وقتی سرویس وصل میشه اول باید کانفیگش کنی
و بعد یه ریست و بعد استفاده از هر سایتی
وقتی سرویس وصل میشه اول باید کانفیگش کنی
و بعد یه ریست و بعد استفاده از هر سایتی
با سلام دوست عزیز شما 512-2 10G رو اشتراک گرفتین که حجمتونو زده 10,174 یا 5G گرفتین با هدیش (به مناسبت عید قربان ) شده 10G ؟؟ با تشکر
خب دوستان،منم درخواست تخلیه خط رو دادم.ولی نه بخاطره نارضایتی از کیفیت سرویس،بخاطره ارائه ندادن سرویس بالاتر از 128 تا 512 توی مرکز مخابراتیم!
در صورتی که من در اصل 2 تا 4 میخواستم.خیلی تلاش کردم بگیرم ولی گفتن به هیچ وجه نمیشه،منم گفتم تخلیه کنید.الانم دارم ترافیکمو تموم میکنم![]()
در ضمن! من با تحقیقاتی که کردم دیدم در وضع فعلی بهترین گزینه حداقل توی اصفهان شاتله! پارس که به کل ریخته بهم،مخابرات هم فکر کنم شبانه نداره.داش حسین،داش فرشاد نظرتون چیه؟
دوستان شما هم قطعی چند دقیقه ای دارید ؟ من دارم سایت باز میکنم یه دفعه اینترنت قطع میشه بعد مودم خاموش میکنم بعد 2 دقیقه روشن میکنم وصل میشه ! از چه dns استفاده کنم ؟ اصلا شما از dns استفاده میکنید ؟
حدود 12 یکبار و حدود 1 هم یکبار قعطی داشتم و دیگر هیچ
dns خوده شرکت که خیلی خوبه
آقا سرعت سرویسای مخابرات مازندران مال بعضیا رفته رو 20 مگ،اینجا رو ببینید:
داداش dns های شرکت این 2 تا هست دیگه درسته ؟ چون من قبلش روی اتوماتیک بود زنگ زدم dns های خودشون رو گرفتم زدم تا الان که قطع نشده خدارو شکر !
46.224.1.42
46.224.1.43
porya_spy: وقتی DNS روی اتوماتیک تنظیم بشه هم همین شماره ها میشه dnsـت....من باشون صحبت کردم بم گفتن ما خودمونم از DNS خودمون استفاده نمیکنیم قطعی داره، بم گفت حتما از یه dns دیگه مثلا گوگل استفاده کنم...
دوستان منم ثبتنام کردم و گفتن تا اوایل هفته آینده وصل میکنن. هرچی دیرتر نصب کن بهتره چون هنوز مودم نگرفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)