تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 468 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

درود
    سه سوال از اهالی اهل فن و خبرگان کسپر داشتم که ممنون میشم اگه کسی بتونه پاسخ بده :
    1-آیا در صورت مسدود نمودن icmp incoming echo احتمال ایجاد اختلال در برخی نرم افزارها (از جمله پ ر ا ک س ی) وجود داره یا اصولا کابرد خاصی به جز telnet نداره و پینگ کردن دستی با Cmd نداره ؟
    2-با توجه به جعل گواهینامه دیجیتال توسط برخی مخربها آیا توصیه میکنید گزینه trust applications with digital signature علامت زده شود یا علامتش برداشته شود ؟
    3-وقتی که با پ ر ا ک س ی به برخی سایتهای تخصصی در زمینه تشخیص و تست "ناشناسی" مراجع میکنم تقریبا هیچ کدوم از فاکتورها برای سیستم من قابل شناسایی نیست به جز 2 مورد
    اولی درباره ورژن مرورگر و سیستم عامل و دومی HTTP_ACCEPT (که شامل فهرستی از قبیل : text ، html, application ، png, imag و غیره) حالا سوال من اینه که آیا راهی برای بلوک کردن این اطلاعات (از طریق مرورگر اپرا یا فایروال) وجود داره یا نه ؟
    با تشکر قبلی

آقا ما این همه گل و بلبل تقدیم کردیم ، دو صفحه کامل تاپیک از روی پست ما رد شد دریغ از یک علیک خشک و خالی

2. 3 کاربر از zigma94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام .سعتِ دانلودِ کاسپر تنها چیزی هست که اصلا رصایت بخش نیست . بنده با اینترنتی که سرعت دانلودش 400kb بود هم امتحان کردم . نیم ساعت طول کشید تا تموم شد چند بار هم هِی گفت برنامه ی شما مشکوکه که اصلی هست یا نه لطفا دوباره آپدیت کنید .میگم نکنه خودش کامپیوتر رو غربال میکنه و جاسوسی میکنه و ما خبر نداریم ؟
    این مشکل رو همه دارن.توی فروم اصلی کسپر هم مطرح بود.مشکل از ما نیست از کسپره
    بنده دیروز رفتم internet socurity 2013 بخرم گفتند 14 دینار یعنی 140 تومن .
    گفتم 2012 چنده ؟ گفت 90 تومن . 2012 خریدم , وقتی آوردش دیدم روش نوشته [قابل ارتفا به 2013]

یعنی 50 تومن صرفه جوئی شد .
    تو ایران هم روی 2012 ها نوشته FREE UPGRADE TO 2013 ؟
    مگه میشه قابل ارتقا نباشه.شما داری لایسنس رو میخری نه خود اون محصول رو.شاید 4 ماه از محصول فعلی استفاده کنی و 8 ماه از محصول بعدی.
    -----------------
    ----------------
    ---------------
    یکی هم جواب سوال من رو لطف کنه:
    1.در قسمت network traffic آمار ورودی و خروجی حدود 4 ساعت جلوتر از ساعت سیستمه.مثلا من ساعت 2 بامداد یک فایل 20 مگی دانلود کردم توی اون قسمت در ساعت 6 ثبت شده.ساعت سیستم مشکلی نداره.این رو چجوری ست کنم؟
    2.من طبق پستهایی که در همین تاپیک آموزش داده شده بود دسترسی برخی برنامه ها به اینترنت رو کاملا قطع کردم.ولی بعضی از اونها هنوز در لیست network traffic امروز دیده میشن.مثلا cyberlink media server service رو من چند روز پیش بلوکش کردم ولی در لیست استفاده امروز هم هست با اینکه مصرفش از اینترنت کم شده ولی هنوز متصله.چرا؟
    Last edited by mohammad_87; 11-12-2012 at 22:12.

4. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درود
    سه سوال از اهالی اهل فن و خبرگان کسپر داشتم که ممنون میشم اگه کسی بتونه پاسخ بده :
    1-آیا در صورت مسدود نمودن icmp incoming echo احتمال ایجاد اختلال در برخی نرم افزارها (از جمله پ ر ا ک س ی) وجود داره یا اصولا کابرد خاصی به جز telnet نداره و پینگ کردن دستی با Cmd نداره ؟
    2-با توجه به جعل گواهینامه دیجیتال توسط برخی مخربها آیا توصیه میکنید گزینه trust applications with digital signature علامت زده شود یا علامتش برداشته شود ؟
    3-وقتی که با پ ر ا ک س ی به برخی سایتهای تخصصی در زمینه تشخیص و تست "ناشناسی" مراجع میکنم تقریبا هیچ کدوم از فاکتورها برای سیستم من قابل شناسایی نیست به جز 2 مورد
    اولی درباره ورژن مرورگر و سیستم عامل و دومی HTTP_ACCEPT (که شامل فهرستی از قبیل : text ، html, application ، png, imag و غیره) حالا سوال من اینه که آیا راهی برای بلوک کردن این اطلاعات (از طریق مرورگر اپرا یا فایروال) وجود داره یا نه ؟
    با تشکر قبلی
    سلام

1. ببینید این سوال شما یه مبحث در سطح شبکه هست که بحث در این مورد احتیاج به دانش شبکه داره
    کسی که می خواد این تغییرات انجام بده باید از نیازهای خودش کاملا اگاه باشه تا با مسدود کردن بی مورد این پروتکل ها دچار مشکل نشه
    این پروتکل کارش انتقال و کنترل فرمانها بین سیستمها در شبکه و گزارش خطاها و سرعت انتقال بسته ها در سطح شبکه است
    تا اونجایی که من استفاده کردم مشکلی برای چیز پی ان هابوجو نیاورده حالا خودتون میتونید تست کنید بهتر متوجه میشید
    در مورد icmp نگاهی به این پستها بندازین توضیحاتی در این زمینه داده شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    +
    +
    بهتره شما اطلاعات خودتون رو در این زمینه ها بالا ببرید اون وقت خودتون بهتر متوجه میشید چکار کنید
    2. اگه بگم تیک اون قسمت بزار باشه ممکنه فردا با مخربی روبرو بشی که داری امضای دیجیتالیه و مسنقیم بره تو لیست امن اونوقت...
    و اگه کسپر در مد تعاملی باشه برای اجرای برنامه های سالم هم سوال میپرسه خوب اگه حوصله سوال و جواب داری میتونی تیک این قسمت رو برداری با برداشتن این تیک طبیعتا اگر مخربی هم که امضا داره بر روی سیستم شما اجرا بشه از شما سوال پرسیده میشه و یا اگر در حالت مد اتوماتیک باشید و فایل داری امضا باشه اما در پایگاه داده کسپر به ثبت نرسیده باشه طبق انالیزهای کسپر وارد یکی از گروهای low ,high, untrusted میشه کلا بستگی به تنظیمات شما و شناخت شما از پیامهای کسپر و نحوه کار با برنامه ها داره
    به قول دوستان حدود 99 درصد مخربها امضا ندارن حالا دیگه شما تصمیم گیرنده هستین طبیعتا با بر داشتن این تیک برنامه ها بیشتر تحت کنترل قرار میگیرن

3. در این مورد نظر خاصی ندارم چون من اصولا کاراین سایتها رو قبول ندارم .
    اگر سوال دیگه ای داشتید و بلد بودم در خدمتم

با تشکر قبلی

6. 7 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

آقا چرا میزنی . بازم مشکلم حل نشد.ویندوز رو بازم عوض کردم هیچ فایده ای نداشت. نمیدونم دیگه چیکار کنم
    نه دوست عزیز زدن چیه؟شرمنده اگه لحنم تند بود.بازم اگه راهی به ذهنم رسید بهت میگم
    خیلی متشکرم از شما. تا همینجا هم زحمتتون دادم. در هر صورت اگر راه حل دیگه ای به ذهنتون رسید دریغ نفرمایید.
    نوکرم داداش.چشم اگه فهمیدم حتما بهت میگم
    سلام.آقا یه سوال؟
    ورژنهای مختلف کسپرسکی آخرش حروف a b c d یا فقط c یا a b c d e f اینا چین و کدوم بهتره؟
    اینا هاتفیکس هسنتد.وقتی شما کسپر رو نصب میکنی و آپدیت میکنی بعد یه مدت اگه کسپر ایراد و اشکالی داشته باشه شرکت کسپر یه هاتفیکس ارائه میده.آخرین حرف همیشه جدیدترینه (طبق حروف الفبای انگلسیی)

8. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

1. ببینید این سوال شما یه مبحث در سطح شبکه هست که بحث در این مورد احتیاج به دانش شبکه داره
    کسی که می خواد این تغییرات انجام بده باید از نیازهای خودش کاملا اگاه باشه تا با مسدود کردن بی مورد این پروتکل ها دچار مشکل نشه
    این پروتکل کارش انتقال و کنترل فرمانها بین سیستمها در شبکه و گزارش خطاها و سرعت انتقال بسته ها در سطح شبکه است
    تا اونجایی که من استفاده کردم مشکلی برای چیز پی ان هابوجو نیاورده حالا خودتون میتونید تست کنید بهتر متوجه میشید
    در مورد icmp نگاهی به این پستها بندازین توضیحاتی در این زمینه داده شده:
    +
    +
    بهتره شما اطلاعات خودتون رو در این زمینه ها بالا ببرید اون وقت خودتون بهتر متوجه میشید چکار کنید
    2. اگه بگم تیک اون قسمت بزار باشه ممکنه فردا با مخربی روبرو بشی که داری امضای دیجیتالیه و مسنقیم بره تو لیست امن اونوقت...
    و اگه کسپر در مد تعاملی باشه برای اجرای برنامه های سالم هم سوال میپرسه خوب اگه حوصله سوال و جواب داری میتونی تیک این قسمت رو برداری با برداشتن این تیک طبیعتا اگر مخربی هم که امضا داره بر روی سیستم شما اجرا بشه از شما سوال پرسیده میشه و یا اگر در حالت مد اتوماتیک باشید و فایل داری امضا باشه اما در پایگاه داده کسپر به ثبت نرسیده باشه طبق انالیزهای کسپر وارد یکی از گروهای low ,high, untrusted میشه کلا بستگی به تنظیمات شما و شناخت شما از پیامهای کسپر و نحوه کار با برنامه ها داره
    به قول دوستان حدود 99 درصد مخربها امضا ندارن حالا دیگه شما تصمیم گیرنده هستین طبیعتا با بر داشتن این تیک برنامه ها بیشتر تحت کنترل قرار میگیرن

3. در این مورد نظر خاصی ندارم چون من اصولا کاراین سایتها رو قبول ندارم .
    اگر سوال دیگه ای داشتید و بلد بودم در خدمتم

دوست عزیز خیلی ممنون از بابت پاسخ
    فقط در مورد Echo دقیقا متوجه منظورت نشدم، یعنی در واقع شما شخصا بلاک کردی و دچار مشکل نشدید دیگه ؟

در مورد امضاهای دیجیتالی میخواستم ازت بپرسم که شما خودت شخصا اون گزینه رو علامت زدی یا نزدی ؟

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شاید سوالم یکم عجیب باشه اما ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه :
    دوستان اگه یک پ ر ا ک س ی نسبتا مشهور در ایران بعد از اجرا (در حالی که کسپرسکی تقریبا روی بالاترین درجه هوش مصنوعی قرار داره) توسط کسپر در فهرست trust قرار بگیره یعنی 100 در 100 اوکیه ؟
    این سوال رو بیشتر به این دلیل پرسیدم که زمانی که من سیستمم بی کاره ولی به شبکه وصلم این پ ر ا ک س ی کذایی هر چند ثانیه یک بار دائماً درحال آپلودهایی به حجم تقریبی 10 kB هست (و گاهی هم دانلود)
    البته دلیل منطقیش اینه که در حال حفظ ارتباط خودش با سرورهاست ولی نکنه یه وقت از اون عقبها چیزی از سیستم کف بره بفرسته ؟
    خلاصه قرض اینکه کسپر چقدر میتونه هوای این داستانها رو داشته باشه (اون هم در حالی که طرف رو گذاشته توی فهرست سفید)

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز خیلی ممنون از بابت پاسخ
    فقط در مورد Echo دقیقا متوجه منظورت نشدم، یعنی در واقع شما شخصا بلاک کردی و دچار مشکل نشدید دیگه ؟

در مورد امضاهای دیجیتالی میخواستم ازت بپرسم که شما خودت شخصا اون گزینه رو علامت زدی یا نزدی ؟

خواهش میکنم

بله من Echo رو بلاک کردم مشکلی پیش نیومد.
    در مورد تیک امضای دیجیتالی باید بگم که من از تنظیمات پیش فرض استفاده میکنم (یعنی تیک زده شده)

12. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

دوستان اگه یک پ ر ا ک س ی نسبتا مشهور در ایران بعد از اجرا (در حالی که کسپرسکی تقریبا روی بالاترین درجه هوش مصنوعی قرار داره) توسط کسپر در فهرست trust قرار بگیره یعنی 100 در 100 اوکیه ؟
    این سوال رو بیشتر به این دلیل پرسیدم که زمانی که من سیستمم بی کاره ولی به شبکه وصلم این پ ر ا ک س ی کذایی هر چند ثانیه یک بار دائماً درحال آپلودهایی به حجم تقریبی 10 kB هست (و گاهی هم دانلود)
    البته دلیل منطقیش اینه که در حال حفظ ارتباط خودش با سرورهاست ولی نکنه یه وقت از اون عقبها چیزی از سیستم کف بره بفرسته ؟
    خلاصه قرض اینکه کسپر چقدر میتونه هوای این داستانها رو داشته باشه (اون هم در حالی که طرف رو گذاشته توی فهرست سفید)
    10 کیلوبایت حجم زیادی نیست ولی اگه توی لیست سفید قرار میگیره یعنی مشکلی نداره.من فقط میخوام اینو بگم که هیچ وقت امنیت 100 درصد وجود نداره.حالا ببینیم دوستانی که از پ ر ا ک س ی استفاده میکنن نظرشون چیه؟بعد کسپر تا حدود زیادی رو ورود و خزوج اطلاعات نظارت داره که شما میتونی با یه سری تنظیمات خاص این امنیت رو بالاتر ببری

14. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اون پ ر ا ک س ی نسبتا مشهور در ایران اگر اول اسمش u باشه باید بگم یکی از امنترین ها در نوع خودش هست. با خیال راحت استفاده کنید. آپلودهایی هم که میکنه کاملا طبیعی هست.

در آغاز فعالیت nasrin.pnu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.من اينترنت سكوريتي 2012رو نصب كردم و ديروز آپديت آفلاينشم كردم.ودر قسمت databases
    نوشته شده:have not been updated for a long timeيعني چي؟
    يه سوال ديگه
    براي اينكه از اين به بعد روزانه آپديت بشه بايد تيك kaspersky lab update serverرو در قسمت apdate sourceرو بردارم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •