مدلهاي creative خوب هستن ولي اگه صدايي ميخواين كه fidelity يا تغيير داده نشه باشه ميتونين از هدفونهاي akg مدلهاي k44 ,k77,و k99 تهيه كنين.
مدلهاي creative خوب هستن ولي اگه صدايي ميخواين كه fidelity يا تغيير داده نشه باشه ميتونين از هدفونهاي akg مدلهاي k44 ,k77,و k99 تهيه كنين.
+
تفاوت این اعداد و ارقام یعنی چی؟
Driver Unit Size 40 mm 30 mm Impedance 32 ohm 24 ohm Frequency Response 10 Hz - 18 kHz 12 Hz - 24 kHz Max. Power Handling 50 mW 100 mW
ممنون
سالار جان زحمت جواب این رو هم لطفا بکش
عزيز مدل D600 مدلي هست كه به صورت محدود در ژاپن عرضه شده،ولي مدل D500 هست با ٩٩٪ نويز "كنسلينگ" ،اين هم لينكش ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPad using Tapatalk HD
یه سوال دارم از salar_221 عزیز,
من تقریبا یک هفته پیش هدفون Soundmagic e10 رو خریدم و توی این یک هفته تقریبا میشه گفت 3-4 ساعت باهاش اهنگ پاپ گوش دادم .الان که دارم این پست رو میدم گوشم رو واقعا اذیت کرده و انگار گوش درد گرفنم ( هدفون از داخل گوش میفته و انگار مثل مته داره تو گوش فرو میره و یه جوری هدفون زده شدم) .در مورد من فکر کنم اینجوری باشه که این مدلهای in ear اصلا با گوش من سازگاری نداره.بعید هم نیست شاید بعد از چند ماه گوشمونم از دست دادیم!!!!!!!!!.الانم قصد دارم این رو بفروشم و از هدفون های on ear بگیرم (از لحاظ طراحی میخوام مثل هدفون Koss porta pro و همین هدفون V-jays که این دوستمون خریداری کردند باشه).حالا میخوام ببینم چه هدفونی توی رنج زیر 150 تومن وجود داره که هم بیس خوبی داشته باشه و هم وضوح خوب و هم صدای شفاف؟
یه سوال هم از HusseinR دارم
1.اگه میشه این هدفونی که خریدید رو با چند تا هدفون که تا الان داشتید مقایسه کنید .
2.این هدفون رو از تهران خریدید؟
Last edited by mrir65; 01-11-2012 at 14:10.
آقا ممنون
مدل 500d و 600d مشاهده شد و الأن میشه در مورد اون عدد بهتر حرف زد. این هدفون ها نویز کنسلینگ هستن و فقط بدرد حذف نویز های تکرار شونده می خورن، مثلاً صدای هواپیما (البته اگر صداش ثابت باشه) و هر صدای با دورۀ تکرار شوندۀ دیگه ایی
پس 99 درصد نویزهای تکرار شونده رو می گیره نه 99 درصد نویز؛ فکر کنم واضحه که این دو تا چه تفاوت بزرگی با هم دارن
قبلاً ها بیشتر در مورد معیابشون صحبت شده و برای همین فکر می کنم همین صحبتم کافی هستش.
Last edited by rave-87; 01-11-2012 at 14:49.
سلام دوستان
گوشی من اکسپریا اس هست
شنیدم هدست های نوکیا اهنگ رو ساپورت نمی کنن و فقط می تونید تلفن جواب بدهید البته برای گوشی من
Last edited by smahdis; 03-11-2012 at 11:30.
سلام
Creative Ep630i: 125000 toman
ep660: 165000 toman
Sony in-ear Deep Bass: 69500 Toman
این قیمتها را از بازار بزرگ کامپیوتر اهواز گرفتم. شاید به درد دوستان بخوره. ارزونه یا گرونه؟
شوخی میکنی
630 صد تومان؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)