ميدونستيد رو نكسوس 4.2.1 نصبه ؟
روم كم شد امروز صبح![]()
ميدونستيد رو نكسوس 4.2.1 نصبه ؟
روم كم شد امروز صبح![]()
والا چه می دونم. برای من واسه خاور میانه است که تازه ریختم. کلی هم با هاش ور رفتم نمیشه. خود برنامه ها هست و فضا هم اشغال کرده اما نمی تونم بیارمشون تا اجرا بشند. فکر کنم تنها راه اینه که دوباره Uninstall شون کنم و بعد دوباره بریزم. موندم خودم. گفتم برای بقیه دوستان که رام خاورمیانه رو تازه ریختن هم همین مشکل هست یا نه؟![]()
بنده رام خاورمیانه رو ریختم همچین مشکلی هم ندارم یعنی هر دو گزنه hide و show hide هست و قشنگ عمل می کنه![]()
نداره مال من. گرفتاری شدیم ها.
دوست عزیز
شما رام رو دانلود کرده توسط اودین تو گوشی ریختین؟
اگه اینطوره یه وایپ انجام بدین. البته برنامه هاتون پاک می شن ولی تمام گزینه هاتون درست عمل می کنن
با خود Wifi گوشی دانلود کردم و ریختم. همه چیز هم به نظر درست میاد غیر از این مورد Hidden شدن.
الان از گوگل پلی دانلود کردم اونم بدون airplane mode
نمیدونم گوگل محدودیت رو برداشته؟ البته بعد از ظهر وقتی خواب بودم چیز پی ان هم وصل بود و برای گوشی آپدیت آمده بود به حجم 50 و خوردهای مگابایت ... نمیدونم شایدم به اون مربوطه!!!!
دوستان شما تم دارید رو گوشیتون؟
راهنمایی میکنید چی بریزم؟
go luncher رو ریختم چون کلید home رو از کار مینداخت مناسب نبود
من برنامه concept jelly beanنصب کردم 10 تا wallpaperقشنگ داره
سلام
من گوشیم تا همین چند وقت پیش خیلی خوب کار میکرد. چند هفته پیش آپدیتش کردم و به آخرین سیستم ارتقا دادمش. از اون موقع بعضی وقتها (که جدیدا زیاد شده!)، وقتی که به شارژر وصلش میکنم چراغ LED که به رنگ قرمز در می آمد کمرنگتر از سابق روشن میشه و عملا شارژ تا 10 ساعت یا بیشتر هم طول میکشه!
باز هم میگم بعضی وقتها اینجوری میشه. دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟ یک بار هم گوشی را ریستارت کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)