دوستان یه اطلاعات در موردپکیج یونیکال ایتالیا میدید ؟؟
دوستان یه اطلاعات در موردپکیج یونیکال ایتالیا میدید ؟؟
یک خبر جدید برای کسانی که قصد خرید پکیج دیواری را دارند.
گارانتی پکیج های فرولی از 3 سال به 4 سال افزایش پیدا کرد.
سلام
رادیاتور 120 فرولی خریدم 460 قیمتش مناسبه؟ گارانتیش فروشنده گفت 10 ساله و از تاریخ فاکتور خرید حساب میشه و برگ گارانتی دیگه ای نداشت. همینطوریه؟
ممنون.
من از تمام رادیاتورها هوا رو بصورت دستی خارج کردم (حالا بماند که تموم خونه رو به بوی گند کشوند) ولی باز هم بعد یه روز فشار یه کمی بالا رفت (حدود 0.3 بار ) و بعد هم دیدم باز رادیاتور حموم یه کم هوا داشت و حتما بقیه هم دارن!!!! دلیلش چیه ؟؟ طبیعیه تولید این قدر هوا ؟ آخه این پکیج رو هنوز یک ماه نیست نصب کردیم (فرولی f 32 ) !! به نظر شما زنگ بزنم نمایندگی؟
سلام جناب تعمیرکار.
برای یه ویلا تو شمال که هوای چندان سردی نداره، با متراژ حدود170 متر طبقه همکف و حدود 60 متر طبقه بالا به صورت وید دوبلکس که ارتفاع پذیرایی زیاده، پکیج چند کیلووات و چه تعداد پره مورد نیاز است؟
جنس رادیاتورها و مارک رادیاتورها چیه؟؟؟؟؟
مطمئن باش پکیج هیچگونه مشکلی نداره .
همینطور که گفتم بهترین کار اینه که یک ایرونت روی رادیاتور حمام نصب کنید اینجوری فشار پکیج دیگه خیلی بالا نمیره.
سلام
یک پکیج 32 هزار برای 170 متر زیر بنا کفایت میکنه.اگر دیوارها و پنجره ها عایق باشه حدوداً 120 پره کافیه.در غیر اینصورت باید تعداد پره رادیاتورها را بیشتر کنید.
رادیاتورها بوتان ال پریمو هستند. منظور من اینه که سیستم پکیج ذاتا موقع کار تولید هوا می کنه؟ یا نه مشکلی در سیستم اگه باشه هوا بوجود میاد؟
اخه من زمستون قبل هم همین مشکل رو داشتم.اما با همون روش کم باز کردن اب باهاش کنار اومدم.
خودم میتونم این خرابیها رو تست کنم یا تعمیرکار باید بیاد؟
سلام اساتید گرامی
زود به زود روشن و خاموش شدن پکیج چه دلایلی میشه داشته باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)