تنها راهی که وجود داره اینه که همه از مخابرات بریم !
اینطوری خودش متوجه میشه که چرا رفتیم
تنها راهی که وجود داره اینه که همه از مخابرات بریم !
اینطوری خودش متوجه میشه که چرا رفتیم
واسه اونایی که میخوان برن پارس آنلاین
من قبلا هم شاتل بودم و هم پارس آنلاین
جفتشون اول سرعتشون خوب بود،بعد گند زدن بهش
پارس آنلاین الان سرویس 2 مگ نداره
ترافیکش هم میده 5000تومان به ازای هر 1 گیگ که تو مخابرات 3500 هستش
ولی مخابرات پشتیبانی نداره! برعکس شاتل و پارس
عجله ای کار انجام ندید
زنگ بزنید به شرکت کیش اواسیس که الان کار مخابرات رو داره انجام میده،بگید میخواید برید ازشون شکایت کنید
تهدیدشون کنید
چه میدونم
ولی عجله ای پورتتون رو تحویل ندید،چون دیگه راه برگشتی نیست و خیلی ها تو نوبت هستن که واسشون پورت خالی بشه(اهواز)
به تاپیک پارس آنلاین هم یه سر بزنید قبل از رفتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fokonishi; 15-11-2012 at 11:35.
حالا باز خوبه دوستان میتونن برن جاهای دیگه سرویس بگیرن .
متاسفانه ماهایی که فیبر نوری هستیم باید بامخابرات بسازیم![]()
حالا مخابرات ک انقدرهام بد نیست من که 128 نامحدود دارم با سرعت 35 قبلا هم 256 با سرعت 116 داشتم
اینکه با سرویس 256 با سرعت 116 دانلود میکردی ،اوایل راه اندازیش بود یا جدیده ؟
چون اینا خودشون میگن سرعتشون 10 به 1 ــه !![]()
خوب من خطم رانژه شده و چراغ ADSL روشنه. یوزر و پسورد رو پشتیبانی میده؟VPI و VCI چنده؟
vpi,vci - 0,35 هست، یوزر و پسورد رو نصاب میده.
یادش بخیر وقتی تازه از پارس آنلاین جدا شده بودم و به مخابرات پیوستم،مثه این آدمای عقده ای که تاحالا اینترنت پرسرعت ندیده باشن شده بودم و این موضوع موقعی در من تشدید شد که فهمیدم ترافیکم نامحدوده! بله درست فهمیدید ...اون زمان که در حال تغییر سیستماشون بودن، به مدت 2 ماه فکر کنم که من از اینترنت نامحدود 1 مگ استفاده میکردم واینجاس که بگم ،زدم دهنه اینترنت رو بصورت کلاسیک جر وا جر دادم بصورتی که کارت گرافیکم که صبح تا شب روشن بود به فنا رفتاوایل عذاب وجدان داشتم ولی الان ؟ نــــــــــــــــچ
Last edited by fokonishi; 17-11-2012 at 08:26.
عزیزم من یک ماه پیش که 128 نامحدود داشتم سیستم یک هفته بی وقفه روشن بود تازه سیستمم چهار سال پیش بستم. هیچ مشکلیم به وجودنیومد. (البته درب کیس رو باز کردم تا هوا راحت در و بدل بشه) _ فقط جنس های قدیمی خوبن _ باور کنین
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
البته بعدها فهمیدم مشکل از فن ش بود.
وخازن هایی که ترکیده بودن.
ولی خداییش خیلی هم کار کشیده بودم ازش.
در هر صورت از بحث خارج نشیم.امروز بعداز دو هفته برگشتم خونه و میخوام یه دل سیر سریال و فیلم دانلود کنم واسه ذخیره 3روز دیگه که باید برگردم امیدیه سر کار.ببینیم سرعت چطوره.نتیجه رو اعلام میکنم واسه شما دوستان...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)