصد خرید یک هارد 1 ترا بایتی با بودجه زیر 200 تومن دارم، هارد رو برای نصب ویندوز و برنامه های جانبی دیگه لازم دارم، ممنون میشم راهنمایی کنید بین Western Digital 1TB-64MB-Blue-WD10EZEX و Seagate Barracuda ST1000DM003 کدوم یکی مناسب تره ؟ برای من سرعت، کیفیت ساخت ، صدای کمتر و خرابی کمتر مهم است. در ضمن میخواستم بدونم در مورد گارانتی بین آواژنگ و سازگار و ویستا کدوم یک برای خرید هارد بهتر است؟ خیلی ممنون.
    لطفا راهنمایی کنید، کسی پاسخگو نیست چرا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام با توجه به تحقیقات خودم و راهنمایی شما میخوام هارد اکسترنال WD my pass ultra (premium رو بخرم . از دی جی کالا بخرم با جنس هایی که توی بازار هستش تفاوتی دارن ؟ چون مقایسه ای که تا الان توی چندتا از کالاهای دی جی کالا با بازار داشتم میبینم که دقیقا جنس های موجود در بازار رو با قیمت حدودن 20 تا 30 تومن گرون تر میفروشه که البته گارانتی ها هم مشابه هستن.پس چرا گرونتر میفروشه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

هر دو مدلی که نوشتید برای کاری که میخواهید انجام بدید کاملاً مناسب هست و بنظر من فرق زیادی نمیکنه که کدام مدل را انتخاب کنید . هر کدام که قیمت کمتر ، گارانتی معتبرتر و یا در بازار موجود هست رو انتخاب کنید .

در مورد گارانتی من ترجیح میدم سازگار باشه . ویستا هم سعی کنید نگیرید .

سلام با توجه به تحقیقات خودم و راهنمایی شما میخوام هارد اکسترنال WD my pass ultra (premium رو بخرم . از دی جی کالا بخرم با جنس هایی که توی بازار هستش تفاوتی دارن ؟ چون مقایسه ای که تا الان توی چندتا از کالاهای دی جی کالا با بازار داشتم میبینم که دقیقا جنس های موجود در بازار رو با قیمت حدودن 20 تا 30 تومن گرون تر میفروشه که البته گارانتی ها هم مشابه هستن.پس چرا گرونتر میفروشه ؟
    سلام .

از دی جی کالا بخرم با جنس هایی که توی بازار هستش تفاوتی دارن ؟
    تفاوتی نداره .

قیمتهای دیجیکالا معمولاً بیشتر از قیمتهای بازار هست . اگر برای شما امکانپذیر هست سعی کنید از بازار و بطور حضوری خرید کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یه هارد میخام برای ویندوز 10 میخام فقط روش ویندوز بریزم این مدل با توجه به کش 16مگ مشکلی ایجاد نمیکنه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون الان یه 500 آبی وسترن دارم ویندوزم 10 ریختم کنده دیوونه میکنه حتی یبار از اول پارتیشن بندی کردم بازم همونتوریه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه هارد میخام برای ویندوز 10 میخام فقط روش ویندوز بریزم این مدل با توجه به کش 16مگ مشکلی ایجاد نمیکنه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون الان یه 500 آبی وسترن دارم ویندوزم 10 ریختم کنده دیوونه میکنه حتی یبار از اول پارتیشن بندی کردم بازم همونتوریه
    اکثر این هارد دیسکهای کم حجم (مثلاً 250 یا 320 گیگ) موجود در بازار Refurbished هستند . گارانتی ها هم شرکتی هست و معتبر نیست . توصیه میکنم نخرید . به هر حال 16 مگابایت بودن کش هارد دیسک مشکلی ایجاد نمیکنه .

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •