می خوام یه هارد دو ترابایت بگیرم.برای آرشیو فیلم و سریال.می خوام عمرش خوب باشه.زیاد جا به جا نمی کنم.چی بگیرم خوبه ؟
قبلا به پیشنهاد شما یه دونه western digital 1 tb اینترنال گرفتم که راضی ام.
ممنون.
می خوام یه هارد دو ترابایت بگیرم.برای آرشیو فیلم و سریال.می خوام عمرش خوب باشه.زیاد جا به جا نمی کنم.چی بگیرم خوبه ؟
قبلا به پیشنهاد شما یه دونه western digital 1 tb اینترنال گرفتم که راضی ام.
ممنون.
هارد دیسک اینترنال میخواهید ؟ با توجه به اینکه از کارکرد هارد دیسکی که قبلاً خریده بودید راضی هستید پیشنهاد میکنم مجدداً از همان مدل انتخاب کنید ولی با حجم بیشتر .
حقیقتش نمیدونم اینترنال یا اکسترنال.فکر نکنم سیستمم بکشه سه ترا هارد رو.از کجا میتونم بفهمم ؟ اگر نتونه که مجبورم اکسترنال بگیرم.
مدل مادربردتان چی هست ؟
مشخصات سیستم رو اعلام کنید تا بررسی بشه امکان نصب هارد دیسک جدید هست یا خیر .
سلام، قصد خرید یک هارد 1 ترا بایتی با بودجه زیر 200 تومن دارم، هارد رو برای نصب ویندوز و برنامه های جانبی دیگه لازم دارم، ممنون میشم راهنمایی کنید بین Western Digital 1TB-64MB-Blue-WD10EZEX و Seagate Barracuda ST1000DM003 کدوم یکی مناسب تره ؟ برای من سرعت، کیفیت ساخت ، صدای کمتر و خرابی کمتر مهم است. در ضمن میخواستم بدونم در مورد گارانتی بین آواژنگ و سازگار و ویستا کدوم یک برای خرید هارد بهتر است؟ خیلی ممنون.
لطفا راهنمایی کنید، کسی پاسخگو نیست چرا؟
سلام با توجه به تحقیقات خودم و راهنمایی شما میخوام هارد اکسترنال WD my pass ultra (premium رو بخرم . از دی جی کالا بخرم با جنس هایی که توی بازار هستش تفاوتی دارن ؟ چون مقایسه ای که تا الان توی چندتا از کالاهای دی جی کالا با بازار داشتم میبینم که دقیقا جنس های موجود در بازار رو با قیمت حدودن 20 تا 30 تومن گرون تر میفروشه که البته گارانتی ها هم مشابه هستن.پس چرا گرونتر میفروشه ؟
سلام .
هر دو مدلی که نوشتید برای کاری که میخواهید انجام بدید کاملاً مناسب هست و بنظر من فرق زیادی نمیکنه که کدام مدل را انتخاب کنید . هر کدام که قیمت کمتر ، گارانتی معتبرتر و یا در بازار موجود هست رو انتخاب کنید .
در مورد گارانتی من ترجیح میدم سازگار باشه . ویستا هم سعی کنید نگیرید .
سلام .
تفاوتی نداره .از دی جی کالا بخرم با جنس هایی که توی بازار هستش تفاوتی دارن ؟
قیمتهای دیجیکالا معمولاً بیشتر از قیمتهای بازار هست . اگر برای شما امکانپذیر هست سعی کنید از بازار و بطور حضوری خرید کنید .
یه هارد میخام برای ویندوز 10 میخام فقط روش ویندوز بریزم این مدل با توجه به کش 16مگ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون الان یه 500 آبی وسترن دارم ویندوزم 10 ریختم کنده دیوونه میکنه حتی یبار از اول پارتیشن بندی کردم بازم همونتوریه
اکثر این هارد دیسکهای کم حجم (مثلاً 250 یا 320 گیگ) موجود در بازار Refurbished هستند . گارانتی ها هم شرکتی هست و معتبر نیست . توصیه میکنم نخرید . به هر حال 16 مگابایت بودن کش هارد دیسک مشکلی ایجاد نمیکنه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)