تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 159 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 1583

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 20 تا 60 میلیون تومان

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    بله انگار خودرو صفر دیگه ای تو این رنج قیمت نمیتونم تهیه کنم.
    برای خرید L90 اتومات به نظرتون در طرح پیش خرید ایران خودرو برای تحویل مرداد ثبت نام کنم ( کلاس: 56359 ) یا به صورت نقدی از نمایشگاه خرید کنم.
    البته عجله ای ندارم چون خودرو دیگه فعلا دارم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ظرفیت ثبت نام پر شده!
    پیش خرید خیلی به صرف و به نفع شماست .

2. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام
    بله انگار خودرو صفر دیگه ای تو این رنج قیمت نمیتونم تهیه کنم.
    برای خرید L90 اتومات به نظرتون در طرح پیش خرید ایران خودرو برای تحویل مرداد ثبت نام کنم ( کلاس: 56359 ) یا به صورت نقدی از نمایشگاه خرید کنم.
    البته عجله ای ندارم چون خودرو دیگه فعلا دارم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ظرفیت ثبت نام پر شده!
    پیش خرید خیلی به صرف و به نفع شماست .
    سلام.ممنون
    ولی فعلا ظرفیت پیش خرید پر شده و قیمت بازار اون هم 48 میلیون هست، البته فکر کنم این قیمت تک ایربگ آن هست.
    پس صبر کنم تا دوباره ظرفیت پیش فروش باز بشه؟
    Last edited by mohsenmas; 21-05-2014 at 17:47.

در آغاز فعالیت rezaraf52's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

با درود به همه ی عزیزان
    اگه دوستان کمک کنند و راهنمایی کنند که با 35 میلیون و حد اکثر تا چهل تومن چه ماشینی بخرم بهتره ؟، ممنون میشم چون واقعن گیج شدم هم از ماشینهای وطنی بد میگن هم چینی نمیدونم چکار کنم لطفن راهنمایی بفرمایید
    ماشینی که نگهداری و خدمات پس از فروشش خوب باشه
    ظاهرش زیبا باشه
    در مسافرتها خیالت راحت باشه
    آپشنهای جدید رو داشته باشه
    با سپاس از همه ی عزیزان
    Last edited by rezaraf52; 22-05-2014 at 04:04.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با درود به همه ی عزیزان
    اگه دوستان کمک کنند و راهنمایی کنند که با 35 میلیون و حد اکثر تا چهل تومن چه ماشینی بخرم بهتره ؟، ممنون میشم چون واقعن گیج شدم هم از ماشینهای وطنی بد میگن هم چینی نمیدونم چکار کنم لطفن راهنمایی بفرمایید
    ماشینی که نگهداری و خدمات پس از فروشش خوب باشه
    ظاهرش زیبا باشه
    در مسافرتها خیالت راحت باشه
    آپشنهای جدید رو داشته باشه
    با سپاس از همه ی عزیزان
    فقط به پرشيا و 405 فكر كنيد با اين چيزايي كه مد نظر داريد ميتونيد پارس سال مدل 92 بخريد. يا 405 SLX TU5 داشبورد جديد. اما همون پارس سال 92 خريد بسيار بهتري هست. گارانتي مدل بالا

6. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

ببخشید نظرتون در مورد سمند سورن چیه . این داشبورد سوناتاییها خیلی ظاهر قابل قبولی دارتد . چون خداییش از 405 خیلی بدم میاد . در ضمن ام وی ام 315 مدل 91چطوره ؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببخشید نظرتون در مورد سمند سورن چیه . این داشبورد سوناتاییها خیلی ظاهر قابل قبولی دارتد . چون خداییش از 405 خیلی بدم میاد . در ضمن ام وی ام 315 مدل 91چطوره ؟

سورن از همشون بهتره ، فقط کیفیت کار اصلا خوب نیست که دیگه کل هم رده هاش همینطور ساخته شدن ولی هم خوش قیافست هم خوب اسپرت میشه و فنی هم مناسب هست .
    MVM 315 هم ماشین بدی نیست ، کیفیتش بهتر از خودروهای داخلیه حداقل ! ولی کلاسش سدان کوچک شهریست که به نظرم گزینه راحتی برای بیرون شهر نیست .
    موفق باشید .

9. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سورن از همشون بهتره ، فقط کیفیت کار اصلا خوب نیست که دیگه کل هم رده هاش همینطور ساخته شدن ولی هم خوش قیافست هم خوب اسپرت میشه و فنی هم مناسب هست .
    MVM 315 هم ماشین بدی نیست ، کیفیتش بهتر از خودروهای داخلیه حداقل ! ولی کلاسش سدان کوچک شهریست که به نظرم گزینه راحتی برای بیرون شهر نیست .
    موفق باشید .
    ممنون دوست عزیز از راهنمایی شما . در مورد سورن خودم هم دلم میخواد اما این ام وی ام 315 بدجور چشمک میزنه من در سال دو بار میتونم خانواده ام رو ببرم مساقرت ایام عید و تابستون به نظر شما برای همین دو بار هم به درد جاده نمیخوره ؟ در ضمن من استفاده ی زیادی از ماشین ندارم شهرمون کوچیکه و خوب یه سر کار رفتن و برگشتنه و نهایت بعد ازظهرها هم یه گشتی برنیم تو شهر - باز هم ممنون که وقت میگذارید و جواب میدید من مدتی ماشین نداشتم و حالا به این راهنماییها نیاز دارم تا تصمیم اشتباه نگیرم راستی اهل سرعت زیاد و ویراژ و از این حرفها هم نیستم فقط یک ماشین شیک و مناسب میخوام برای یه خانواده ی سه نفره
    Last edited by rezaraf52; 22-05-2014 at 20:15.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از راهنمایی شما . در مورد سورن خودم هم دلم میخواد اما این ام وی ام 315 بدجور چشمک میزنه من در سال دو بار میتونم خانواده ام رو ببرم مساقرت ایام عید و تابستون به نظر شما برای همین دو بار هم به درد جاده نمیخوره ؟ در ضمن من استفاده ی زیادی از ماشین ندارم شهرمون کوچیکه و خوب یه سر کار رفتن و برگشتنه و نهایت بعد ازظهرها هم یه گشتی برنیم تو شهر - باز هم ممنون که وقت میگذارید و جواب میدید من مدتی ماشین نداشتم و حالا به این راهنماییها نیاز دارم تا تصمیم اشتباه نگیرم راستی اهل سرعت زیاد و ویراژ و از این حرفها هم نیستم فقط یک ماشین شیک و مناسب میخوام برای یه خانواده ی سه نفره
    اتفاقا MVM 315 اگر خوب توجه کنید میبینید خیلی زشت و بدقواره است ... چینیها به حساب خواستند یه دیزاینی توی مایه های هیوندا i30 یا فولکس گلف 2009 یا ماشینای این تیپی بکنند غافل از اینکه در قیاس با اونها = هستش... راستی اون نوع صندوقدارش که دیگه واقعا هست...

بنظر من اگه قرار به چینی ها باشه چرا به لیفان620 فکر نکنید ؟ قیافش که قشنگه انصافا ! موتور قوی تری هم نسبت به ام وی ام 315 داره.. . امکانات بهتری داره... البته مصرفش گویا بیشتر هست...

دست دوم هم مث اینکه نمیخواید نه ؟

ولی بنظر من ایرانی (پارس ، 405 ، تندر ، 206 ، سمند و...) به چینی ارجحیت داره ... برای شما که مناسب بودن نگهداری و هزینه ی استهلاک و افت قیمت و این چیزا هم مهمه...

mvm که آشغال بودنش بر هیچ کس پوشیده نیست ... و لیفان هم هنوز خوب امتحان پس نداده ... (اما در کل خیلی برند بهتریه نسبت به اون یکی! )
    Last edited by banii; 22-05-2014 at 20:44.

12. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

اتفاقا MVM 315 اگر خوب توجه کنید میبینید خیلی زشت و بدقواره است ... چینیها به حساب خواستند یه دیزاینی توی مایه های هیوندا i30 یا فولکس گلف 2009 یا ماشینای این تیپی بکنند غافل از اینکه در قیاس با اونها = هستش... راستی اون نوع صندوقدارش که دیگه واقعا هست...

بنظر من اگه قرار به چینی ها باشه چرا به لیفان620 فکر نکنید ؟ قیافش که قشنگه انصافا ! موتور قوی تری هم نسبت به ام وی ام 315 داره.. . امکانات بهتری داره... البته مصرفش گویا بیشتر هست...

دست دوم هم مث اینکه نمیخواید نه ؟

ولی بنظر من ایرانی (پارس ، 405 ، تندر ، 206 ، سمند و...) به چینی ارجحیت داره ... برای شما که مناسب بودن نگهداری و هزینه ی استهلاک و افت قیمت و این چیزا هم مهمه...

mvm که آشغال بودنش بر هیچ کس پوشیده نیست ... و لیفان هم هنوز خوب امتحان پس نداده ... (اما در کل خیلی برند بهتریه نسبت به اون یکی! )
    دزود بر شما
    راستش اولش دنبال لیفان بودم یه 1800مدل 91 تمیز هم پیدا کردم میگه 38 میلیون اما نمیدونم این ریسک رو انجام بدم یا برم دنبال همین ماشینهای ایران خودرویی راستش ام وی ام رو از این نظر گفتم که پولم به صفرش میرسه اما لیفان رو باید دست دوم بخرم که تردید دارم ممنون که کمک میکنید و راهنمایی میفرمایید

14. این کاربر از rezaraf52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دزود بر شما
    راستش اولش دنبال لیفان بودم یه 1800مدل 91 تمیز هم پیدا کردم میگه 38 میلیون اما نمیدونم این ریسک رو انجام بدم یا برم دنبال همین ماشینهای ایران خودرویی راستش ام وی ام رو از این نظر گفتم که پولم به صفرش میرسه اما لیفان رو باید دست دوم بخرم که تردید دارم ممنون که کمک میکنید و راهنمایی میفرمایید
    قیمتی که بهت گفته واسه لیفان خیلی بالاست.
    به هر ترتیب خواستی بری سراغ چینی جات صفر نخر کارکرده ها افت قیمت دارن حسابی چون چینی هستن

--------------------------------
    ▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀

16. 2 کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •