خیلی عالی بود ملا نصردین جان . جمله اول همون چیزی بود که دنبالش بودم .![]()
خیلی عالی بود ملا نصردین جان . جمله اول همون چیزی بود که دنبالش بودم .![]()
اره جمله ی اول خیلی عالیه
ولی به نظرم اگه جنس مونث بود این جمله بهتره
مگه اینکه بخوای یجوری دهنش رو ببندیآره دیگه چه کنیم خدا نصیب شما هم بکنه ایشالله![]()
سلام..راستش من یه مشکل فنی دارم ممنون میشم راه حلی برای حلش بهم بدین
اول از همه این که من بعضی مواقع بخوام حرفی رو طوری بزنم که با صراحت باشه به قول خودمون جدی باشه و حالت دعوا باشه چطور بگم بهتره؟نه این که بخوام پرخاش کنم. مثلا شخصی کاری رو میکنه و من میخوام بهش تذکر بدم که این کارت رو دفعه دیگه انجام نده در حضور من بطور خیلی مودبانه و موثر چطور باید بیان کرد حرف رو؟![]()
این بستگی به نوع رفتار شما هم داره مثلاً افرادی که حکم دلقک رو برای یک جمعی رو دارن هیچ وقت حرفشون رو حتی اگه جدی هم بیان کنن جدی گرفته نمیشه!
من یه نمونه از دوستای خودم حکم دلقک رو داره ولی یه بار یه کاری کرد که حرفش با تمام مسخره بازی های قبلیش کاملاً جدی گرفته شد
اون اینجوری حرفش رو گفت:
اول اشتاباهات خودش رو قبول کرد (که هیچ وقت این کار رو نمی کرد)
بعدش به صورت خیلی جدی و با نگاه خیلی عمیق به مطلب و خیلی فلسفی و منطقی به مسئله کرد (که هیچ وقت این کار رو نمی کرد)
پس نظر من اینه:
شما نسبت به رفتار خودتون و حسی که به شما داره نباید حرفتون رو بزنید و یه جورایی باید بفهمه شما در شرایط عادی نیستید و حرفتون باید نسبت به قبل منطقی تر و با تغییرات بیشهری همراه باشه
Sent from my C2105 using Tapatalk 4 Beta
به نظر من بهتره ناراحتی خودتون رو از اون موضوع یا حرف نشان بدهید
خب هرکسی یه جوری نشان میده
مثلا من خودم اخم میکنم و ساکت مینشینم
یه نفر ممکنه به اون کسی که این حرفرو زده بی محلی کنه
به هر حال باید جوری خودتان را نشان بدهید که ناراحت شدید و طرف اگر کمی شعور داشته باشه میفهمه و علت را جویا میشود
شما هم خیلی محترمانه بگید با توجه به شخصیتت و با توجه به شناختی که از شما دارم میدانم که قصد ناراحت کردن من رو نداشتید ولی واقعا از این حرف شما ناراحت شدم
دوستان یه جمله خفن برای تشکر میخواستم از استادم.
تا حالا کسی بوده از استادش تشکر کنه؟
میخوام یه متن 300 کرکتری تو قسمت اعتراض به نمره برای استادم بنویسم برای زحمات طول ترمش چون ادم خیلی باحالی بوده. خودمم که انشا ضعیف .
فقط تا نمره ها رو قطعی نکرده یه دستی برسونین.
ممنون
سلام
منم یه متن میخوام برای اعتراض نمره....البته نه برای تشکر(برای اینکه 7 منو بکنه 10)
شما بنویس
I need your help..please please.
Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2
خلاصه. مختصر و مفید.
" سلام . اعتراضی ندارم. فقط وظیفه خودم می دونم که از شما بابت زحماتی که در طول این ترم متقبل شدید تشکر و قدردانی کنم "
من چند بار در طول تحصیل همچین متنی رو تو قسمت اعتراض نوشتم.
یکیش برا درس از فیزیک 1 بود.
من نمی دونم. وقتی میشه منظور رو به طور کامل با یک یا دو جمله به طرف رسوند ، چرا پیچیده اش می کنیم.
اگه اینجوریه تو هم بگو
thanks teacher
منتظرما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)